hunkarna är på besök

Joppe och Bertov är i stockholm! jag måste träffa dom, det var två år sedan vi träffades på sportscamp shische..

Nej det kommer bli bland det mest nervösa och kanske pinsammaste stunden i mitt liv kanske? haha fy fan för de assså.
Nej nu måste jag bara hitta ett sällskap som vill joina mig in till stan.





kisses and love. Summerflow

det luktar tomt?

sorry peoples för dålig uppdatering men det har varit vääldans mkt på sistone! allt skolarbete är iaf klart så INGE MER PLUGG okej inte förens skolan början igen då men nu är det iaf slut innan lovet :D

Jag har inte gjort så mkt dom senaste dagarna har mest pluggat och sen solat.

Igår alltså i fredags så var det först fotbollstunering i skolan det gick skit för våran klass haha fast vi är idrottklass men det gör inget för vi är bra ändå! heja oss.. sen så åkte jag hem duscha och träffade sedan Oskar under kvällen det var väl rätt soft, åkte lite på hans longboard och sen drog vi hem till honom och chillade till asgo musik!

HEJ!

ännu mer skit..

aa nu sitter jag ännu en dag efter skolan och måste jobba stenhårt.. idag känns det som om jag jobbar för alla! jag är layout ansvarig till våran tidning i våran grupp (svenska arbete) och jag trodde jag skulle få lite hjälp med det men NEJDÅ får sköta allting själv och det värsta är också de att alla har inte skickat alla sina artiklar,krönikor och ditten och datten så vad fan ska jag göra? sitter med panik i högta hugg och har bara lust att slå ihjäl något, typ en vas eller en penna. Sen har jag ett so arbete som måste bli klart tills imorgon också  vad är det här???!! som jag brukar säga No fucking life!


Nej nu känns det som om jag bara har klagat de senaste dygnen och okey det har jag ju också men jag har verkligen mycket och PLUS mitt i allt detta måste jag lära mig låten som  sjungar på vårshowen på tisdag utan till,  kan ju knappt första raden!
Men nu ska jag ut och sätta mig kan ju faktiskt inte göra så mycket mer än att vänta på att alla ska skicka sina saker till mig så att jag kan få ihop den här förbaskade tidningen.

HEJDÅ FRÅN EN PANIKSLAGEN EMILIA


image220
bella, anna och jag i italien förra sommarn

den sista spurten

Igår kunde jag inte skriva så mycket för jag satt fastkedjad vid datorn med plugg plugg hela eftermiddagen och kvällen och har inte mindre plugg idag för det utan nästan minst lika mycket...
visst är det skönt att det är slut snart finally! men, det ståra MEN är det att nu i slutet är det så nedrans mkt att göra att man knappt hinner andas mellan varven.

Men idag har jag iaf först varit i skolan som är lika tråkigt som vanligt fast kanske lite mer slappare lektioner sen så var det bara raka spåret upp och sjunga, vi har nämligen Vårshow på Tumba scenen den 3 juni  och jag ska sjunga, eller jag och christina ska sjunga får se sen om det blir solo på skolavslutningen. Sen så åkte jag hem slappa lite sen kom mamma och pappa hämtade mig så åkte vi till bellas skola för att kolla på allas vårkollektioner (den som jag var med i, bellas alltså) och japp där var man med på den stora projektorn och fullt med folk var det i rummet också men INTE skämdes jag inte för jag älskar att stå i centrum oh ja!


Nej nu ska jag börja med pluggandet igen, kanske slänger in ett litet inlägg innan sängen skriker efter mig. Puss


under en konversation med oskar

Var tvungen att spara och klistra in så att jag kan gå in lite när jag vill bara för att se och bli lite sådär glad..hihi


Tjoskär säger:

du har iofs jävligt snygga ben


På tal om ingenting liksom.
ibland kan du verkligen vara riktigt charmig och jag tror det göms en rar pojk under det djävulska i dig (;


råplugg

Pluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggplugg

yesterday's blue blue sky

Igår så var jag för mesta dels ute bara heela långa dagen och det var riktigt skönt.
Sen runt halv fyra  så drog jag och Carro in till stan och kikade lite och NU mina goda vänner NU har jag hittat balklänningen jag ska ha på balen! "I'm so happy I'm so glad that I got yooou"  en enkelt liten rosa pudersak som jag ska sy upp lite sen blir det kalasbra! så i veckan måste jag ta mig in till stan för att köpa ett för riktigt snygga skor till det och accesoarer så är hela min utstyrsel finished.

