BEHÖVER JAG SÄGA MER?






CHRISTINA NADJ





PICS DUDES

Jag var tidigare idag inne på PLAYAHEAD och det var någon evighet sedan jag var på den horisonten kan jag lova. Iallafall hittade några bilder på mig som folk hade lagt upp ( gulligt gulligt )  så jag delar med mig för jag är ingen snålis så varsheguuuuuud sverige JUST LOOK AS MUTCH AS YOU WANT!



image13
Tog en sväng på strängarna



image14
Några av oss tjejerna som var med i Tyskland-Sverige projectet
 (fråga mig inte vad jag håller på med, vet inte ens själv)



image15
Här har jag fått barret upppiffat av självaste Christina Nadj good work! jag gillar bilden men speciellt mitt hår, mjau, nästa festfrisyr?

WOWOWOW

Fredag fredag, vad ska jag hitta på? jag vill slå till med något stort men känner att min kropp skulle då inte orka hänga med den skulle komma efter på en släpkärra.
Jag tänker iaf inte sitta hemma och krympla ihop utan jag ger mig nog ut på något äventyr, kanske ger mig ut i skogen för att kolla om det finns några talhjortar bakom en sten?.. I don't really now extactly 

Men nu ska jag sätta mig framför tvn och glo på lite humoristiska program för att få den lite mer crazy bruden i mig och kansk börja ladda lite.

HEJDÅ HEJDÅ kommer nog slänga in ett eller ett par dussin fler inlägg innan kvällen slutgång (;


oh that's hot

"Therese kommer få snopp i helgen"

en jävla massa ståhej

                            



EN FUNNEN BILD FRÅN LÄGRET!  jag har inom kort varsel funnit en enda bild från lägret än så länge men sen har jag själv tagit lite kort men jag måste bara få ut tummen ur röven och hitta sladden så att jag kan ladda in bilderna på min computer.
Men tills dess får ni nöja er med denna beatu från en söndag morgon..



                      
image11
( på bilden är det jag, Wilma och Christine )

pundarn är hemma

helgen var späckad med konstiga filurer både från ängskyrkan och min kyrka märkte jag.
Men kul hade jag defenitivt! fick oss ett och annat skratt. 
 
Jag har lärt känna en av dom konstigaste, ful/sötaste människan på denna jord. OSKAR haha ja du din senapshöna öppnar du munnen så får du ett helt rum att skratta.
Och inte glömmer jag Pong Pong haha!

Naj nu ska jag fetta mig med lite morötter och dip och sedan ska jag iväg och sjuuunga så, HEJDÅ



gud hela helgen




Nu åker jag iväg på konfa läger under helgen, jag ska be en massa speciellt om en viss person :'/ och jag ska försöka ha så kul som möjligt och inte vara för deppig och försök att inte vara FÖR sjuk som jag typ är. Aja ha det så bäst här hemma så hörs vi när jag kommit hem.
ADIOS

du var älskad av alla

23 november 2007.  You have left us now to the paradise but we now and you know that you were loved by everybody.
Du var som min mormor och det finns ingen som är så godhjärtad som du var!
Jag älskar dig, VI älskar dig.

vill bara lägga mig ner och skrika

Det var ett tag sen jag skrev men nu kommer jag med ett nytt "fräscht" inlägg. Eller tänkte berätta lite om min dag och det kanske inte är något att hurra för.

Nu har det gått två veckor sen höstlovet och jag har INTE bättrat mig i skolan utan jag har nästan sänkt mig :/
Det är så himla mycket just nu! det är gymnasieval, massa prov, uppsatser, pluggpluggplugg, lucia skiten och sångträning.

Hade SO prov idag på U-länder och I-länder och jag svarade på 1 fråga av 8 och det är verkligen inte bra! men vad skulle jag göra jag fattade NADA inom det här arbetsområdet så imorgon ska jag ta tag i min lärare i kragen och förklara för honom hur det ligger till och varför jag gjorde så dåligt ifrån mig på provet.

