tik tok





hejhej hallå!


allt bra? good, jag mår bra iaf är frisk nu och vädret är ju pyttelite bättre kan man väl säga det snöar inte lika mycket iallafall.
Igår jobbade jag, det var skit kul med bandet som spela men bara det att kunderna fick skrika om dom behövde hjälp hahaha. The knockouts var bra aldrig hört dom tidigare faktiskt men skön musik typ lite blues/rockigt eller hur jag ska beskriva den.

har annars bara varit med älskling och slappat man orkar inte göra så mycket mer nu för tiden typ.
Aja nu är det bara TVÅ ynka dagar kvar tills jag fyller år!!! Och imorgon behöver jag bara räkna timmar. Jag är mest nyfiken på vad max har köpt till mig hahaha.

KYSS HEIPA





DESIGNTÄVLING REGION STOCKHOLM - NACKA GYMNASIUM

Här är den andra klänningen/skapelsen som jag och Melanie vann med i fredags på designtävlingen för stockholmregionen på Nacka gymnasium.
Vi kommer tävla SM på lava den 17/9 och den 19 maj åker vi till göteborg på yrkes sm men då ska vi bara titta på och tydligen ska det bjudas på överaskningar ;D











dåligt start på dagen




Kul att jag precis fick veta att min samhällslektion är inställd. Nu sitter jag här och börjar inte förens 13.00!

Vad ska man göra i plugget i två timmar? plugga kan jag ju iof göra men behöver mamsen hjälp haha och äta kan jag ju också men något jag har lärt mig är att man går inte och äter själv i en skolmatsal. Så är det bara.
 
Kan berätta att på lördag kommer THE KNOCKOUTS spela i butiken och det kommer vara levande skyltdockor som går mannekäng på Carlings Kungsgatan 54 där jag jobbar. Kom in och titta på dom nya kollektionerna och lyssna på live musik och hälsa på mig! hehehe ;D kan inte bli bättre.

Sen har jag suttit och räknat dagarna och jag fyller år om 5 sketna dagar! Shische måste ju nästan kolla i almenackan om det verkligen är så kort tid.

Aja nu fick jag iaf melanie att komma upp hit till mig så jag har lite sällskap.

OVER AND OUT





EN VECKA KVAR

om precis en vecka fyller jag 18. Shit vad tiden går fort det är nästan läskigt. Snart sitter jag väl här med en unge och en hund springandes och en gammal rostig Volvo utanför.

SKRIVER BARA ETT ORD









ARG









pjäskars räva






ännnu en dag har gått till spillo i sóffan.. jag väckte syrran för två timmar sen med lite egengjord varm choklad med grädde i. Kalla mig master maestro or what!


har fått lite saker gjorda också som designarbetet, så ska nog inte ha några problem att bli klar vecka 10 så jag kan redovisa. wiiiiiiieej upp med händerna.

Måste bara påpeka att IKEAS chips är förjävla goda och godare blir dom när dom e gratis hihihiihi


min fagra och vackra syster






uttråkad





Detta är inte okej, nu har jag varit sängliggande sen i fredagskväll... igår var de första gången jag gick ut på hela helgen och det var bara till bilen. Fast jag kan trösta mig själv med att när max ringer och säger att det är kaos med tågen och bussar, så ligger jag här hemma.


Jahopp händer i veckan.. jag kommer väl gå och längta asset av mig för jag fyller år om en vecka! hihi hoho sen så MÅSTE jag bli klar med en svenska hemtenta tills på torsdag men saken blir inte bättre när jag har glömt mitt block hos max.
Sen kan ju amanda gotta sig i att hon åker till spanien/värmen på torsdag... skulle kunna låsa in henne i ett rum och svälja nyckeln och ta hennes flygbiljett.


nej nu ska jag göra lite mat till mig själv. KYSS







NÄ JAG Ä INTE BITTER








Nu skulle en revolver sitta fint så jag kan skjuta bort min nästa! de bara rinner och ögonen producerar tårar för att sitter typ och svettas men samtidigt fryser när jag har en stor mega filt runt om mig, jag är kissnödig men orkar inte ta mig till toaletten och sen så är jag törstig.

