sol i högsta grad och ledig en fredag JIPPI

Godmorgon/goddagens kompanjoner. Se ett så vackert väder vi fick idag så det är njutning av en härlig fredag som gäller. Det var meningen det att jag skulle åka till leksand idag men oskar och melanie böna och bad på sina knän att jag skulle stanna i stockholm och leva loppan med dom. Så vad gör jag inte för dessa skönheter liksom? ibland får man dissa en snubbe för att vara med två andra invalidos. Ikväll blir de rajraj hos melanie och det finns bara ett ord på världskartan för de: FEEEEST och det innebär rock n roll släppa loss och låta alla hämningar komma fram.
Vad ska ni folket göra ikväll? Men först så ska vi avklara dagen då jag snart ska in till storstaden och fika med min bästi anni. Jag känner sånt jävla bra rus i kroppen idag att jag skulle kunna göra precis vad som helst. Bada naken i kungsan eller hoppa bungyjump. Nej nu ska jag kirra biffen och röra mig mot staden.

Ha en förträffligt bra dag och kväll och gör inget som jag inte skulle göra hihihi. TJADÅ <3

don't never ever play in the dark

Jävlar vad jag har varit i farten idag alltså. Langat in aa hur många inlägg är det 3- 4 st? Applåder till mig säger jag bara. Men nu är det slut på skriveriet och fantasin börjar rinna ut i sanden och det betyder "GÅ OCH LÄGG DIG"  så det är väl bäst det.


Godnatt hoppas ni somnar gott och vaknar upp till en härlig ny dag.




poesi? nej allmän text bara




Varför ska en sådan längtan vara så långt bort från en när man vill ha det så nära. Varför ska det stora ordet kärlek vara ett av det mest komplicerade vi genomgår i livet? jag själv vet inte ens vad kärlek innebär än, eller så kan det vara att jag inte har fått vara med om det? att dela sitt liv med någon annan, att vakna upp bredvid sama person varje dag och kyssa samma läppar var dag. Vill jag ha det? klart jag vill vi alla vill. Kärlek är bland det finaste ordet som finns men ändå används det för sällan i meningar. Vi borde börja använda det hela tiden säga det hela tiden och använda oss utav det hela tiden...





 



en text av ren musikkärlek

Du springer aldrig ifatt,
när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent
att säga som det är

Vi testar nya vägar
som aldrig tycks ta slut
vi har försökt att fånga den andra
men aldrig nått ut
jag vill ha en sista chans
så jag säger det rakt ut

Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

Jag vet att det är svårt över telefon
men när jag har dig nära
vill du därifrån
jag vet att du har tänkt
men berätta hur du mår

Jag försöker träffa andra
men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig
på alla sätt
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt

Och jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut


tv tittande

Har sån jävla mensvärk, haft det typ hela veckan så jag tycker väldigt mycket synd om mig själv. Tur att man har tvn då som kan få mig på bättre humör. Kollar på grannfejden just nu lite patetiskt men ändå kul.

Är det någon som vet vad det ska bli för väder i helgen? är smått nyfiken.

oskar place

Yoo gangsters sitter hos stockholms fetaste huligan Oskar, han e farlig han. min dag bestog av skrädderi och svenska. Folk som inte vet hur tävlingsinriktad jag e kan lära sig de nu, en lek för mig är som en match mellan Manchester united - Barcelona ( gårdagens match ) Allt står på spel. Så idag på svenskan så körde vi bokstavs leken så jag samla ihop mig ett lag betående av mig, lisa, tone och sen hoppa rebecca in också. Vad tror ni? jo för fan vi vinner hela skiten!  Detta kan jag leva på hela veckan. En vinst är ju så härlig bättre än sex som min pappa brukar säga.

I nuläget glider jag runt på grabbens dator och dunkar fet musik medans turturduvorna myser i sängen och byter saliv. Äckligt snuskigt hata killbaciller. Neeee love it hihih.


PEACE OUT!







OLLE MY MAN

Fråga Olle är ett bra program gillar det skarpt. Nästan som ett humorprogram + sex inblandat, super nice ju!

Ibland undrar jag hur rik den snubben som kom på TV är... han/hon är ju troligtvis död nu men innan han/hon tackade och bockade för sin tid på jorden så måste den ha avnjutit något rejält med sina stålar, eller vad tror ni? Bara i våran familj har vi 7 TV apparater men sen kan det ju också vara så att Papi jobbar på Siba.



 



Hur skulle jag kunna klara mig utan TV?  jag skulle dö!

