nedräkningen kan börja




Nu är det 5 dagar kvar till 5 februari. Vad händer då? JO JAG TAR BORT MIN TANDSTÄLLNING! :D







systrar i köket

Ja idag stog jag och syrran för middagen här hemma i huset. Det blev något så enkelt som tacos men det gick hem hos mami och papi. Idag var det ju skola gick som smort, hade matte sömnad och sen gick jag på möte om modevisningen som kommer snart som 2:orna har ett samarbete med Tensta gymnasium, ska bli riktigt kul. Sen var det engelska och hade bra läxförhör sen slutade vi. Efter skolan drog jag in till stan med melanie amanda och lisa och med mig hem fick jag en blommig body super cute! och ett par urläckra pumps från H&M men jag är ändå osäker om dom ska få stanna..
Sedan kom syrran in till staden så vi drog och gymmade, det var hennes gymoskuld som ryckte idag. Har gymmat 3 dagar i rad nu vad ska det bli av mig?? Världens starkaste man får ta och akta sig lite.
Nej men mer än såhär har jag inte mer att skriva idag förutom att det är FREDAG IMORGON.

Pusselipuss sunshines

om du har en chans? hell no

God kväller mitt herrskap.  Mår ni bra? nice. Jag mår prima ballerina för jag har haft ett mini spa för mig själv här hemma. Fyllde badkaret med vatten och massa skum, gjorde en ansisktmask, peelade hela kroppen och sen haft en hårinpackning i barret. Kan inte bli skönare. Tänkte lägga mig i säng snart min kropp är som en slutkörd dressyrhäst benen viker sig bara jag tar ett steg.

Godnatt och sov så sött.


kvälls rutiner

jag löste mitt problem genom att måla naglarna svarta som vanligt, passar ju till allt så mitt problem är löst. Nu ska jag kleta lite vax på rälsen sen ska jag skutta till sängen.

Puss på er!



Don't take me as a serious person HA


lika död som elvis presley

Tycker vi alla lägger en liten tanke till min kamera. Samsung silvrig med kvinnliga former. Du är och förblir saknad.
Kommer aldrig glömma när du gav din sista blixt. Hallelulia.


Jag lovar vid min fingerborg att om min kamera inte hade dött så skulle jag bjuda på nya foton VARJE DAG.


...Synd bara att jag inte har någon fingerborg...

lite färg livar upp vardagen

Ska precis måla naglarna men kan inte bestämma mig för vilken färg jag ska ta.. Brukar alltid ha svart men känner NEJ nu ska det färgas så det bara skriker om det. Problemet är ju bara de att jaaa vilken färg ska jag ta? Rosa, orange, rött, lila, blå, silvrigt, gul eller vitt. Ni förstår mitt problem här nu va? va lite söta och hjälp mig bland alla regnbågens färger.



Haha har ni någonsin sett en sämre bild eller?


en vecka och två dagar

Vaknade 6:45 skulle ta tåget som gick7:30 och började plugget 8:30. Jag kommer till skolan prick halv. Vad får jag veta? Joo vi har sovmorgon till 9:30 wiie... kunde sovit en timme extra. Men nejnej istället satte jag mig i datasalen och glotta runt lite.
Efter skolan så drog jag och Tone till gymmet, inga snygga grabbs idag inte eller förutom en han var en läckerbit.
Efter gymmet var jag så slut i kroppen och är det än så det var skönt att sätta sig på tåget tills man får höra i högtalarna att det skulle tas ut ur trafik för det hade skett en olycka någonstans mellan älvsjö och tumba. Så typiskt känns som att halva stockholms befolkning känner för att hoppa framför tåg denne månad kan dom inte åtminstone göra det samma dag så man slipper vänta på bussar och skit?.. nej smisk på mig nu var jag lite sådär djävulsk.