Kan också säga att jag var hos tandläkaren idag mitt efterlängtade besök där efter 10 besök på det här året, träffade specialisten och fick äntligen veta att jag ska f tandställning kanske låter sjukt men längtar efter de så att mina hemska gluggar försvinner. Så i jul gäller det


juuste love!

                         image10



Tänkte att jag skulle lägga upp finaste bilden jag har bland mina bilder, och den blev den här på mig och min älskling anna! Den är ungefär 1 år gammalt men lika fin ändå åldras aldrig.
Detta inlägg är då tillägnad till min bästa vän Anna :)

I love you fucking mutch och GRATTIS till en andra pris i allsvenskan, Bia är stolt över dig! <3<3


levande ljus slutar bara på ett sätt..

Igår kom mamma och bella hem med ett litet roligt besked till mig.

Mamma (med skrattande röst & Bella hoppandes) - Emilia du har kommit med, vi anmälde dig som lucia i botkyrka och dom har valt dig som en av kandidaterna!!

Jag- ehh.. hahaha va?

Dom båda- Hahaha jaa kul va? vi gjorde förra veckan dom ringer här snart och vill snacka med dig!

Emilia- hahaha okej?!...


Ja det var något nytt i den grå vardagen och idag var jag och fotograferades dåra till MITT I BOTKYRKA som kommer ut nästa vecka och då kommer bland annat mitt namn och min BILD vara med där som lucia kandidat, hahah och bildet blev hemsk kan ja säga!  Så nu är det bara att öva på sångtalangerna.

Så Wote for me! hahahah

helgen

I fredags så hade syster tjejmiddag och jag,pappa och mårten var utslängda (mamma var själv på röjparty)
såå vi tre musketörer hade ingenstans att ta vägen så vi stack till heron och åt, spelade bowling och satt på ett fik i över en timme innan vi åkte och hämta mamma och sen så fick vi komma hem runt halv ett.
Hemma var det full rulle och galna tjejer som dansa och sjöng och jaa bella var VÄRST haha


*BYE FUCKERS*


die life die

typ sämsta helgen på länge...

blomster tid nu kommer

satt och kollade genom mina bilder lite och fick upp en bild från i somras på annas land när vi åkte ut med båten klockan 5 på morgonen och jag försökte fiska med potatis?


men bilden är fin på sitt sätt  



                          image6


en blåsfisk i dom sju haven

sitter i vardagsrummet och pillar ludd i naveln samt datorn i knät. Slutade tidigt idag vid 12 och sen dess har jag inte gjort ett skvatt bara legat i soffan och kollat på tv och varit en riktigt datanörd!

Nu försöker jag dock planera lite för morgondagen först är det givetvis skolan och sen funderar jag på om jag ska till stan en snabbis och kolla på en jacka hm... får klura vidare på de och sen är det största problemet VAD SKA JAG GÖRA IMORGONKVÄLL??!!  whata fuck i värsta fall blir det a-lagarna denna helg med...


tänkte också gotta er läsare med en bild på min parkbänksvän Gösta




extra krut i baken

                                                                              HALLÅ JA! 
Jag tänkte dra en dagens outfit för att skapa lite trendiga tips till er läsare. När jag vaknade upp imorse så kände jag mig riktigt på suuuuper humör och kände att idag ska jag sätta på mig mina röda tajta trikåer och matcha dom med min röda helkroppsdräkt och när jag hade på mig allt detta underbara röda så tänkte jag "men jag måste ju sticka ut lite" så jag tog på mig mina neon blåa stövlar och den matchande manteln för att piffa upp helheten lite. Jag var inte riktigt nöjd när jag kollade mig i spegeln innan jag skulle traska iväg så jag tog på mig min röda mask för ögonen och jag såg direkt redan ut som om jag skulle på röda mattan! Säger bara att jag är helnöjd med dagens outfit och rekomenderar ett par röda trikåer till alla snygga jävlar! 

AUF WIEDERSCHEN!






