kommer skita på mig

Imorgon är det dags igen. Ska tatuera mig för andra gången som jag har längtat men timmarna innan som nu är lite nervösa. Det kommer göra så ont på de stället jag ska göra och jag tror seriöst att jag antingen kommer svimma eller skita på mig. 

Om ni vill veta vad det är jag ska göra så är det en text på italienska, en personligtext.
Ce ne solo una comme me
.

NY DATA

Jag har köpt mig en liten bebis, nej nu snackar jag inte om en livs levande utan en liten mini - pc!
Sitter och pillar för fullt på den. :D



så naturlig men ack så vacker. HAHA yeeeah man

mmmmmmmmmmm tisdag




Läggdags för min del nu ska snarka till scrubs.
Känns lite skönare att hoppa i säng när man har sovmorgon imorron yeehoo!

Goodnighti




BALLAR AV STÅL

Kanal 5 kan det här med svensk humor och då menar jag Ballar av stål. Hahah fan vad jag älskart! sitter och ttittar på det nu. Bitterfittan är min största favorit, snacka om brud med stor mun och klockrena ord.


Hahaha åter till tvn.



halsont

halsen värker något så in åt helvete. Skippade idrotten idag för jag pallar inte bli sjuk men fundar ändå på att dra till gymmet imorgon... svårt det där.
1 vecka kvar sen är det lov, ett efterlängtat lov för jag har jobbat både jullovet och sportlovet men detta lov ska jag inte jobba jippikajej! känns som att jag inte haft lov på evigheter.
Två dagar kvar är de också tills jag tatuerar mig. Ska ner och lämna skissen imorgon och sen på onsdag gäller det!!


*Ce ne solo una comme me*

earth hour

Ikväll släcks världen till ett mörker för att för en kväll förbättra miljön.
Jag är på och har enbart tända ljus i mitt rum och resten av huset förutom syrrans rum då men hon är som hon är och datorn går på batteri bara.

Det är nu mysfaktor är på 10000, jag ska ta mig ett bubbelbad nu med tända ljus och musik med IPODEN då alltså!





sängen är de bästa medlet en sådan dag

Jag mår crape! Men jäklar vad kul jag hade igår hos Tone. Det var jag, tone och amanda där och det blev pimpling och nakna rumpor hahaha. Fantastisk sköna galet underbara tjejer det där.

Idag är det en annan femma, som man bäddar får man ligga.

Heipa

härlig fredag

FREDAG YOU ARE WELCOME!
Godmorgon turturduvor, fredag som gäller vad har ni för planer? aja jag börjar iaf plugget 10.20 med svenska sen har inte jag någon mer lektion!!!!! förstår ni hur jäkla underbart det är!? en hel fredag har jag framför mig, ska strosa runt i stan åka och sola och sen möta upp oscar från linköping.
Min helg ser ovanligt nog ganska lugn ut, har blivit mycket festande på sistone så det blir en lugn helg men det är skönt det också.

Nu är det bara 5 dagar kvar tills jag tatuerar mig igen GOSH vad jag längtar men det kommer göra så bajsigt ont men det kommer bli äckligt snyggt!

Ha en fantastisk dag suckers.

dags för tisdag då

GODMORGON ALL WOMEN AND GENTLEMAN
solen skiner men än ligger snön kvar, men man kan inte få allt serverat eller?
Anyho jag sitter påklädd och färdig för skolan ska bara borsta tänderna sen är jag redo.
Idag slutar jag 13.20 så det är skönt fast efteråt ska jag gymma och det lär bli några timmar idag.

Ha en trevlig dag allesammans! Pok

seg dag

Hej hallå godkväll
bip testet idag gick skit på idrotten, fick försämring sen förra gången. Min kropp bara la av varför vet jag inte. 
Imorgon är en ny dag och det ska svettas rejält på gymmet vill jag lova!