Heipa på er nu ska jag ner och ta mig en banan and bananas is NOT just for monkeys!
 


såna ord som värmer en hel vecka

Igår när jag sitter på pendeln påväg hem från stan efter att ha fikat med Anna och Maria så pratar jag med Påli i telefonen och så sätter sig ett par i typ 30-40 års åldern mittemot mig. Hela vägen till tullinge så känner jag att dom kollar på mig och ler hela tiden och småsnackar med varandra. Jag fortsätter att prata i telefon med Påli men ser hela tiden att dom kollar på mig. När vi är i tullinge så har jag lagt på telefon och paret som satt mittemot gick av. När dom reser på sig så klappar kvinnan mig på knät och säger : Du ska veta att du har världens finaste ögonfransar. Lite färg på dom så! (hade ingen mascara då) Hennes man kollar på mig och säger : Aa dom är jätte vackra jätte fina ögon. Dom båda ler mot mig och jag säger tack så mycket och blir plötsligt så jäkla generad att jag gömmer hela ansiktet i halsduken när dom klivit av!!

När jag är framme i tumba och ska kliva av så har jag feta leendet och berättar direkt för mamma i bilen. Det är sånt HÄR som får mig att le en hel dag nästan en hel vecka. Det är sånt här man vill höra om man känner sig nere okej inte för att jag gjorde det men ändå. Alla behöver vi få höra något så värmande oavsett om det är från någon du känner eller två främmande på tåget. :)





Buona note raggazzi.


ne kommer inte på någon rubrik

Jag kan förklara min helg med fyra ord.  Fika ,Mysigt, bio & jag har världens bästa vänner.

Idag ser min dag ut så att jag kanske ska möta upp Tone inne i stan för att fika ytterligare en gång den här helgen, så skönt att sätta sig på ett mysigt kryp in och bara dricka sitt te/latte och snacka en massa skit i flera timmar.






 


Dagen alla längtar efter under en slitsam vecka

FREDAG FREDAG.

Kvällens planer ser ut såhär:
Ska hoppa i duschen nu och göra mig fräsch och fin. Sen kommer Tone hit och så ska jag börja laga mat, det står lax på menyn och varför just jag ska laga maten är för att jag är bättre än pappa på att steka laxen ;)
Efter middagen så gör jag och Tone oss ordning för att röra oss in mot city för att möta upp Melanie och kanske Emilia för att gå på bio. The unborn blir det. Efter bion så tänkte vi glida in på ett mysigt cafe då vi uppgraderar oss med ännu fler lovely girls som Matilda och Rebecca. Så oss brudar hittar ni på ett cafe nånstans i stockholm hela kvällen då vi kommer sitta och snacka om allt mellan himmel och jord.

CIAO

man får ju inte glömma bort att säga...

Godnatt. FREDAG IMORGON

hmm...

helt plötsligt så vet jag inte vad jag inspireras av? eller asså jag vet ju det men om jag menar på designar fronten, vad är det för mönster, detaljer som sticker ut i mina ögon men ändå är snygga och hyfsat användbara?  någon som har tips på något sånt? senast 22:00 skulle jag vara tacksam om du har något i bakfickan.


Puss

återträff med gamla niorna?

Kom nyss hem från min gamla skola, hade återträff med alla gamla nior. Hahaha dom bjöd på macka och sen bildades det grupperingar DIREKT.

I skolan idag aa inte mkt har hänt hade svenska prov som gick åt pip svängen.   Ska nu sätta mig i lite arbete, ska göra ett arbete om Alexander Wangs kläder. Äntligen ett arbete som är roligt att göra!


Byebye så länge

gnistan är kvar

Folket, läsare, kära vänner och familj. Låt er inte rädslas av inlägget tidigare. Jag har inte gått i ide för att bearbeta min ilska över detta, nej nej. Humöret är tillbaka men jag har ändå kvar det i skallen som vill skrikas ut och jag lovar er. Det har skrikits en del och det kommer skrikas ännu mer fast denna gång åt rätt person och inte här. 

Nu ska jag sova och försöka drömma lite glada drömmar för något tråkigt mer ikväll orkar jag bara inte med :)
Natti natti på er soldater.
 