JA MÅ HON LEVA

IDAG FYLLER VÄRLDENS SÖTASTE LISA 17 ÅR! FLICKAN MED DET STORA DET

GRATTIS GRATTIS! <3






Har tyvärr ingen bild på födelesedagsbarnet. Men hon är världens sötaste!








GREJJAN IGEN DÅ




SÅ JÄVLA SPÄNNANDE SKITER NÄSTAN PÅ MIG OM JAG INTE SPRINGER PÅ TOA LITE SNABBT





GREJJAN IGEN DÅ




SÅ JÄVLA SPÄNNANDE SKITER NÄSTAN PÅ MIG OM JAG INTE SPRINGER PÅ TOA LITE SNABBT





melanie är rädd för ost

En rolig händelse i matsalen som jag inte orkar dra men vi fick oss ett rejält skratt av melanie hahha.
Haft sömnad hela dagen idag, började med oskars linne kommer bli klart imorgon tror jag. Går fort.
Helgen närmar sig, sommaren närmar sig och alla snygg barkroppade grabbar närmar sig..
Älskar värme så skönt hett glassigt stekigt underbart ÄLSKVÄRT! Nu i helgen kan jag inte bestämma mig om jag ska åka till leksand och röja sönder eller om jag ska stanna hemma i la stocholmo. Svårt det där!

Annars i veckan har jag shoppat lite granna, två klänningar, armband och smink ni vet såna där härliga yttligheter som gör oss tjejer så snygga.

Magen kurrar så ska glotta lite i kylskåpet BYEBYE

why why why why why why why SO FUCKING HURRY

Varför har alla människor så brottom med allt? mamma ska alltid stressa mig på morgonen, "emilia skynda dig du kommer försent till skolan! emilia kommer du inte ner nu blir de pastasleven" eller varför springa till pendeln när mn vet att man inte har en chans att hinna med tåget? Vi kommer alla dö av stress, visst det blir lätt för läkarna. "aa nu förlorade vi ännu en stressig skit"  Sen kommer vi till det här med killar killar killar och kärlek. Är jag kär? svår fråga men nej på den frågan, varför vänta? ehm för jag  vill kunna se mina möjligheter. Nej skoja bara men jag vill kunna ha lite utrymme också för jag e sån person som älskar att träffa och lära känna nya människor. Inte vill jag bli fastbunden av en svartsjuk snubbe som börjar grina eller bitchslapar mig bara för att jag snackar med en grabb. Nejnej sånt har jag sett och det vill jag inte vara med om.



Helt seriöst vet inte varför jag skrev detta men saken är väl de att jag vill inte ha för brottom med allt vill hinna blinka, andas, äta, skita, kissa, sova, njuta och leva livet. Tack för mig hej.

hej mina vänner

Sista matteprovet gick......ja vad ska jag säga, dåligt. Matte är ju verkligen inte min starkaste sida och tydligen så vaknade jag också lite väl för tidigt imorse. Jag trodde att vi började som vanlig på tisdagar alltså 8:30 men nejdå när jag sitter på tåget påväg till skolan så får jag sms av Tone att vi börjar halv tio. JAHOPP vad skulle jag hitta på dåra. Jag satte mig på espresso house med en latte och pluggade lite sen degade jag i skolan. Hur lyckas jag ännu en gång?

Sen hade vi lunch och sen engelska i 5 min och sen blev de stan. Varit i stan hela dagen med brudarna och Oskar, köpte tyg till hans linne som kommer bli så jävla FRÄSCH. Senn kom syrran och Erika in så drog vidare med dom.

Så nu fick nu sån där onödigt tråkig information om min dag och inga bilder har jag heller så allt är som vanligt liksom.
Vad har ni gjort idag? Don't answer I don't give a shit.
Hahaha KYSS

HEJ TRANSA
















nu vart de kväller




Ligger i sängen med Andreas byxor på mig för det är ju det enda jag kan komma nära honom under dagarna..Den som kom på att Leksand ska finnas på världskartan och det ska ligga 40 mil från stockholm den personen ska jag PERSONLIGEN DÖDA!


godnatt.




 





TRANÅS BAL

Bella och Billy var hur fina som helst igår! När jag såg den svarta corvetten komma och när dom klev ur bilen så blev jag nästan lite skakig och sprang fram och tog kort.  Bella var jätte fin i klänningen och jag var lite stolt när dom gick upp för röda mattan, åhh dom var så fina och mamma och petra blev tårögda som tanter brukar höhö.
Billy och Bella var snyggaste,stiligaste vackraste paret igår!

