en sång för alla dom..

Godmorgon eller ska jag säga goddag?
För mig är godmorgon vilken tid på dygnet som helst beroende på när jag vaknar.
Igår drog jag big S och mami på en shoppingtur hela dagen som sagt och sen blev de lite china mat på kvällskvisten inne i stan och därefter drog vi till fasters lägenhet och söp skallarna av oss! nej nej skoja bara vi satt och snacka lite skit och glodde runt på facebook hehe.
Skitamysigt yao!


Ska iväg och fira billy nu som fyller år, CON GRATZ broe!  sen ska jag och mami börja röra oss hemåt mot los stockholmos igen.

HEJDÅ


die mothafucka die




neeeeeeeej inget emot mami det är bara en skön låt jag diggar till i högsta hugg. Chaka hem råsnygga stövlar idag och en snygg väska. Fattig är jag nu men en snygg väska och heta stövlar rikare.

Det pysslas och hysslas i syrrans lägenhet med nya stuff från IKEA och jag är uuuuuuuttråkad och ska tjata så att jag kan få lite mat i kistan snart så man har kvällen framför sig.


ADIOS SUCKERS






dålig uppdatering




Hej hej hej hemskt mkt hej som jag brukar säga.
Det här med blogg är inte lätt har jag insett nu när hela livet går på sånt lyckosnurr. Jag är kär och jag älskar mina vänner och familj, livet leker och jag känner att jag en dag kommer bli president så jag har inget att klaga över!
så varför skulle jag spendera så dyrbar tid i mitt liv genom att sitta framför en dator under såna här tider. har ni svar på de? för de har fan inte jag :)

För att tala om nutiden så är jag i linköping igen över helgen fast denne gång med mami, storsyrran saknade mig allt för mycket så var ju liksom tvungen att ställa upp. Nej saknar dig också storeS.
Shopping blir de imorgon jag dreglade på ett par sketsnygga stövlar idag som jag tänkte chaka imorgon.


PUSS HEJ





coola människor ska omringas med coola kläder? hehe

skämt skämt skämt skämt. Men har jag berättat att jag ska praktiserai butik om några veckor i en månad? Jag har fått praktikplats på CARLINGS på drottninggatan under bikbok, alltså den bästa carlings med bästa service och en sjuhelvetes skön personal. Tycker att ni ska gå dit om ni ska handla på carlings. Tack för mig hej!

ROCKA LOSS ROCKA LOSS

KÖPTE EN SVAJNSNYGG GITARR I ONSDAGS. en svart stålsträngad!

min fredag spenderas med att räkna timmar

Känner mig samtidigt som en riktigt elak och kall person men whata F min vecka har bara gått runt som ett stort ångest moln. När jag väl är ledig en fredag så låser jag in mig på mitt rum hahaha. Snälla gud kan du snurra världen lite snabbare för en dag och låta klockan bli 23.00 nu? tack på förhand! P.s JAG MENART!

jobbigt läge i dagens samhälle

ibland gillar jag inte oinbjudna gäster!

I GOTTA A FEELING

hejhejhej hemskt mycket hej!
vaknar upp på en madrass där lakanen har glidit bort och kuddarna ligger en meter ifrån mig,vad gjorde jag inatt? jag drömde om skottlossning hemma hos mig med en rödtotte som sprang fram och tillbaka vid mitt hus och skött mot oss. Tror fan jag grät lite när jag vakna så hemskt var det. En jävla tur att det bara var en dröm för annars hade jag tvingat mami och papi att fly från en galen rödtotte.
Ska snart ut och göra linköpingsgatorna osäkra med lite shopping. Nej för en sån duktig idiot som mig så glömde jag ju förstås min plånbok på fasters land. applåder..








LKP





Jag ska tillbringa min helg i staden jag älskar mer än stockholm näöstan och där jag föddes. Syster och hennes boy har ju flyttat hit så måste ju liksom checka in lägenheten och inviga med lite stockholmskött.