FUCK YOU FUCK YOU BRINN I HELVETET

HUR I HELVETE KAN DU SOVA OM NÄTTERNA?  du har fuckat upp mitt liv dom senaste veckorna och borrat sår i skallen på mig!  när jag springer på löpbandet är det DIG jag låtsas jaga och sedan spottar på. 
Du tror att du har en image som är "cool" men i själva verket är du en riktig patetisk nolla, du är inte mer än en kille på två ben utan stake eller moral i kroppen. Det småroliga i det hela är att du är 1 år äldre, det skulle lika gärna kunna vara ombytta roller. Jag är 1 år äldre och du är fjanten och lillgrabben.
På msn och sms är du en jävel på att vara kaxig och tycka att du har rätt om allt och tro att du har rätt och skriva vad du vill till mig. In the real, HA jag får ju tårar du kan inte ens föra en konflikt utan att tappa bort dig för att du antingen inser att du har fel eller att jag knäcker varenda litet ben i kroppen på dig.  Stå för vad du säger och sen fan se till att du kan säga face to face vad du sagt göm dig inte pussy!  Att du förväntar dig att jag ska vara på ett sätt du hade förväntat dig och sen att jag inte uppfyller dessa "önskemål" så är jag den onda djävulen. Vilket psyko sitter och planerar hur en brud eller person är innan man ens tagit kontakt med människan?
Jag är ingen docka som man kan beställa personlighet på och sen blir det fel så kan man lika gärna slänga skit på mig. Hell no jag är ingen mesig rädd person som ställer mig vid ett hörn och låter alla kasta och slänga en massa bullshit och skit över mig, verkligen inte jag ger fan minst lika mycket tillbaka som ni förtjänar om inte mer. De som du har gjort mot mig är inte rätt någonstans, om jag hade en sån stor makt så skulle jag se till att du/ni skulle få sitta i ett dasshus dag ut och dag in andas in all skit och SLICKA rent alla dasssitsas med era äckliga smutsiga skitiga världelösa tungor.


Många gånger har jag sagt att vissa killar är skit. Jag har mött en sådan och kan nu säga ALDRIG MER.
( ta inte åt er kära vänner detta är inte riktat till någon av er, utan jag behövde bara skriva av mig, all min agretion jag haft inom mig var tvungen att få komma ut och skrika. )

HEJDÅ


förändringen kan börja!







NU FÄRGAR JAG HÅRET.














john blund

Sitter och tittar på idrottsgalan. Den unga killen i rullstol med bara en arm var ju riktigt söt. Kanske du läser detta? man kan ju låtsas. Nu är det dags för mig att sprint språnga till sängen så att jag kan ta mig upp imorgon. Bara för att det är idrottsgalan så fick jag en sådan toppen ide till att hoppa från skrivbordet till sängen. BARA FÖR ATT liksom. Ser mig själv som Stefan Holm i det ögonblicket.  Vattenflaskan finns på plats också näst in till sängen ifall jag skulle behöva släcka min törst under nattens gång.


Godnatt på er alla spexers och lev livet som om det var de sista du gjorde. HEJ!





Ungefär såhär ser det ut fast med en allt mer rädsla i ansiktet. Sen tänk er med en lilla my tofs på huvudet. Då har ni en illusion på hur jag ser ut som Stefan Holm i farten.


please be my man Luke?












fan för måndagar

Varje måndag när jag kommer hem är jag lika utmattad som en ner klubbad säl!
Detta väder gör mig på ett sånt otroligt tråkigt humör vet inte varför. Men idag fick vi papper om idrottsdagen och den ser jag fram emot 10 februari en tisdag då ska jag och tjejerna till järvsö säkert som typ dom flesta i skolan ska.
Åka snowboard som jag inte gjort detta år, ska bli så jävla kul. Ska lära dom andra att åka lite också hehe.


Åre förra sportlovet.


GODMORGON GODMORGON

Godmorgon på er! Klockan 6:30 steg jag upp för att duscha, det var länge sen jag kunde vakna utan att ligga och snozza i typ 1 timme extra. Skola idag då, ser fram emot dagen? nej verkligen inte. Börjar 9.10 och har ett morgon gympapass ( idrott alltså ) brukar alltid bli helt speedad efter den timman. Nu har jag inge mer att säga så jag ska väl börja klä på mig för jag står fortfarande med handuken runt kroppen och turbanen är på  sin plats.