Här är lite bilder :)

      

Visst var dom fina? man kan inte säga annat!
(man ser klänningen bättre på facebook och där finns även fler bilder så gå in där och kika)


TRANÅS

Aa nu är man i tranås också eller varit de ett bra tag. Ligger i sängen på hotellrummet, billys mamma hade varit så snäll och kirrat så att jag fick ett eget hotellrum. Fast det är lite läskigt samtidigt för jag vet inte riktigt om jag vågar somna...känns som att det ska komma in en styckmördare under natten och döda mig med en motorsåg.  Men som tur e har jag ju då musik i öronen så jag inte hör de äckliga ljudet för sågen.
Hahaha ne jag e inte riktigt frisk i skallen eller någonstans överhuvudtaget och vet inte riktigt hur allt fungerar där uppe.

Imorgon är de bal då, ska bli kul klänningen är helt helt klar nu bandet har åkt dit också och den är fin. Bella är super nöjd och det gör mig nöjd för det är ju hon som ska gå med den.

Nu ska jag gömma mig under täcket och försöka somna. Det kommer gå lätt eftersom att jag slocknar på direkten.
GODNATT!



Saknar Leksand..

home

Hemma i regniga tumba bumba men stannar inte länge ska bara packa om väskan sen åker vi till tranås. Det blir tydligen fest ikväll och jag e taggad för de får se vad tranås har att erbjuda!

Måste rappa på lite så inte mamma kommer in och märker att jag inte ens har börjat packa. Adios amigos som vi säger i spanien

hemfärd

Sitter på bussen påväg hem från leksand. Haft en jätte rolig och mysig helg. Gillar det här med små städer så redan ikväll kommer jag åka till tranås med mamma och pappa så det är full fart på min lång helg iaf.
I onsdags blev jag ÄNTLIGEN klar med bellas bal klänning.Och Faster Lotta du ska få se bild på den när den sitter på bella efter helgen :) 

Jag har cirkus 1.30 timme kvar till stockholm och jag är så sjukt uttråkad och halvt åksjuk. Men får göra de bästa med situationen nämligen spela BUBBLESHOOTER. Har ni inte gjort de så har ni missat en rolig grej i era liv. Gå in på hamsterpaj.se och sen klicka på spel och där finns mass roliga spel men framförallt bubbleshooter.

Tack hej godingar. <3


såhär kul kan man ha på en buss...

koskikorva




Jag kommer hamna liggandes på en gata när som helst halvt död av en hjärtinfarkt. Har jävligt mycket på gång och känns som att det bara blir mer och mer. Skit också det ska ju vara lugnt och chill innan sommarlovet och man bara ska andas in sommarn. Icke jag andas istället in syrgas för att orka med dagarna och får äta medans jag springer och far bland annat.

Har jag ságt att jag älskar livet?




MIN GUD AMANDA

Min trogne vapendragare amanda har kirrat jobb till oss nu i sommar eftersom att posten kände att det var dags att klippa navelsträngen nu i sommar så har jag nu ett annat jobb med amanda, kan ju inte bli bättre. Det är på ett lager ute på vischan i spånga så det blir tidiga mornar igen men jag är ju van vid det här laget....nix.


Imorgon är det skola och sen är det låååånghelg finns bara ett för de VERYNICE. Jag själv drar till leksand imorgon efter skolan för att utforska den lilla staden med 15.000 invånare och bara en shell mack och INGEN Mcdonalds!! hur ska jag klara mig? som tur e har dom tydligen en stuga som liknar en pizzeria får bara hoppas på att det ser ut som pizza och smakar som det.


Nu är de dunka dunka som gäller!

leende på läpparna

Känner att det här med att blogga kanske inte är min grej riktigt.. Så fundar på att lägga ner hela dårskapet.
Hahaha nee för fan nu skojar jag ju bara älskar att skriva en massa skit och strunt så att andra kan få sig ett gott skratt kanske, och jag älskar att ingen läser de jag skriver.

Annars då? jo jag själv mår fint som fan har haft en jätte mysig helg med bio och nattkäk som innebör pizza. I ssöndags åkte jag även lite på oskars bräda. Kul som satan var de så tror jag jag kanske ska sno den av honom? eller tvinga honom att köpa en till mig kanske bygga en? aa kanske de.

Nej nu ska jag sätta klorna i syrrans jävla klänning för snart sliter jag den i stycken som styvsystrarna i askungen gör. Tack för mig ha de bra hej.




vråla som en tiger. WRAAAAAAAAAAAAAR

goodie morning

Kändes som att jag var uppe med tuppen imorse. Tog en långdusch också det är feting nice.
Känner att det kommer bli en underbar dag idag! Jag ska vara sådär jobbigt positiv till allt och speedad kommer jag vara för att jag är så jävla trött.


