gårdagens

Ja igår så blev det först lite chill med lite människor var rätt soft ändå och måste nämna ett namn MATTIAS haha ja du kompanjon shululu  med dig!
Sen drog jag till Jocke där syrran var och annat folk, men jag var rätt seg så satt mest och halvsov.


Sen idag vaknade jag med mitt älskade solsken igen, I have miss it! sen så har jag legat ute i solen sen klockan 10 till nu. Ska snart göra mig ordning ska ner och kika lite på pappas lag när dom lirar sen så ska jag möta upp Carro vid tåget för att sen åka in till stan.
Jag ska kolla en sista gång om jag ska hitta en annan balklänning, är inte riktigt säker på om jag ska ha den jag har köpt. Jag vill inte ha något maffigt utan jag gillar mer enkelt och snyggt! så något i den stilen vill jag också ha på balen. Kommer ni ihåg den beige klännning från H&M som jag först tänkte köpa? iaf den har jga ju funnit i rött och mörk/marinblå färg och med rätt accesoarer och uppsättning så kan det bli riktigt lagom tjusigt för min smak, ska kanske satsa på de.

Sen Josefine jag lovar att jag ska ta mer kort på väskan från olika vinklar och etc  till dig så att ditt val inte blir svårt ;D


Puss och ha det la gött snyggingar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0