Godnatt

GOMORRON GOMORRON

GOD? MORGON

Usch fy och blä vilket förjävla väder man vaknar till nu igen!  hatar snö just nu, det ska vara sol och vårvärme nu ju. Skit också. Jag var jätte glad i helgen för jag trodde att nu, nu jävlar är våren på gång men ICKE då. Dra åt pipsvängen med dig gud du borde avskedas från det enda jobb du har och inte kan sköta. 


Klockan tickar och skolan väntar.....heipa

med ett sista ord innan sängen får sitt

Med nyborstade tänder och skrubbat ansikte.Sovoutfiten är på och allt som fattas är nu mitt huvudnergosat bland mina 5 kuddar jag har i sängen. Allt jag vill få sagt är Godnatt.






 


fuck måndag ge mig fredag

Fredags : Jag var bara hemma med papi, slappade och kollade på let's dance och somna gott i sängen.

Lördag: Vakna runt elva drog med mami till solariumet och sen hem igen för dusch och lite fix för kvällen. Tog mitt pick och pack till melanie för middag innan utgång. Jag, melanie, rikard, jocke och jockes kompis kenneth drog till bromma på fest hos någon hjalmar. Folket var för mesta dels "överklass snubbar" eller dom trodde dom var de. Vi tog kvällen som de va och dansade loss inne på dansgolvet som snubben hade ordnat med discolampor och hyfsat bra musik. Mot hemgången blev det ett stopp på donken.
Vi log utslagna i melanies säng klockan 5 imorse. Good working! Sen vaknade man 14.20 idag och man mår som man förtjänar. Mycket knasigheter hände från samtal och sms hahah, jag säger ju bara att trötthet och alkohol nej det går inte ihop. Det tar över ens kropp!
Hade det hur roligt som helst!! <3











inga fler bilder tyvärr, man glömmer lätt bort att man har kameran med.



 


kom igen bättre kan ni

Vad ni är sämst folket. Vad är det för läsare som jag har uppfostrat? kom igen langa lite kommentarer låt mig hoppa av glädje då jag ser att någon kommenterat. COME ON





P.s faster Lotta du behöver inte ta åt dig, du är bäst på att kommentera!

slapp kväll framför let's dance

Det är riktigt skönt att vara hemma en fredag. Jag och pappa slappandes i varsin soffa framför tvn, kan det bli bättre? Ne ibland kan det faktiskt inte det.
Jag laddar för morgondagen kommer ha så jäkla kul bara känner det på mig, har aldrig tråkigt med melanie!

Jag har lite små panik över tatueringen, det är bara två veckor kvar knappt det och jag har inte bestämt mig för en text? jag är alltid sån här ute i sista sekund.. detta ska jag ju ha på kroppen hela livet så dags att röra runt lite i skallen känner jag. Så om ni har några tips på några fina ord eller meningar PLEASE hjälp mig då!
Säger bara en sak. Tatueringar, gosh det är så läckert. Därför så ska jag haffa David Beckham från Virran oavsett hur gammal han kommer vara då jag ska bara ha honom om inte så snor jag Zac Efron med eller utan tatueringar han får mig knäsvag ändå. Hahaha vilka förälskelser jag har.

Puss på er.






på torsdag blir de ärtsoppa på lördag blir de fest

Äckligt konstig nog så åt mami och papi ärtsoppa till middag idag.
Imorgo har jag bara två lektioner underbart underbart sen ska jag vira runt på stan och lämna ut mitt CV på lite ställen. Behöver ett extra kneg på helger och efter skolan, posten jobbar jag ju bara på loven.

Nu ska jag sova. Godnatt folk sleep tight.


studiedag studiedag studiedag

Haft studiedag idag. Vaknade runt 10 tiden, kan inte bli bättre en torsdag. Drog in till stan till annas skola för lunchning. Blev en pasta med kyckling och champisar på ett urmysigt ställe och maten var delicious! Sen drog jag och gymmade med melanie och tone och efter det blev det en fika på espresso house/whiteroom haha.