Hejdå babes!

kvällsplugg

Ligger i sängen och väntar på att mamma ska komma och hjälpa mig med italienskan.
Skola imorgon, är inte taggad för ett öre. Den här veckan vet jag kommer bara vara stressig. Ska hinna med skolan, plugga, träna, fika, skita, och kanske sova en aning också? Ah men ni hajjar vad jag snackar om.

visst var jag söt? haha

regnbågens färger

Har i några veckors tänkande gått runt och velat färga barret. Vet inte om jag ska färga det lite mörkare som jag gjorde i höstas eller om jag ska vara lite modig och prova något nytt som rödbrunt?
Vad tycker ni som jag har på bilden åt höger eller satsa på en färg som Ashlee Simpson?







a long long morning

jag vaknade halv två idag. Kom direkt på att jag snackade i telefon med någon halv fem inatt/imorse? vem var det kommer inte ihåg hahah.  Ska snart plugga lite italienska och sen tänkte jag ta ett långt skönt skumbad.


OM 3 VECKOR!!

Jag har ju glömt att berätta den senaste nyheten i mitt liv! Jag var hos tandis i torsdag och spände åt tandställningen och då får jag veta att jag tar bort den om 3 VECKOR, FATTAR NI OM 3 VECKOR ÄR JAG TANDSTÄLLNINGSFRI. Jag har inte ens haft den ett år då. Jag har skött den så bra så allt har flyttat sig mycket snabbare än räknat. JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD.
Fast å andra sidan så kommer jag sakna den lite, rälsen har ju liksom blivit en del av mig. 


 Ett stort fet leende från mig.







lördag kväll och allt var redan stängt

Hej medmänniskor allt bra? hoppas på det. Själv mår jag som fisken i havet fast med en aning huvudvärk. Gårkvällen blev mer än LYCKAT! Drog hem efter skolan för att göra mig ordning för kvällen, drog till Melanie på lidingö för att äta middag med tjejerna och sen kom allt folk. Hela kvällen var så jävla bra, mycket dans, sjungande,  och andra galenskaper.  Tyvärr så blev det inga bilder för min kamera gjorde sin sista blixt igår. Jag sa farväl och nu går det inte ens att sätta på den. R.I.P  Gick och la mig runt 5 imorse så är rätt sliten men sådär härligt siten efter en hejdundrans partynatt!


Min lördag ser ut så att nu ska jag kura om mig lite och se vad jag ska göra denna kväll. Blir det utgång eller inte? det kan ingen veta, vi syns isåfall under bordet..


Puss på er

"ne men jag tar bilen istället, det är nice "

Amen tja på er! Mår ni bra eller? själv mår jag som en prinsessa förutom ryggvärk ner till röven. 
Idag har jag inte gjort mycket mer än att varit i skolan och sen pluggat. no news for today people!

MEN en glad nyhet eller vet ju inte om den är så jävla glad men iaf, Igår så blir jag intervjuad i skolan av någon gymnasiegrej. Dom ville ha en etta från skrädderi så då blev det jag. Jag fick svara på massa frågor och berätta om linjen och hur jag tycker om våran skola. Sen igår så gymmade jag själv för Tone mådde inte så toppen så jag fick köra på egen hand.  När jag står och spänner mig och svettas för fullt så vem kommer in på tror ni gymmet? Jo Matthias från E.M.D!! Mama mia han är snyggare i verkligheten och nästan så att han är snyggare i träningskläder.. Mhmhm come to Bia come come.

chingchong nu ska jag dyka ner i svenska böcker.

so hard to be at five places at the same time

Jävlar vad många bollar jag har i luften nu. Mitt huvud skriker på utrymme. Hjälp hjälp.
Vill ni höra mitt liv denna vecka?
Matte prov på torsdag, svenska prov på fredag + estetisk inlämning och mönsterkonstruktions inlämning.

Men idag var jag även duktig efter skoltid. Gymmade i ca 2 timmar och imorgon ska det svettas ännu mer.


Ciao

buona stasera

Jävlar vad seg jag e i hela kroppen och skallen. Direkt när jag kom hem la jag mig i sängen och somna och nu är känner jag mig som en gammal kärring som sovit i 100 år. 
Skolan idag gick som en räkmacka, kom försent till idrotten pågrund av att syrran tog extra tid på sig att bli klar. Efter idrotten hade jag lunch och sen började vi med en ny kurs idag bild och form. Kommer nog bli kul trots att jag är urusel på att rita och måla hahah. Efter skolan så åkte jag till min gamla skola i tumba och hade italienska som jag har på måndagar, gick jätte bra fick en ny bok som jag ska läsa. 
SÅ har min helt ointressanta dag sett ut. Det har inte hänt något overkligen som att ett flygande tefat landa framför fötterna på mig eller att jag vunnit en miljon. En sån dag kommer väl.