En söt bild såhär på morgonkvisten. höhö



HAVE A NICE DAY BITCHES!

jag skiter i, ingen jävla stavskola

Tycker ni jag stavar som en kratta? isåfall skiter jag i det sitter inte dirket och dubbelcheckar mina inlägg utan jag skriver de jag kommer på och låter de va så. Och Oskar kom inte och läxa upp mig va. Hahaha

NU SKA JAG SOVA!


dagen

Skolan, gymma , sola. Nada mer.
Skruttade runt lite överallt med melanie ett förjävla bra sällskap det där. Skratta så magrutorna växer.  Sen lilla Tone skulle hem sönderhamn och skulle ta tåget men hon har ju inte riktigt lärt sig stockholms alla väger och inte heller på centralen så fick lugna ner henne och följa henne till tåget.

puss på er nu ska jag sova. En dag imorgon också.

helgbesök

Får lite besök i helgen. Vem det är kan ni skita i hehehe. Lite små pirrigt i kistan men spännande på samma gång ska lära känna en ny själv som är hur gullig som helst.

Fredag imorgon då, blir nog bio skulle jag tro eller lite grillning med tjejerna det beror på väder man får la se liksom.  Har nu verkligen insett är det här med skolan är verkligen inte min grej. Det bästa med skolan är ju alla lov och människor men allt annat är ju pissed.

Nu ska jag forsätta nörda framför eurovision songcontest det är ju trots allt lite underhållning. Tjing

if you happy clap your hands

Glad, skit glad, uber glad, jävligt glad.
Vad kan man säga en person som  gör mina dagar lite mer extra nu. Hihi inte varit såhär på länge men det känns bra, mer än bra till och med.

Ska sova nu och drömma lite, min höjdpunkt om nätterna. Drömde sjukaste drömmen igår by the way men orkar inte ta det nu. CIAO

grejjan i igen

Kom hem för en stund sen av en galen blondin springandes i huset. Skrek nästan till och trodde det var självaste barbie men sen såg jag att nee det är ju min syster.  Kollar på greys anatomy just nu sen blir de en promenix i det blå och härliga tumba. NEj usch sa jag härliga menade ju avskyvärda.






Fått veta bästa nyheten så nu vill jag bara ha helg. :)

eurovision songBÖGcontest




Bulgariens bidrag är ju allt annat sagt än bra. Mannen låter som han precis blivit kastrerad.





MIN KROPP SKRIKER EFTER HELG

allrighty buddies ska yttra mig lite. Tror jag har gått och blivit lite små charmerad av en person. Hur detta gick till? aa det orkar jag fan inte ta men så är nuläget iaf, jag går och ler mer än vanlig som ett psyko och längtar till helgen.
I veckan händer det inge speciellt, eller jo förhoppningsvis ska jag gå och se dead by april om jag får ihop lite cash annars får jag snyfta lite för mami.


Annars då...joo livet leker och jag vill bara ha sommar. Håller med oskar om det här med vädret man ska inte tro på all bullshit om sol och sommarvärme som dom säger i tvrutan. Fan jag själv skulle kunna förutspå vad det blir för väder, typ om bobbisarna blir kalla så blir de kallt eller om man känner en liten hetta i hjässan så blir de skinande sol. Svårare än så är det det ju inte men tydligen är det så.. jag skulle kunna bli miljonär på att arbeta som en lögnare som meterologer heheh.

Och JAA Oskar jag snodde din ide att skriva om detta men bara för att sånt irreterar mig också!
HEIPA

onödigt crape

Har på sätt och vis gått i idee..festen hos John i lördags var sjukt jävla rolig! träffadr massa härliga människor och kom hem sju på morgonen så det resulterar i en lyckad kväll!


Säger bara en sak.... HAPPY


trötter

Denne vecka har varit lite mkt, haft två prov ett av dom var nationella i engelska som inte gick bra och det andra i material som gick hyfsat. Vet inte riktigt vad som har varit med mig denne vecka men har somnat runt nio-tio varje kväll även fast jag sovit drygt två timmar när jag kommit hem från skolan? wierd... men skönt dock!

Inget spännande som hänt förutom att jag kanske ha skapat en viss intresseband mellan två själar. Ikväll ska mitt ass jobba för jag ska dansa som en riktigt wiggah!
Men först så ska jag faktiskt spela fotbollsmatch med mitt gamla lag, dom behövde lite proffisionell hjälp tills dagens match så dom ringde mig. haha ne skoja dom behövde bara lite spelare.