                              image5

TVÅ SNYGGA INVANDRARE

                            image4


(En bild från tyskland i september 07)

Christina Nadj som är som en randig karamell klubba du är utav massa färger bara ljusglada färger, du tillbringar olika saker för varje färg. Du är som en rockring du är runt en hela tiden och stannar kvar varje gång man behöver dig. Du är som en behövande drog som jag måste ha hela tiden för att må bra. Darling I mean that you are my fucking bitch and I love you for that!

jag har varit duktig idag!

Nu hamnade jag i sängen med datorn i knät och mysandes under täcker när det är flera minus grader ute, buuurrr :(
Kom hem från utvecklingssamtalet för en stund sen och det gick som en smort!

Idag gjorde jag SO omprovet och det gick väl sisådär (fuskade lite) hihi men annars klarade jag de mesta på egen hjärna. Sen efter skolan var det raka vägen till kyrkan och där var det väl mysigt vi lekte lekar och satt på golvet inne i kyrkan och sjöng. Sen så tände vi ljus för oss själva olala jag tänkte på hur bäst jag är! 

I'm guds best child and he would never hurt me, AMEN




                                                                 


plugghäst

sitter i min svartklädda "outfit" med mina glajjor i köket och pluggar som jag har gjort ända sen jag kom hem från skolan och det var runt halv tre ungefär.. så jag har varit en dutkigt kicka. 

Omprov på första och andra världskriget imorgon to bad för jag är verkligen intresserad av det men ändå klarade jag inte provet men får visa vad jag går för nu på omprovet att jag står emot judehatet och allt annat :)

nej enligt forskare så går inget in i hjärnan även om man sitter och råpluggar så jag kan lika gärna lägga ner pluggandet och lite på magkänslan imorgon och hoppas på många tummar för mig, men sen spelar det ingen roll och klockan är över 9 på kvällen och jag sitter och råpluggar för inget går in på mig oavsett tiden på dygnet! 


om du går i en mörkgränd, akta dig då för svarta människor

"you fucking with the wrong niiiggaaaaaa!"



 

en arab på intervju i EU ambassad

Consul: What is you name?
Arab: Abdul Aziz

Consul: Sex?
Arab: Six to ten times a week

Consul: I mean male or female?
Arab: both male and female and sometimes even camels

Consul: Holy cow!
Arb:  Yes, cows and dogs too

Consul: Man.......... isn't it hostile?
Arab: Horse style, dog style any style

Consul: Oh..........dear!
Arab: Deer? No deer, they run to fast!


Hahaha tyckte den var lite rolig och påminde mycket om BORAT som jag bara älskar.Så jag fick den här av en syrian i skolan och är en rätt skön kise för att vara en turbanbärare







första skoldagen efter lovet

Halleloja!
det var en låång dag idag slutade 16:00 toppen start efter lovet. Slöjd sista lektionen och jag är fortfarande INTE klar med min stickning som ska bli en mössa, har ju hållt på halva terminen nu sooo boring. Matte lektionen gick galant jobbade med mina kära klasskamrater jocke och jonas lite viktor men han satt mest för sig själv och fumla med sina tal.  Jag ligger på röd kurs som jag då Aldrig har gjort! jag är så stolt över mig själv och ger mig en hård klapp på axeln även per kan komma och ge mig en klapp på huvudet då och då. Hade också italienska jag blir så besviken på mig själv jag la min bok hemma på bordet i mitt rum MEN glömska jag glömmer den ändå hur lyckas jag?


*BARRABINGBARRABOM*


GHOST WRITER

kan helt enkelt inte tygla min kropp och sjunka ner som en djup sten i min säng det funkar inte jag är för pigg för det men nästan alldeles för trött och nej jag vet inte hur det funkar ihop jag bara är det. 

sitter här med en vit ansisktmask och skriver och om någon skulle se mig genom mitt fönster nu skulle folk tro att det var ett vit spöke som satt och skrev på en data haha fatta komiska synen! om jag själv skulle typ gå ut och gå med hunden en kväll och så kollar jag in till grannen och ser en person helt vit i fejan och sitta vid en data jag vet inte om jag skulle bli rädd och springa därifrån eller plinga på och säga: "ursäkta du har något i ansiktet" hahah jaa man kommer på mycket under en natt klockan 00:38....

nej nu ska jag ta bort ansiskmasken och sova för en gång skull  HEJDÅ


p.s bild kommer


barnproducering, HERE I COME

" Jag trycker hellre ut ungar dagligen "

mätt och belåten

Nu har jag ätit min kebbe och den var som gjuten i min käft och mage. Nu måste jag bara plugga och sen ska jag nog se på lite film skulle jag tro..