Vad ska jag göra? vart är min slav?!











 

 

 


21/2

Det har gått 5 månader idag sen vi blev tillsammans, jag vill spendera ytligare 5 månader + fler med dig älskling.











förlåt för alla putttinutt bilder men det blir lätt så haha


200210




bara för att jag är sådär äckligt nykär så kommer det ännu en bild på mig och min älskling








the day after yesterday




Fan fan fan fan fan fan... har gått och blivit sjuk, fast inte så konstigt eftersom att jag kände mig jätte hängig och febrig under designtävlingen igår.

Har inte gjort ett skvatt idag bara legat i sängen och kollat på tv och sen försökt komma på något sätt att andas för näsan är helt igentäppt och så har jag ont i halsen. Tack gud!


Nu ska jag lägga mig ner i soffan igen och sappa runt på tvn.

TACK HEJ KYSS




DAGEN




JAG OCH MELANIE VANN!!!!! ÖVER STOCKHOLMSREGIONEN :D NÄSTA STOP-  MOT GÖTELABORG OCH LAVA


FATTA fan vad grymma vi är melanie!

Visar bilder imorgon nu ska jag fira med champagne hahahaha






IMORGON GÄLLER DET





Okej nu sitter jag och är as taggad för morgon dagen bara det att jag oroar mig för om jag kommer komma upp ens imorgon!?! joo fan det kommer jag, jag måste!


IKEA pressvisning 8:00 till 18:00 Designtävlingen 8:45 till 15:00 jag har ett fullt schema imorgon men den är bara fylld med roligheter.  Jag kommer komma till pressvisningen runt halv fyra efter designtävling som jag och Melanie satsar stenhårt på att vinna hehehe ;)


Jag kommer förmodligen ha en massa bilder efter morgondagen att visa så håll tålamodet faster, mormor och alla andra.


Nu ska jag mysa med älskling och sen sova. HEIPA KYSS



p.s amanda är inte riktigt frisk i huvudet, men hey vem fan är det?





brist på bilder så...


heeeeeeeeeeeeeeeej där i stuuuuuuuuuganaaaaaaaaaaaaaaaaanannanananan

tjolahoppsan amandagöööööööörl här

hej hejheeeeeeeeeeeej
jag är jätte bra, det är tone med
idag fick jag en bulle av emilia och tone det va snällt av dom tycker jag.

Vet ni vad emilia sa till mig idag, att hon önskar att hon va som mig å det vill ju alla liksom hehhehehehheheh
Men tyvärr så kommer hon inte bli det för det är omöjligt men hon kan ju försöka i alla fall.

Nu matade tone mig med en godis fisk, mums.

Idag var det kyckling curry med ris det va gott, mmmmmmmmmmm!

JUSTE VI SKA TILL MAGALUF 11-22 JULI!!!!!!!!!!!! kulkul
så jag får väl stå ut med emilia i elva dagar, kan bli lite svårt men jag får göra det bästa av situationen liksom heheh... men i alla fall det ska bli kul.

tack å hej
HEJ DÅ ÅÅÅÅÅÅ HEJHEJHEJ HEJDÅÅÅÅ CIAAAAAAAAAAAO!


Mer bilder på IKEA kläderna

Okej nu har jag varit duktig. Tänkte visa bilder på byxdressen och den första som jag redan visat fast när amanda har på sig den.








Vad tycker ni? får gärna kommentera men bara snälla kommentarer annars blir det smisk och en fet mördarblick!


FETTISDAGEN

Tja tja!

Hur är det en fettisdagen som denna? med mig är det gorgeous lite mycket i skallen nu som man ska hålla reda på men annars är de fina firren.