Nu ska jag öppna matte boken igen och plugga lite koordinater för imorgon är de matte prov för min del WOHO! (?)

måndag

Godmorgon på er tokskallar. Känns som att jag är uppe med tuppen men det är jag ju inte. Dessutom är det kolsvart ute så när man tittar ut genom fönstret så vill ma bara gå och lägga sig i sängen dra täcket över sig och somna om.

Men inte ska jag göra det, ska börja klä på mig och röra mig mot skolan. Börjar 9.10 så jag är jävligt sent ute men jag gör mig klar på ca 10 minuter för allt är redan framme så det är bara att sätta upp håret och dra på sig kläderna.
Jag har idrott första lektionen och sen en ny kurs som börjar nu för den här terminen. Bild och form istället för datakunskap som jag hade förra terminen och den fick jag G på. Jag och datorer nee det går inte ihop.


Aja nu rusar tiden iväg. Hejdå på er ha en lovely day själv ska jag försöka orka mig igenom min.



nighti






Med detta säger jag Godnatt pinglor!
<3


Året som varit

Jag kikade in på mina vänners gemensamma blogg och såg att min hjärtevän Anna hade skrivit om året som varit. Jag tänkte sno hennes ide och skriva om mitt år.

Kika föresten förbi på deras blogg. www.ensvenne.blogg.se




Januari- Nytt år (stockholmarnas år 08) firades hemma med familj, grannar och vänner. Sen började sista terminen i 9:an


Februari- Jag fick en glädjande nyhet att min kusin hade fått en liten son, Oliver och att jag och min syster hade blvivit gudmödrar. Försökte komma igång med skolan men var lika seg som vanligt började också knåda ihop planer för en bal för oss nior som jag var med och höll i. Åkte sedan till åre med kyrkan och massa vänner och åkte snowboard som jag nu blivit hyfsat bra på!


Mars- 2 mars Jag fyllde 16!! fick den bästa presenten någonsin, min tatto. Dagarna gick åt till att vara nervös och exalterad tills dagen kom. 12 mars gjorde jag min första tatto, en likadan stjärna som min syster fast på andra sidan och med babyblå färg i ursnygg.


April- Jag konfimerade mig och blev ett av guds änglabarn. Haha. Skolan fortsatte som vanligt och jag blev allt mer stressad över slutbetygen och gymnasieval. Planerna för balen såg allt ljusare ut och tillslut så hade vi pengar till en lokal och allt annat. Helgerna blev det mycket festande i tumba trakterna med alla möjliga sorters folk.


Maj- Valborg inte en så lyckad men hade ändå kul mot slutet haha. Skolan tog upp det mesta av min tid och mycket gick även åt till att öva in sång till vårshowen. Det sista till balen blev färdigt!  


Juni- En efterlängtad månad. Vi hade våran bal som blev så fantastiskt jävla bra! Vi hade vårshowen där jag sjöng med Christina Im yours som gick jätte bra trots att vi var nervösa så att vi kunde skita på oss. Sen 9:ornas avslutningsmiddag och sen förstås skolavslutningen, många tårar men även glädjetårar det betydde ett avslut men även en ny början. Gick ut med hyfsat Okej betyg har aldrig varit någon slags smart person.
Resten av månad och inpå sommarlovet jobbade jag häcken av mig på posten som brevbärare. Gick upp halv fem varje morgon och åkte in till stan för att jobba. 18 juni opererade jag uppe i gomen och gick runt med 5 stygn mellan tänderna i en vecka. Sen när dom försvann fick jag tandställningen (rälsen, tåget) hade smärta i sisådär 2 veckor. 