Taggad till helgen? Ehm.. JAA

nice är de rätta ordet

Det blir kvällsbio för mig ikvälll med Amanda, Lisa och Blondie ( emilia )
Vi ska se dumpa honom. Enligt amanda ska den vara bra så om den inte är det så är det hon som ligger i backen efter bion...nee inte ska vi vara såna(!) det bästa med detta är också att vi har studiedag imorgon så jääääääääääääävla fint. Så imorgon blir de gymmet och lunchning med anna :D

Hejsvejs på er <3





texter

just like the memory and the wisdom of the water

our souls are connected in so many ways



in entrambi amiamo la felicità e tristezza - la famiglia





Det här är två texter jag fundar på.... kan inte bestämma mig.






 


plötsligt blev allt superkul

min snyggevän melanie ringde precis och berättade lite goda nyheter för helgen!! kulkul sånt gillar jag.
Efterv att ha gjort lite matte och kollat smått på tv så blev jag så uttråkad av att bara dega så jag tog fram mitt lilla "nagel kit" och gjorde gelenaglar på mig själv det blev fan bra så nu har jag riktiga killer naglar a la panto.Ingen bild har jag heller så ni får rita upp en i skallen. Längtar som fan till imorgon och då tycker ni nog är kvinnan dum i huvudet eller föddes hon utan hjärnceller? nejdå för då är det en dag närmare helgen, en dag närmare sommarn, en dag närmare skolavslutningen och defenitivt närmare torsdag då jag har studiedag. Allt känns känns roligare om man har något att längta efter inte sant? så känner jag men sen är ju jag också lite invalido.


Now I'm gonna go and grab an banana!


till och med jag kan vara duktig

Jag hade inga hål GOSH vad bra jag e på det här med att borsta tänderna.  Och jag har suttit ch gjort lite matte också för att jag missade matte lektionen och nu ska jag snart sätta mig och skicka mitt materialarbete till min lärare. Shit jag har flyt idag känner jag.



 


tandis here I come

Vaknade inte direkt med tuppen idag kan man säga. Halv elva gick jag upp så jävla skönt.  Ska ner till tandläkaren har tid 12.05 på vanlig undersökning sen jag tog bort tandställningen, hoppas att jag inte har några hål och jag har faktiskt aldrig haft några.
Nu ska jag ner och göra en dunder frukost och sen borsta tänderna och bege mig. Blir nog en solning på detta också.

Ciao

måndag är inte alltid schööna

Helt speedad var jag idag på idrotten och det resulterade i att jag slog en fet hård volleyboll i skallen på en snubbe från elklassen hahaha jag och amanda låg dubbelvikta och dom andra killarna bara garva och blev säkert lite små rädda för mig... mohahaha efter plugget drog jag vidare på italienska och sen hem och sov typ 3 timmar? jag är skön.


Nu är det project runway som gäller. En dag kommer jag vara med där bara så att ni vet!

(tjaa)

min helg på några rader

Min helg spenderades med min bäste anni plus resten av det sköna gänget som är bosatta i älvsjö. Mkt dans och allt för lite sömn men kul har jag haft det! 
Bilder kan jag langa in imorgon då jag sitter i ett allt mkt piggare sits än vad jag gör nu.

Godnatt foxs

rudolf med röda mulen

Fan min näsa är lika stor som en by i afrika och den bildar sig bara en massa nya byar i mitt ansikte, säger bara F***A
Annars har min dag varit bra! hade bara två lektioner matte och sömnad så efter det drog jag, tone, melanie, emilia och rebecka till city och strosade runt köpte tyg till två klänningar.

Har inte mkt mer att skriva förutom att jag längtar som in i pipsvängen till imorgon då det är fredag och betyder: PÅ MED PARTYHATTEN



Godbajs.

Här är en bild på mitt nya leende föresten.


ge mig helg för sjutton gubbar!

Lika duktig var man idag. Skola till fyra sen drog jag och Tone till gymmet och körde någon timma. Grymma är vi!
Taggad är man till hundra till fredag då det bjuds på festligheter i 125 ÄLVSJÖ som brukas kallas mitt andra hem.
Har alltid kul med det gänget!