Sen efter stan åkte vi hem, jag åt middag Carro vette fan vad hon gjorde men ajaja. Efter middagen så hjälpte jag faktiskt mamma med att plantera lite blommot här utanför, kalla mig duktig eller vad du vill men jag är värd en medalj för mer än tjusigt blev det ju!  Sen som alla nog vet och kollade på så var det ju melodifestivalen och jag kollade på alla bidrag men kroppen orkade inte hela vägen ut så jag somnade sen därefter och fortsätta med det tills den nya dagen kom.

Nu ska jag ut i solen igen och steka och idag är det ryggens tur.

vi hörs senare alla glada och go

the bag

Nu har jag tagit lite fler bilder på väskan som jag säljer hoppas de kanske är till lite bättre hjälp Josefine (a)

       



Väskan är 31 cm på höjden och 34 cm på bredden. Eftersom att det är en "baggy" väska så får man också plats med mycket saker i den. Lite utav väskbandet är kedja och resten är skinliknande, bandet är rätt så långt så du kan bära väskan på två sätt. (se bilderna)
Endast använd 1 gång men ser ut som att den precis kommer från butiken.

gårdagens

Ja igår så blev det först lite chill med lite människor var rätt soft ändå och måste nämna ett namn MATTIAS haha ja du kompanjon shululu  med dig!
Sen drog jag till Jocke där syrran var och annat folk, men jag var rätt seg så satt mest och halvsov.


Sen idag vaknade jag med mitt älskade solsken igen, I have miss it! sen så har jag legat ute i solen sen klockan 10 till nu. Ska snart göra mig ordning ska ner och kika lite på pappas lag när dom lirar sen så ska jag möta upp Carro vid tåget för att sen åka in till stan.
Jag ska kolla en sista gång om jag ska hitta en annan balklänning, är inte riktigt säker på om jag ska ha den jag har köpt. Jag vill inte ha något maffigt utan jag gillar mer enkelt och snyggt! så något i den stilen vill jag också ha på balen. Kommer ni ihåg den beige klännning från H&M som jag först tänkte köpa? iaf den har jga ju funnit i rött och mörk/marinblå färg och med rätt accesoarer och uppsättning så kan det bli riktigt lagom tjusigt för min smak, ska kanske satsa på de.

Sen Josefine jag lovar att jag ska ta mer kort på väskan från olika vinklar och etc  till dig så att ditt val inte blir svårt ;D


Puss och ha det la gött snyggingar

ha?

Om jag hade en bil skulle jag ta bilnycklarna sätta mig i bilen och köra långt långt och skogen och inte komma tillbaka förens på måndag. Jag skulle ägna all tid till mig själv, typ ta in på ett fläshigt hotell inne i stan eller en annan stad sno med mig pappas kort och shoppa skjortan av mig och pappa då huhu. Sedan skulle jag ta feta massagen offcourse by a delicious man och äta jordgubbar med vaniljglass i mängder! Sen när det är dags och åka hem så ska jag inte ha någon brådska alls bara åka lugnt och sansat i min bil med rosa skinnsäten med initialerna E.P med svart färg. I öronen är det bara min goa musik som svänger genom örontrummorna och jag kanske stannar till lite då och då bara för att stanna inte för något speciellt kanske måste tanka annars kommer jag ju ingen vart men sen är det bara åter till myself time och forsätta min njutning under min resa hem som måste ske någon gång.


Men sen mina vänner så vaknade jag ur en sjuhelvetes dröm som borde vara sann....

friday night

nu sitter man här igen, veckorna går äckligt snabbt men inte klagar jag utan jag mer njuter! fast sen är det ju lite tråkigt samtidigt för då blir ju allt det roliga över? men man måste ju fortsätta resan ui livet fram och inte bak glöm inte det.

Jag är smått förbannad på min data, den vägrar starta eller jo den startar men det enda man ser är musskiten!!?? varför? så jag snor syrrans bärbara när hon inte ser..och snart har jag störta lusten att slänga ut hela makapären ut genom fönstret :@
Ledsen men min stubin har brunnit några cm denna vecka.

en god dagssömn?

till morgondagen vill jag bara svälja ett sömnpiller och sova heeeeela långa dagen! inte för att jag har svårt för att sova men testa och se om man verkligen sover djupt djupt. Den prova på grejen skulle sitta fint till imorgon..


Och nu måste jag sova för imorgon är det prov och jag kan ingeting så får väl åtminstonde sova så att det går och sjunga imorgon.


Good night, Sleep tight! kisses

en gång för alla

okej jag har fått den här frågan väldigt väldigt många gånger och nu får alla svar på det!