Juli - Jobbade ännu mer man såg mig på kungsholmens gator cyklandes på en gul cykel fylld med post. Gick på lilla Olivers dop och sjöng tillsammans med syrran som två stolta gudmödrar.
Sista veckan på jobbet var som en veckas julafton. Var ledig en vecka och tog det bara lugnt passade på att umgås med vänner. En vecka senare åkte jag, mamma och pappa till italien och syrran åkte till Magaluf på krökresa med vänner. Jag var ensam nere i Italien i huset med mami och papi i tre dagar sen kom våra grannar ner och stannade i 10 dagar. Dessa dagar var så jäkla underbara roliga och aa jag hade så kul. Sen under dom dagarna kom även Mårten och Eva och skulle upptäcka en annan del av världen, Marina Romea där vi bor. Vi blev tolv svennar i en liten ort där dom tror att det går isbjörnar på gatorna i sverige. Familjen Ridhagen tackade för sig och tog flygade hem och det blev genast tomt men inte allt för länge för då kom syrran ner till oss för att rehabilitera sig efter en veckas festande. Mårten och Eva var kvar yttligare några dagar men tackade sedan även för sig och åkte hemåt mot Göteborg. Då var det bara la familia kvar innan vi började röra oss hem efter ca 1 månads semester i paradiset.
18 Juli fyllde Anna 16 år!
31 juli fyllde syrran 18 år!! en stor siffra men ack lika liten hehe


Augusti - Kommer hem från Italien sent på natten/morgonen efter två dygns bilresa, fått hem ett brev från St:eriks gymnasium och får veta att jag kommit in på mitt första handsval SKRÄDDERI - MODE, DESIGN
Blev överlycklig men började tveka om jag ville gå där eller inte.
Så skolstarten kom och jag vart mer och mer tveksam.

September- Skolan flöt på och jag njöt som handen i handsken! gjorde rätt val ändå och tvekar inte en sekund nu på att byta. Lärde känna nya underbara människor. Nu kom festandet igång igen på helgerna. Jag och mami åkte till linköping under en helg för att träffa faster lotta och kusinerna. Jag shoppade lite på linköpings gator och träffade lkp grabbarna.


Oktober -  Jag upptäckte att jag älskar Guitar hero och började knarka det på vardagar och även helger. Höstlovet kom och jag tog det mest lugnt andades in höstkänslan och var mest med vänner och tillbringade tid i stan till att fika. Jag finner en nygammal vän som jag blir allt tightare med och som blir som min nya lumparkompis. Angelica.


November - Vi närmade oss december som innebär jul och jullov.
Firade mina vänners blogg, ensvenne med en god middag och festande på söder hos en långhårig snubbe.
Spökbollstunering i skolan som hölls under en natt, aldrig haft så kul i en idrottsal, halva skolan var där och alla var utklädda. Lärde känna yttligare nytt folk och kom närme vissa.


December -  Blev allt latare med skolan ju närmare vi kom jullovet.  För min del skulle det inte vara ett så lugnt lov utan jag jobbade varje dag då det inte var helgdagar. Cyklade runt på min gula cykel igen på kungsholmen gator och dela ut allt för många jullkort det enda jag tänkte på var jullkort. Sen kom julafton, jag blir som ett barn igen och jag fick massa fina julklappar. GUITAR HERO ROCK BAND!! Jag och syrran sken upp som små knottar och slet upp paketet när pappa läste upp. Med min sköna vän Angelica så satte party spåren FART allt mer. Många sena kvällar och mycke taxi åkanden som det kommer bli dubbelt så mycket mer av år 09! Året 08 avslutades/firades hemma hos Anna med det mest skönaste folket man kan hitta!




Jag har gjort mycket roligt under detta år. Glädje, kärlek, vänskap och smärta från tatuering till annat. Min sommar gick mest åt till att jobba men det är inget att gnälla över heller för mina stålar har jag kvar till nu liksom! den som spar den har så är det. Jag kunde ha tagit skolan lite mer seriösare men jag var inte dålig bara lite lat.
Jag har hittat de vänner som betyder mest, nya som gamla. 
Som anna skrev så har hittat tillbaka till varandra igen. Det är nog det jag mest är arg och ledsen över att jag låtit den bäste jag har hamna i skymten.

Jag ser fram emot det här året. Jag ska uppnå alla löften och förväntningar, allt ska bli till det högsta grad! Sommaren ser jag mest fram emot. Sommarlov,Festivaler, italien, landställen, festerfesterfester, grillkvällar, shopping.

Jag skulle kunna skriva så mycket mer men det släpper jag till er fantasi, you know what I mean.


Ciao <3

skjut en kula i skalle på mig så som jag förtjänar det.