Nej nu började Grey's anatomy igen så ska kila på två små lätta och glotta klart på det.


heipa

seghuvud

Skola tränat och sen strosat runt på stan med emilia hittade två tröjor och en mössa.


Juste fan. Min helg var bäst! tack alla som kom och tack för alla presenter jag har världens bästa vänner! <3
Bilder kommer

TONES PLACE

Sitter hemma hos Tone nu ute på ekerö långt åt fjärran. Bruden hade laddat upp med en bag in box vin och chips. Panto gillar? LIKE A LOT

 nej nu ska jag inte sitta här mer och dega. HEJDÅ



helg för hela slanten

Nu var en tid för tatueringen kirrad! 1 april ska jag tatuera mig igen. Shit jag blev taggad bara när jag och pappa gick in till studion idag mohaha.
Fan så skönt med helg måste jag säga inte för att veckan har varit jobbig på något sätt men alltid skönast när man kommer till fredagen och man kan pusta ut.
Ikväll ska jag till Tone, hon är ensam hemma i lägenheten så vi ska fördriva tid där hos henne ska bli riktigt mysigt. Tänkte ta en lugn kväll eftersom att morgondagen kommer vara i full rulle och förhoppningsvis kommer de bli kul för alla oavsett antalet korv och bröd.

Ha en kanon fredagskväll filurer
.

taggad

Fredag fredag fredag fredag imorgon är det fredag. Börjar 10.20 med svenska inte jobbigt alls nästan en fröjd, lunch och sen ska vi fika på estet och sen ska vi till djurgårn för att gå och titta på Liljevals utställning där folk har skickat dit sina egna konstverk Coolt.

På lördag ska jag sova hela dan, om ni ville veta. Godnatt

fredag hela veckan

Hejhopp gummisnopp.

Jag är inte död enligt ryktena utan jag lever, kanske mer livlig än någonsin?  det vet man inte. Känner iaf att jag är på toppen humör denna vecka och är spralligare än någonsin just för att jag fyllde år i måndags och jag ÄLSKAR at fylla år eller vem gör inte det men ajaja.
Jag fick en lila super cool ipod, pengar, jätte fina rosa rosor, en kjol och solglasögon och en ny tatuering :D:D perfekta presenter. Jag tror jag har bestämt mig nu vad jag ska göra för tatuering men det tänker inte jag avslöja här för jag vill vara lite sådär jobbigt mystisk och berätta när den stunden inträffar då jag ligger under borrande nål igen. Har jag sagt att jag längtar? Jag längtar.


Ska sova nu går runt som ett vandrande lik med två stora soppsäckar under ögonen. Heipa

HURRA HURRA HURRA FÖR MIG





GRATTIS GRATTIS GRATTIS TILL MIG! 

17 HELA ÅR FAN VAD JAG ÄLSKAR ATT FYLLA ÅR WIIIIIIIIIEE  :D :D







17 år sen man var en sån där ful liten rynkig korv. Hahah

2 TIMMAR KVAR





IMORGON FYLLER JAG ÅR!
17 BAST :D






sen sexårs- tiden går fort

Rusa upp ur sängen, klä på mig försöka göra mig lik en människa som möjligt och ta mig ut i det vackra vädret för att traska ner till Emma. Hon vill ha en kjol syd av mig så ska ner och ta mått och rita upp en skiss, kul. Vi har känt varandra sen sexårs shit asså tiden går fort när man har kul och det har bannemig vi haft tillsammans. Många minnen och upplevelser.

Nej klockan tickar och bruden väntar. PUSS


halv ett

Idag vaknade jag halv ett. Vad har hänt med mig, kanske har jag gått i ide?  who knows..
ligger fortfarande i sängen i myskläder och försöker fundera på om jag ska orka göra något idag eller inte. Ska iaf masa mitt arsle till solariumet senare idag med mami. Igår var jag hos tvillingarna Konkanen på fiesta med syrran och billy. De var nice roligt folk och skåningar med världens charmigaste dialekt. Var hemma i huset vid halv fyra imorse så det förklarar min långa sovmorgon hehe.



Hejdå

RSS 2.0