Jag har INGEN ANING hur jag har lyckats fixa ditt musik till bloggen jag tror jag gjorde någonting när jag precis gjorde den och sen har jag bara helt fått en minneslucka av det, känns som alzhameirs eller hur det stavas..
så jag kan tyvärr inte hjälpa er som frågar. Men jag ska ta mig en skattejakt runt på alla möjliga ställen för att hitta knåpet och så snabbt som jag hittar det så berättar jag det för er snyggingar!

HÅLL UT




puss på er

ta tag i saken

nej nu har det varit bra dött ett tag och det har varit i brist på ingenting..
det händer inte mkt i det kalla ghettow, ja jag bor i ghettot/tumba inget jag är stolt över men finns inte mkt att göra åt saken haha

I helgen har jag inget planerat direkt kanske fundar på att åka till linköping? njae får se under veckan.
För tillfället ligger jag hemma är småsjuk igen trist men ganska skönt att vara hemma men jag ska nog till skolan imorgon igen.

Hej så länge!

jädrans







En gratis resa bort åt helvete vore inte fel asså...










jag vill jag vill jag vill HA

är det någon som möjligen som vet något om foderhundar? jag skulle vilja ha en under någon period för att prova på innan jag köper.

Om du vet någon sida eller möjligen känner någon person så snälla skriv en kommentar eller mejla.

Love

är solen äntligen tillbaka?

nu ligger jag här i soffan med datorn i knät ögonen halvslocknade och tvn på. Vad ska man hitta på idag? ska iaf vara med carro eller? får la se om bruden inte hittar på annat ting annars så kanske jag åker och träffar snusoskar men jajaja.

Jag har länge funderat på om jag ska kapa av mitt hår till axlarna men som en fegis som jag är så gör jag det inte, jag har feta företrädet har en syrra som går frisörutbildning och är riktigt duktig men ändå går jag runt med världens tråkigaste hår (enligt mig då) jag måste skaffa lite stake i mig..


Hej så länge

buuuuhu

jag som var så kär... jag var så himla kär i solen och så bara sviker den mig med att ta ett farväl på detta sätt nej fy fan. COME BACK SUNSHINE

på senaste tiden har jag haft mycket plugg och skit så har inte riktigt pallat dra mig till att skriva något men kan kortfatta allt nu på några rader.
 Igår så var jag på modevisning på St: görans gymnasium för jag har sökt till den skolan mode - design. Jag kommer typ inte komma in för att jag inte bor i stockholms stad to bad. Men iaf kläderna som eleverna hade gjort var rktig riktigt fina! applåder till er. Måste då också säga att Carro var min gode kompanjon som följde med.

Sen så har jag inte gjort mycket mer i veckan eftersom att det då har varit så förbaskat taskigt väder :/ jag bli verkligen deppig utav det.

Bye

och så blev det kallt igen

Godkväll med er allesammans!
Hur har eran dag varit? min har varit helt ok rätt slapp om man säger så drog till blatteholm (skärholmen) efter skolan för att köpa kavajen som jag hängde undan igår och sedan bara varit hemma och pluggat lite flitigt.

Ska senare ut på promenad med Carro som kom hem från USA igår ska man kalla det lyx or not? hon var där i 1 och en halv vecka och nej jag är inte avis, nee kanske inte upp till huvudet bara avis ända upp till öronen jaa...


Här kommer en bild på kavajen jag då köpte idag och sen bildr två saker som jag säljer faktiskt!



Kavajen jag köpte idag, fin?




Den här blusen köpte jag på vero moda när jag var i åre. Har aldrig använd den men kan tänka mig att den är jätte fin till ett par märka smala jeans. 200 kr



Friis & Company "bag" aktig väska endast använd en gång men den ser som ny ut! 500 kr

Om du är intresserad av något utav dessa så skriv en kommentar eller mejla mig på: [email protected]

me like it a lot

Sorry för kanske dålig uppdatering denna helg men va fan jag kan bara skylla på vädret! varför ska jag sitta inne och dega när det är världens jävla sol!? hahaha nej nej jag har legat ute i solen hela dagarna och varit ute om kvällarna. Där har ni min helg och jag har tyckt om det så heeemskt mkt. 