IMORGON BLIR DE HOFFMAESTRO men först blir de faster och kusins land med kräftor,  me like!







lilla djävulen är tillbaka

Ohh den saten är tillbaka och skrymplar ihop min hals till en ursaftig torr och gammal vindruva. Vad som händer nu är att jag och mami ska åka och framkalla lite cancer!


LATERO









om man ändå kunde..

jag skulle kunna göra vad som helst för att få ligga kvar i sängen nu.


falafel number 1





Packa.äta.toa.pussa mamma och pappa.åka till tumba.sätta mig på tåget.sätta mig på bussen.Sen är jag framme.


Jag bosätter mig hos Anna för en kväll!


SEEE YAA








high on happiness




Back on track dudes ska börja blogga lite bättre nu. Nej jag är ganska duktig på att överdriva och det gjorde jag precis.

Helgen som var, hade Tone och amanda boendes hos mig hela helgen och sen fick vi tillökning ifrån söderhamn Matilda. Orkar inte dra helgen i en massa meningar så säger såhär va att jag hade det förjävla bra som jag alltid har med mina vänner och på lördagen så jobbade vi på modevisningen i sicka centrum som påkläddare, var så himla kul och lyckat blev det. Skit cool modevisning med skejtare och dansare som visade upp kläderna.

Lördag kvällen hade vi en liten kräftskiva med sång och breadance (?) sen drog vi vidare på roliga äventyr och åter hem igen klockan 7:00 på söndag morgon. Resulterar i en kanna med kaffe idag på morgonen och ett morgonruffs. 


Bilder? tänkte inte ens på en kamera. Men kul aa de hade vi!








1992

NOSTALGI PÅ HÖG NIVÅ HÄR HEMMA!

Sitter och kollar igenom en massa bilder genom mina år. Jag VILL vara liten igen jag vill inte fylla 18 jag vill fylla 8. Va är det här, jag går andra året på gymnasiumet? jag ska ju gå tvåan i mellanstadiet. Nej in i mammas mage igen och bli liten igen.




MOI (kanske klipper håret i den här längden..?)


se hit

kommer ni ihåg?








bra vecka?...

Det här väl hänt både bra och dåliga saker kan man säga dom bra har jag redan berättat men dom dåliga är det ingen mening med att berätta. Varför ska jag söa sympati hos er? hehe nee ni här ska jag vara kåt glad och tacksam. Hahah ne för fan nu måste jag vara övertrött för nu kommer flummet som brukar stiga in runt den här tiden på dygnet.

Nu vill jag ha helg that's it!


byebye





Tack och hej du kan lika gärna åka nu! Du kan väl ringa någon gång när du ska förstöra lite mer för mig.
BITCH





HEEEEEEEEEEELGEN




Vet ni vad jag ska göra på lördag hela dagen? Klart ni inte vet det så därför ska jag berätta det för er. Ni som inte vet så går jag skrädderi-mode,design och en ganska stor stylist vid namn Karoline (kommer inte ihåg efternamnet haha) har en modevisning i sickla centrum eller om det var sickla udden på lördag för skateare och dansare. Hon behövde hjälp som påkläddare och då har vi blivit erbjudna att hjälpa till dom som vill. Jag kommer alltså bara bakom under modevisningen och hjälpa till som påkläddare. FAN SÅ KUUUL!!  jag ser det här som en stor chans att ta lära av detta eftersom att jag vill hålla på med styling efter skolan.

Så åk till sickla på lördag om ni vill se en modevisning med lite coola kläder som jag hjälpt till att klä ;D






vad jag är lycklig vad jag är lycklig






Lite senare ikväll ska jag berätta en skit rolig grej som jag fick veta idag! För er som är intresserade eller allmänt nyfikna kan ju sticka in era huvuden lite senare och kika.

LATER

 

 





RSS 2.0