Idag blev vi klara med allt med IKEA så imorgon ska Lisa bara prova byxdressen sen ska vi skicka allt till gallerian :)  så jävla surt att designtävlingen och IKEA visningen ska vara samma dag.. nu skulle de sitta fint med såna superkrafter att jag kunde vara på två ställen samtidigt.

Jaa vad mer, joo var på cirkus 3 resebyråer idag och hittade resor för hyfsat bra priser men ändå så kan vi inte bestämma oss hahah vi är som ett gäng 3 åriga envisa små skitungar.
Nej nu ska jag plugga lite innan jag går och lägger mig för så att jag kan ge mig själv en klapp på axeln stolt innan jag somnar.


KYSS HEJ







kreaktion

Här är min och amandas kreaktion till IKEA. KJol delen är gjord av en lampa och sen har vi använt oss av massa kuddfodral till jackan och luva. Vi håller också på med em byxdress just nu men den får ni se bild på senare!

Vad tycks?








---

P.S JAG FUNDERAR PÅ ATT VARA LITE REBELLISK IDAG

fredag

Godmorgon folk! fråga mig inte vad jag gör uppe nu när jag börjar halv tolv.. för jag brukar ju i vanliga fall gå upp ca 10 min innan jag ska gå hemifrån. Inte mkt som händer idag, skola en lektion känns så ovärt egentligen men jag ska vara duktig! (hoppas du läser detta Pia) höhö Ikväll ska jag nog leka med amanda och emilia tror jag vi måste bara styra upp något så vi inte bara sitter hemma och pillarnavelludd och får spasmer av att sitta still. Ska kolla igenom garderob om det finns något vettig att ha på sig idag. KYSS

waking up in Vegas





Hej hej hallå!


Sitter och glottar på tv med bella och max.   Inte mycket som händer eller jo lite mycket i skolan och sen planerar jag amanda resa för sommaren och dom andra tjejerna förstås om dom kan bestämma sig hahah..


Är det någon som vet ett bra billigt hotell i magaluf? hojta gärna till och kom med ideer.




Nej nu ska jag iväg och köpa lite godis med syrran och max.
KYSS


Om ni får tråkigt kan ni ju kolla på tv snygga människor.








lördagskväll och jag ska iväg och dansa




GODKVÄLL

Sitter och taggar till för att åka till carro och föra innan festen drar igång. Jag är så jäkla mätt har ätit en fet hamburgare och det kändes som om pappa tryckte in den i käften på mig bara för att jag skulle äta...
men den var goood och dryyg


Ikväll är det carrhoe som styr för kvällen och det ska bli feting nice hon fyllde liksom hela 18 bast i onsdags och så tog hon körkort igår. Hallå vad har bruden för flyt liksom. Nej men Bruden fan grattis till körkortet och välkommen till ett helvete då jag kommer ringa dig som fylletaxe mohahaha ;)

Nej nu ber mamma mig på att jalla på asset så då är de bäst att göra de också!

Nu ska jag iväg och festa och framförallt skaka ruuuuuumpaaa!

LATERO

(eftersom att jag är en sådan duktig bloggare har ju jag tagit kort på la face innan jag drar varsugoda)







hej hopp snopp




Hej!

det var inte igår nej jag vet. Det är mycket magi i skolan just nu så jag hinner inte sätta mig vid datorn en sekundas men idag är jag iaf LEDIG yeeeah you heard me ledig.

Sitter hemma hos max helt ensam medans han är i skolan och alla andra på jobbet, är det nu jag ska passa på och sno med mig tvn?...värt att tänka på ett tag.

Ikväll blir de tjejmiddag hos Anna jag är taggad till tusen! ojoj vad mycket tjejsnack det kommer bli, fast jag inte är så tjejig av mig så får jag väl försöka hänga med i farten om hur man målar tånaglarna och vilken tampong som är bäst!


Nu tackar jag för mig så länge. LATERO KYSS








RSS 2.0