Det är det här som är livet!




image212

jag och anna på hennes land förra sommarn, SCHNÖÖK

slappt



Ah idag var det en riktig slapp dag åt olika vinklar.
Först var jag i skolan till 14.40 rätt skönt sen så åkte jag inte till stan och mötte upp Anna för en fika och lite strossande på stan rikigt mysigt! Sen har jag bara suttit här hemma med mamma och pappa och syrran först också sen stack hon men det har varit en riktigt skön kväll. Imorgon kanske det blir matchtime för mig? eller.. naae pappa vill men vill jag? bra fråga det där.  Annars blir det som planerat, en fika med Oskar för jag ska nämligen lära honom att tycka om att fika för det är så soft!


Nu ska jag sätta på en riktig bra film och gosa ner mig själv i typ 10 filtar för sjukan är påväg i mig FUCK
Kärlek




FREDAG

JA JA JA JA JA JA ÅTER JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

EN GÅNG FÖR ALLA JAG ÄR KÄR JAG ÄR KÄR I DETTA SOMMARVÄDER!

skit också

Jaa nu ser man resultatet från dagens solning, jag är rödare än en tomat prickig som en prickikorv och mitt bröst ja mitt bröst är rött och fult märke från tuptoppen som jag hade på mig när jag råkade somna ute i två timmar!!!?? jag brukar inte bli röd utan brun direkt men det är nytt år och nya tider kanske ny solhud också för den delen skit.

Ajaa jag skrattar åt det hela samtidigt som jag tänker men hey det blir färg sen.. Great


Som alla andra nätter denna vecka så ska jag faktiskt gå och lägga mig nu måste orka gå upp tidigt imorgon och duscha för blää måste svalka all det röda hahah och imorgon blir det förhoppningsvis en fika med Anny inne i stan efter skolan :D

Puss & Godnatt lovemates!



filmtime

SItter just nu och tittar på En kärleks historia. Den är lite weard men fan I like it, I like it a lot!










SOL SOL SOL

FAN SÅ UNDERBART

om man kunde vara kär i något som inte har två ben, två armar och ett motsatt kön så skulle jag vara kär i solen!
Den gör mig på sånt jävla bra humör och det kallar jag fan loove.

Har legat ute i solen sen klockan 12 till nu, tänkte bara checka läget och skriva lite. Nej nu ska jag ut igen och den här gången åker skolböckerna med ut, har förbaskat mycket att göra men jag låter det åka med strömmen alla kan inte vara underbarn? eller? haa nej slut skriver.


I'M OUT






DERBY IKVÄLL






NU DRAR JAG PÅ DERBYT HÖRS IKVÄLL









varför låta kläder hänga på galgen

image211

Såhär såg jag ut idag
(ursäkta för feta urringningen det är inte med mening)

nu e de kväller

Som jag lovat här kommer bilderna på skorna och min supersöta klänning:


   
 


Skorna kommer från Din sko
Klänningen kommer från H&M


tisdag

Vad ska man skriva idag då? joo kan ju börja med att vi hade andra delen på matte nationella skriftligt. Fy satan så det gick. Jag fick panik och började nästan skrika och var nära på att slänga kaffemuggen i väggen!  kan ju då också tillägga att jag satt över tiden och det är ju inget gott tecken...

Jag + matte har aldrig gått ihop och kommer nog aldrig heller göra det tyvärr, för jag vill verkligen vara bra på det.

Men men efter skolan så insåg jag att jag hade glömt rabattkupong på Kappahl för att jag skulle nämligen köpa en söt liten blus till min mummi. Som den superbästa dottern jag är så åker jag självklart hem och hämtar den (fick skjuts av alexandra iof sig)  men jag åkte iaf hem och sen tillbaka till centrum för att köpa den till henne så nu lär hon bli glad när hon kommer hem och jag ligger nog på ett extra plus hihi.

Sen jag kom hem så har jag legat i soffan med datorn i knät och virvlat runt på olika sidor och sprungit och knapprat en massa kort på klänningen jag köpte i söndags och mina ÄLSKADE skor. För att informera er så sitter jag i soffan med dom på fötterna likte knasigt va? oh ja men jag är knasig, en enda stor knasboll rent ut sagt!
Så bilder kommer upp senare.

KEEP EARTH CLEN I'M OUT


monday

fy faaan jag kommer sluta som sängliggandes, jag säger åt mig själv att jag ska banne mig gå ner i vikt men sen så sitter jag och äter mammas rabarber paj nu i två dagar men det går inte att låta bli det är ju så gott!!