Jag måste vara dum i huvudet. Du finns ju där mitt framför mig men ändå så viker jag undan? varför vet jag inte, ordet vet inte är det ändå jag kan komma på...alla dessa om och men dyker upp varför kan det inte dyka upp en självklarhet istället?
Jag önska verkligen att jag kunde säga att jag visste hur jag kände och vill ha det men det kan jag inte, det är svårt. Mina beslut brukar aldrig vara självklara utan det finns alltid dessa bekymmer och hakar med allt. "men om jag gör så så blir det så eller om jag bestämmer mig för det så blir det bara fel"   ge mig en bok om hur man löser problem speciellt kring kärlek och killar. Eller en knapp som man kan trycka på så försvinne man till ett varmt land i ett bra tag och sen kommer man tillbaka så är allt fixat åt en. Jag vill inte göra det här själv utan jag vill att någon annan ska bestämma åt mig, som när man var liten. Jag behövde inte fatta ett beslut det gjorde mina föräldrar åt mig. Vill lägga mig på golvet och skrika som en tre årig unge och få som jag vill mitt framför näsan på mig. Inget annat bara som jag vill utan allt annat tjatter.

LA FAMILIA




En fredagkväll som denna är det Buzz spel som gäller hemma hos Panto + en Ridhagen är med i leken.








+






 

   








nytt år nya tider

Ska gå och skrubba ansiktet borsta tänderna måla naglarna och hoppa i säng.

Godnatt på er
                                                                                                                                                                                     <3

orkar bara inte

Imorgon börjar skolan igen efter ett långt jullov. Med skola och att den vanliga vardagen börjar igen innebär också ny bekymmer känner jag, sånt jag bara inte har lust med just nu. Jag har allt för mycket på hjärnan som ligger och borrar hål på mig som gör ont.

När ska man känna sig som liten igen utan alla dessa bekymmer och problem? ska man behöva bli slagen med en stekpanna och inte minnas sin ålder? nee  fy bubblan!

skol skit på torsdag

det är ju nästan lite sorligt från min sida då att jag langar in tre inlägg på en och samma kväll. Fast ni lär ju älska det framför allt min underbara faster och angelica som skällde lite på mig igår om att jag aldrig skrev haha.

Min vecka är redan lite på planeringsvägen, för och främst ska jag bli frisk hade jag tänkt. Imorgon ska jag sova ut länge och sen åka in till stan möta upp Tone och sen dra och träna efter det blir det en titt på stan. På torsdag drar skolan igång också och efter dan så ska jag fika med en nyfunnen vän Tobias hehe. Fredags veckans slut tror jag drar en sväng förbi gymmet efter skolan och sen får man se vad kvällen erbjuder på roligheter. Helgen är inte rikigt spikad än men jag smider lite planer med Haagen.


Föresten så var ja i mitten av drömkåken som visas på tv rutan så nu kan jag inte sitta här mer och hänga.
 


SEE YA ALL

sen vinter



Mitt herrskap, titta ut och se snön falla ner på marken. Det finns tre positiva saker med vintern. Bräda Jul och om man har någon manlig vän att gosa ner sig med.



Adjökens frökens




trettondagen

Jag ska göra som precis som dom flesta berätta mina nyårslöften and here they comes :


1. Jag ska träna ihjäl mig och bli en riktig fit for fight brud till sommarn.

2. Börja hjälpa till ännu mer hemma

3. Skaffa mig ett helgjobb så det klirrar lite extra i kassan

4. Lära mig att plugga bättre?!?

5.  Träffa ännu mer nya och härliga människor

6. Minst 1 festival i sommar

7.  Året ska också ägnas mer åt vänner!



Mer än så långt har jag inte tänkt förutom att detta år ska toppas med det bästa och jag ha ett riktigt höjdar år!

nyårsfirandet

Hej foxs, sorry för att jag har varit lite borta men jag har inte haft någons lust alls att blogga under lovet. Jag har mest jobbat, tränat och umgåtts med vänner och familj. Lite shopping också förstås.
På nyår var jag hos min hjärtevän Anna med massa trevligt folk, åt en jätte god middag och hela kvällen var lyckad!
Hoppas ni alla hade ett minst lika bra nyår som mig.

Kisses.


  




RSS 2.0