Kiss

EN NY HJÄRNA TILL MIG SJÄLV

Åkte till skolan, öppnade skåpet tog ut alla grejer rotade lite tills jag hittade papprena la dom på bänken bredvid proppade in allt skit i skåpet igen satt och väntade på Tone sen kom hon och vi drog till St eriks för att kolla på alla som var med på idrotten. 
Drar en lunch/fika med tjejerna och sen åker hemåt. Väl hemma laddar jag upp för att plugga, langar upp alla böcker och papper tills jag inser att ne där ligger de inget papper VAD TROR NI JAG HAR GJORT!?!?!?!  jora jag glömde du  Självklart  papprena på bänken vid skåpet i skolan.
Jag är ju så jäkla sämst så det bara sjunger om det! hahaha det är värt att skrattas åt.
Så nu är jag inte alls sugen på att ens försöka plugga så jag ska sova lite.
Heipa

tro inte att jag är helt vrickad

Varför jag sätter mig och skriver nu är för att jag är vaken (?) och redan klar för att åka till skolan, min buss går 08.45 så jag har god tid. Har bara idrott idag och jag ska inte vara med för jag är skita ont i magen så ska dit glotta lite och hämta lite pappren som jag har glömt till provet som jag har imorgon som jag kom på nu imorse.. ibland fattar jag inte mig själv riktigt för det kan inte vara många hjärnceller innanför pannbenet på mig. Oftast. 
Åter till det här med bussar, hatar bussar jag spyr på bussar, bussarna vid mig kommer aldrig när dom ska för antingen kommer dom 5-10 minuter för tidigt eller försent och det gör ju självklart att jag kommer försent till skolan väldigt ofta och jag får smisk av läraren ( inte bokstavligen ) och när jag säger till honom att det var bussen som inte kom aah du får jag bra den där mördarblicken igen. Och då sitter jag där och funderar på vad jag skulle vilja göra med dessa busschafförer, jo sätta dom alla på en elstol och ge dom en liten chock då och då tror så att dom lär sig en läxa. Både dom och jag skulle vinna på det. Fast det är ju inte busschaförernas fel egentligen och jag är inte så här hemsk heller men måste ju ha någon att skylla på.

Nu måste jag borsta tänderna för de kom jag på att jag inte har gjort. 
Ha en kanon dag, va duktiga i skolan och börja aldrig knarka!

söndagsparty med emilia

Ligger i soffan nu igen, börjar bli en tradition det med eller som en andra säng men problemet är ju de att våra soffor är förjävla sköna, man kommer till en helt ny värld liksom.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva här längre så fundar på att bara en massa skit som kommer i min väg. Så ikväll tyckte Oskar att jag skule skriva om hur charmig han e så det är väl lika bra att köra då.
Oskar Lundin är en 17 år pojke/kille/ungkarl ca 170 cm lång och singel. bor i en lägenhet på söder. Något jag älskar med denne grabb är förutom att han gör allt jag säger är att han åker longboard bland det sexigaste som finns, en kille på en bräda. Får rysningar bara jag skriver om det anyhoe han är en riktigt jäkel på att charma mig och resten av sin befolkning runt om honom speciellt flickor i min ålder så att vi får rosenröda kindor han är grym på att få ur sig rätt ord ur käften men ibland har han sin ocharm genom att peta i näsan eller låta alla få veta att han ska skita på dasset. Inget jag egentligen klagar på eftersom att jag är en sådan person själv i mesta drag fast han snäppet värre.
Nu börjar jag få slut på ord eller ne det är inte sant men jag pallar inte skriva mer och kan inte låta oskar få allt för mkt luft. 
Och NEJ detta är inte en kontaktannons utan bara några rader om hur charmig du e.

OVER AND OUT.


so lazeeee




Låtit bloggen ligga på tork ett tag. Min fantasi har legat på zero. Valborg firades ute på landet hos johanna, hon johanna, erika och lotta fyllde år så det bjöds på big party all night long. Själv somna jag i sovsäck under bellas och billys fötter? usch...
Ska ut och pressa under solen ett tag nu så kroppen får lite färg och ansiktet lite mer fräknar.

Bilder från modevisningen har fortfarande inte kommit upp för jag väntar på tone ska ladda upp bilderna, men jag tjatar så ha tålamod (Joel) hahaha

goodfuckingbye





RSS 2.0