KISS MY WHITE ASS

Jag har jobbat och slitit sedan jul och har därför inte haft tid att lägga en sekund på datorn, ganska skönt också! Min julafton var supermysigt! fick massa fina saker och det bästa var att fira det med familj och släkt. :) Hopp.. mer som hänt jaa inte ett skit typ, syrran är hemma nu över nyår så det blir rajtan tajtan i huset imorgon. Sen om man ska berätta lite mer om hur en vanlig vardagsmiddag ser ut hemma hos oss så är det att vi skrattar, rapar, och skrattar lite till, mat fastnar i halsen och slutar med att man har en köttbulle uppe i näsan ´(bella) och man står vid diskhon och spyr och skrattar samtidigt (bella & bia) Mamma och pappa håller för ögonen och hoppas på att vi är adopterade. (IRONI) Kyss på stjärtas! Om jaginte skriver mer inom detta år eller början på nästa så GOTT NYTT ÅR! Latero.

24 DECEMBER JULAFTON





GOD JUL TILL ER ALLA!

HOPPAS NI FÅR EN TREVLIG JULAFTON! :)








4 av 3



Godnatt till er alla nattugglor. Hörs gör vi en annan dag fast i samma millenium.






I'M ON

Tänkte why not? man måste få synas här i världen.


IMG_2478_redigerad_web


http://www.radarzine.com/blogg/emma/2009/12/21/tavling-vinn-fotografering/



VÄRLDENS SNÄLLASTE CHOMPIS





Idag var jag på stan som sagt med mina vänner, Amanda och Emilia. Hittade en del julklappar och kan självklart inte säga till vad eller till vem.


MEN jag har då världens bästa kompis och hangaround, jaa hon är minst sagt min självsfrände. Bruden gav mig ett par jeans bara sådär idag!!!! om inte hon har ett hjärta av guld så har ingen det. Jag ska bära dom tills dom består endast av trådar och jag ska ta hand om dom som mina egna barn. 
 FUCK PÅVEN GO AMANDA <3



Peace out.






mamma pappa




När man sitter på sitt rum en trappa upp och hör ett oroväckande ljud klinga från gitarren en trappa ner och höra pappa fråga mamma : vad vill du höra?  Mamma : jaa men spela den där du vet (hörde inte vad hon sa)

Har aldrig sagt att det är lätt att lära sig spela gitarr men pappa, försök inte ens!





En vanlig måndagskväll hos familjen Panto - 1

 

 


efterbliven

Nu ska jag iväg på julklappsjakt!

Har ingen aning vad jag ska köpa till folk... den enda jag vet till är amanda och det är fan årets julklapp!

LATERO SEXIZ






KONFAN
haha skit gammal bild.


HO HO HO HO HOE







Gröten är vit och god vill jag löva, in genom munnen och ut genom röva!







!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!






jag vill också vinna idol...








förvirrad brud




Vad är det för dag idag? är det lördag eller söndag..? vr tvungen att fråga mamma liksom.

idag ska jag bara lika i sängen och ta det lugnt och sen tänkte jag FAKTISKT göra klart lite skolarbeten så jag har det klart. Har ganska mycket i skolan nu nästa vecka eftersom att det är den sista innan jullovet.

Har en till rolig grej angående skolan, på tisdag ska vi ha designtävling. Lärarna parar ihop oss två och två ( vi 2:or alltså ) sen så ska vi göra något efter ett tema och dom två som vinnner kommer gå vidare och så möter dom alla som går den här linjen i sverige! shiiiiita kul.


nej nu ropar mamma och pappa på mig att jag ska komma ner och äta frukost så jag är väl tvungen.

KYSS




i skolan..




jag slutade 16:00 men jag sitter fortfarande i skolan. Vet vad ni tänker, Är kvinnan dum i huvudet eller tar hon sjävmord? nej jag har gjort klart två arbeten och så väntar jag på att tiden ska gå en aning fortare till 19:00 för då ska jag iväg och käka julbord med carlingsgänget hos Wrangler. Fucking awesome! ska bli delicious.

Imorgon är man ledig också tummen upp för det.

Nej nu ska jag in på toan och lätta lite på trycket. LATERO

KYSS




död kvinna



Har suttit på mitt arsle nu sen klockan 16:30 med mitt försäljning och service arbete. Vart tog mitt liv vägen liksom? GONE WITH THE WIND!

Har en sån sjuuuk grej att berätta för er som är intresserade men även för er som inte är utan för er som vill bli lite smått... hmm avundsjuka kanske hehe.


Förra året så var våra treor med i ett projekt med IKEA och Liljevals och sydde upp massa coola kläder av enbart IKEAS tyger och saker. Dom blev så nöjda så IÅR ska vi 2:or göra det! Vecka 7 så är det modeveckan i stockholm som alla fashionistas vet och då ska vi få sy extrema och utstickande plagg av IKEAS nya tygkollektion och andra saker till modeveckan. FATTAR NI? vi ska ha dom på en visning och på pressvisningar. Detta är stort för mig och mina vänner ska jag säga er. Vi går som om vi sväva på moln och vunnit en resa till molnen.

Men jag anser detta större just nu. GAAAH nu kan ni vända er i graven ni som vill!  ;D


KYSSS







01:40



Kan inte sova.. har städat HELA rummet, vikt och hängt upp alla kläder, damsugit och sen bytt sängkläder. Sen har jag duschat och packat ihop grejer till imorgon. Mina ögon känns tunga som bly men jag är samtidigt små pigg och det känns som att jag har glömt att göra något?!?! vad vet jag inte men det bara känns som det.

 

Annars då min helg har varit kanoners! fredagen spenderades med maxen och lördags kvällen blev med amanda,melanie och emilia hemmas john. Alltid trevligt! En jäkligt rolig kväll som slutade med att jag och amanda springer hem och tror att vi ska dö.. hahaha

 

 

Godnatt kyss


MAMMA PANTO

Detta är till min äldsta dotter. Vi tänker på dig när du är i linköping. Lyssna på den här låten och tänk framåt istället! With every heartbeat - kleerup feat Robyn Pussar och kramar MAMMA

FREDAGSMYS

Hej. En vecka senare typ. Kan säga att idag blev jag 600 kr fattigare men två skor rikare, det gillar vi! Nu ska jag bara invänta mamma och pappa så vi kan börja med maten sen så kommer snubben hit så vi kan mysa. KYSS

RSS 2.0