Och saken görs ju inte bättre utav att jag måste sitta inne nu i två dagar efter skolan för att plugga, måste skriva klart två helvetes uppsatser som kommer bli sämst. I'm not happy

Nej nu ska jag försöka göra så mycket som möjligt och kanske kanske ta en springtur eller en halvtimme på steppern här hemma annars blir det ingen sömn ikväll av all ångest. Bajs också...

dagens och kvällens

Japp det blev en tripp till tumba C idag istället för skärholmen men det fanns mkt att utlova. Kom hem med ett par urläckra gladiatorskor och en supersöt klänning tadahaa. Nöjd? som fan!

Sen somnade både jag och Bella ute på varsin stol och det var riktigt nice för man sover minst lika bra ute under skinande sol som i sängen, gött gött


Nej allt för mig ska hoppa i säng nu för att invänta en grym film fast jag vet inte vad den heter men den är bra.

Godnatt folket och hoppas att ni vaknar på rätt sida!




sorg i ögat

sorry guys men kameran krånglar så ingen bild inte.

Idag vaknade utvilad klockan 11.30 så jädrans skönt! då fick ja också se genom fönstret att det var fint väder hella yeaah så jag gick ut och satte mig en stund och sola tills dom förbaskade jävla grå molnen kom fram. Mycket mer idag har jag inte hunnit göra ska snart dra en snabbis till skärholmen kanske med mamma och pappa men får se hur det blir med den saken.


Får ursäkta för att jag svär så mycket i bloggen men jag är en sån person, använder en svordom i nästan alla mina meningar.
Take it or leave it

I'm out




ska strax kila iväg på två lätta till bussen för att sedan åka till joel. Hos joel blir det tydligen fest men får se om han inte luras igen som han brukar göra med mig.


Bild på klädseln visar jag när jag kommer hem faktiskt för jag hinner inte fixa skiten nu. Men ett litet smakprov är iaf att det är ENKELT SLAPPT MEN SNYGGT! HA

SO LONG SUCKERS







jahopp..

Är det bara jag eller vad är det med dig?

Jag anar bad vibbs...


det känns som söndag?

Godmorgon eller ska jag säga Goddag!?

Jag har hunnit duscha och sitta en stund i solen innan det blev för kallt och innan dom gråa förbaskade molnen kom fram. Varför kan vi inte bara få fint väder för, ska det vara så svårt att vara lite generös?

Aja idag blir det förhoppningsvis grillning med några vänner om det fina vädret kommer tillbaka vill säga annars blir det väl en seg dag som igår buuhu


Hejhej


sommarlängtan från topp till tå


image205

det var sommar 07, italien och jag hade det bäst!

en klänning kan göra min dag

En dag den här veckan hade jag på mig min fin fina klänning som jag fick av min syster i födelsedagspresent. När jag har på mig den känner jag mig som 10 år yngre och alldeles överglad!



 


fredagfredag

nae jag har fortfarande inga planer för dagen och syrran har inte heller vaknat... ser inte ljust ut för min del to bad. Jag är på stan humör jag vill ha skor, väska, klänningar i mängder och nytt smink! inte för att jag sminkar mig så mycket men jag vill ändå ha nytt för det är liksom kul och förnya neccesären.

Nej nu ska jag gå ner och vara effektiv jag ska nämligen gå ner och göra ordning frukost till mig själv.


Synes inom kort

hallå?

känner att jag är uppe före alla andra fast att man är ledig. Men det är för att jag har sovit tillräckligt för idag.

jajaj vad ska man hitta på idag då?... förslag? jag är sugen på laserdome det vore riktigt skoj asså men då gäller det att samla ihop ett gäng och jag tror dom flesta är för döda för det så den iden dog ju direkt! hmm... vad kan man annars göra, väcka syrran genom att spela världens högsta musik? Ja det låter bra!

MUSIK

                          
MILLENCOLIN - NO CIGAR


  

nej usch






jag har världen jäkla sug i kroppen på att komma ut och röra på mig och hitta på något bus men då är alla undersåtare så negativa mot mina förslag och att ens gå ut! vilken värld man lever i va, jag ska nog ta och gå ut och åka sparkcykel nu..










detta ska mina cash gå till

DEN HÄR HUNDEN SKA JAG BARA HA, SKITER I OM MAMMA GER MIG PASTA SLEVEN I HUVUDET. JAG SKA BARA HA DENNA SÖTA TING



Klicka för att se nästa bild

valborg

Igår blev det tjejmiddag hos min käre vän meira och trevligt var det allt! sedan begav vi oss ner till stranden med musik och annat gott ;D 
Bilder kanske kommer upp senare om jag får några vill säga haha


Men nu ska jag gå ner och sätta mig och sy lite eftersom att jag har massa med tyg här hemma.

HEIPA

RSS 2.0