HEIPA MED ER IDIOTS OM JAG INTE SKRIVER INNAN JAG GÅR OCH SLAGGAR!



min kebab

Vid denna stund tror inte jag att någon i hela VÄRLDEN är mer hungrigare än mig eller mer sugen på mat inte ens en neger unge i afrika sitter och dreglar mer än mig efter mat och jag längtar så enormt efter min saftiga kebabish som mamma är och hämtar niiice! jag ska verkligen njuta av den muuuuuuuuuuuums






sista minuten från mittt liv..

Söndagen innan skolan börjar igen... måste plugga men orkar inte har SO omprov på onsdag, NO prov på fredag, utvecklingssamtal på onsdag och sen kommer det komma upp en massa annat under veckans gång kan man ju säga, när ska jag få ett liv? jo jag har nästan haft ett under höstlovet men har ju då för det mesta bara slappat haha så typiskt mig men det är ju så la sköönt!
Men jag förstår inte mig själv ibland alltså jag är en sån person som tar det lungt i det mesta men nästan för lungt när det gäller skolarbete jag är så lat med andra ord jag gör allt i sista sekund som är helt förbjudet jag måste skärpa mig jag borde gå extra skola för latmaskar! Jag är jätte orolig för att jag inte ska klara omprovet på onsdag i historia men min lärare har för en gång skull tro på mig och jag måste bara bita mig i armen och tro på mig själv också. Jag önskar att jag var en smart jävel för fatta lyxs livet dom går ju genom veckorna som på en räkmacka bara gliiiiiiiider


jag är så trött på skolan och nu sitter jag och kollar på top model och läser gymnasiebroshyrer. Tänk om man hade snygg modellkropp det är typ min största dröm men jag kan ju drömma vidare för jag är en knubbig 1.58 centimeters kort brunett med italienska drag mm vackert på en catwalk NOT!  så jag kan ju koncentrera mig mer på att välja gymnasium och jag har INGEN ANING verkligen ingen aning jag blir seriöst mörkrädd ett tåg från mitt liv skulle inte sitta fel i guldkanten :D


inte som andra söndagar

Varje söndag så betyder det att mamma frågar vart jag har mina hemmanycklar,busskortet,något att plugga och sen så är det bara ilska i hemmet MEN denna söndag ser aningen annorlunda ut. Pappa har fått en ny leksak i hemmet nämligen en ny platt tv han är stolt över, Grattis pappa lilla! pappa och morre har fixat vardagrummet så att det ser riktigt fetch ut enligt dom två. 



SITTANDES I BAGAGELUCKAN?

Förlåt att jag började mitt bloggande på ett skit sätt haha har bara skrivit en gång men shit same här och nu börjar jag ta detta på lite mer liv och död allvar.

Idag var jag på IKEA med mamma,pappa och mårten eller morre som pappa säger.. vi hittade ett tv bord som följde med hem i bilen och sen så lite annat som är helt oviktigt! sen blev det en tripp till SIBA pappas butik för att ta hem en TV en stor platt tv YEAH och sen så fick jag se min moppe som jag hoppas på att få hem snart men eftersom att jag känner min pappa väldigt bra så får jag den till min 18 årsdag I promise. 
Asså visst vi har en ganska så ny bil eller vi köpte den innan italien men den är ju ändå rätt stor och vi fick plats med allt men ändå så hamnade jag i bagaget? haha där satt jag bakåtvänd hela vägen hem från IKEA till blattiga tumba, haha och sen så hamnar en vän till oss bakom oss och ser att jag sitter där och hon bara skrattar men vilken levande varelse hade inte gjort de!?
Så jag fick uppleva något annorlunda en grå söndag och fick känna på hur det känns att vara en hund.



RSS 2.0