man bara måste älska TV på tisdagar och onsdagar

Herremannen vilken lång rubrik. Grey's går på tv och jag har en mage som har käkat för två dygn känns det som. Imorgon ska jag catcha upp med chefen från carlings, ska bli trevligt hoppas på ett bra schema inför praktiken :) KYSS

tjenixen

Jag drar upp till carrhoe för lite chill framför hitta nemo. Amanda var som levande död när jag ringde så jag lät henne stanna hemma och kolla på pinocchio. vi är 17 snart 18 även fast man kan tro att vi är 7 snart 8. KYSS

guten dag

onsdag hmm vad ska man göra idag.. jaa jag skulle a arslet mitt och syrrans till gymmet men hon ligger ju självklart kvar i sängen som en säl. Sen ska jag och amanda ha lite "syjonta" idag men jag tror inte de blir av för jag fick ett samtal mitt i natten av damen där hon var på platser man inte ska vara på en tisdagsnatt. Hahaha THATS MY GIRL! LATER

highway man

Satan i gatan vad jag längtar till sommarn! Jag planerar för fullt redan fast att det är nästan ett helt år kvar.. kändes sorgligt att bara skriva det där. Vad har ni gjort alla grönjölingar? sett en farkost, hoppat hade, eller kanske utplånat jorden? jag själv har inte gjort mycket eller igår spenaderade jag hela dagen i stan med amanda, lite fönstershopping och sen blev de bio även syrran från linköping haka på. Zombieland, vi 3 och 100 killar. Rekomenderar icke till er girls. Annars rullar allt på galant, höstlov så man gör inget annat än njuter. Om bara snubbens förbannade gips kunde försvinna nu så man kunde göra lite normala saker.. hihhi KYSS

love the life




Kan man börja med en rubrik på ett bättre sätt? ne tror inte det!

Sitter i fasters lägenhet och har precis tryckt i mig en sallad med räkor och kyckling, känner ni att det börja rinna i mungiporna nu på er? heheh ;)
Iaf mer ikväll ska jag inte göra ska bara umgås med mamma och fasters medans kusinen och syrran drar ut och leker lite på stan. Men inte fan hänger jag läpp för de!



Nu måste jag skriva det här en gång för alla. NI som läser min blogg come oooooooooon kommentera!!! det blir ju så mycket roligare och skriva om mitt liv som popstjärna,modell,flygvärdinna och krograggare som blir bjuden på ett bord med drinkar. Hajjar ni hojten skriv skriv skriv.


tjing tjong långkalsong KYSS




en vecka senare

Jag och mamma kom precis fram till linköping, sitter nu i syrrans och billys nya soffa. Den får en 10 poängare av mig!
Var i matildas nya lägenhet igår i hammarbyhöjden, bruden hade fått till det rejält, mysfaktorn stog på 1000.
Jag amanda och melanie vill inte vara dåliga gäster så vi tog förstås med oss inflyttningspresenter till henne.
Måste bara säga först att hon har bara rosa saker i lägenhet, så vi köpte en julgransgris ( för att det snart är jul ) en rosa skål med en apa, och med bara rosa godis i och sen fick hon en rosa toaborste. Hon hoppa av glädje.
nej nu ska jag käka en bulle höres sen. KYSS

jag var ett måndagsbarn




Jag fryser & jag är rastlös. 

Idag var de slappt i skolan ganska onödig dag rent ut sagt förutom dom två människorna från handelsfacket som snackade om en massa rättigheter inför APUN och inom arbete. Ganska viktig fakta men min röv har nu skavsår av att ha suttit i två timmar på en stenhård stol och det kallar jag ilandproblem. Tänk om det fanns plåster för rumpan.. man kanske ska börja gå runt med en extra rumpkudde i väskan? värt att tänka på.

Ska glida ner och kolla på tv med mamma och pappa.







Saknar max!

 

 








söndag...



Dessa jäkla söndagar skapar baa panik för måndagen. Fast nu är det bara en vecka i skolan sen lov och efter lovet går jag ut på APU på carlings! YEEAH  tror det kommer bli galet kul för det är sånt sjysst folk.

ska vidare till skärholmen nu med mami ska byta en klänning och sen lär jag ju hitta något annat skoj. Kanske en latex dräkt, eller jag vet inte.

KYSS




en skål japanmix senare




Amanda dissar och bangar för kvällen. Känns som att jag ska släppa ett nytt niagrafall, typ.

Ska fortsätta på min japanmix och marabouchokladen och plinga lite på gurran och decka ner i soffan sen framför en skön film med la föräldros.
Så softare än så blir det inte!


Tack för mig hej!





171009





Äcklig huvudvärk och en kurrande mage. Kylskåpet är typ tomt här hemma!!! katastrof.

Idag ska vara med pundo my friend jiiiiiiiiiiiiiiha :D vi ska leka banditos och rövare.



hejdå





1 2 3 4 5




Jaaa hallå hallå.

Jag är redo och klar för att röra mig mot anna, det blir klassfest där fast jag går inte ens i deras klass heheh det kallas för VERY INPORTANT PERSON alltså jag dåra. Hahaha nej fy fan vad självgod jag är nu då men jag får vara deras låtsas klasskamrat ikväll och det blir nog inte så pjåkigt dom lär ju gilla mig strax efter 10 när alkoholen börjar tala istället.


Imorgon ska jag leka amanda. Vad vi ska göra kan jag inte avslöja för det är TOPPhemligt men jag kan ge er en ledtråd. Vi kommer synas och höras!


PEACE OUT FUCKERS!

kör på kycklingdräkten ikväll!



STORA GRABBAR SKA HYLLAS

Fan vad jag älskar spotify den/de snubbar och nu gissar jag starkt på att det var killar som kom på det för en tjej skulle aldrig kunna göra det (bara sanningen) ska ha en stor fet VÅG AV APPLÅDER och en klapp på ryggen! Shit dom har gjort mitt liv fulländad hahaha


Givetvis sitter jag och dunkar musik just nu så varför inte dela med mig lite av det härliga?


Mustasch - mine

Mustasch - double nature

volbeat - garden tale  (min ringsignal om ni vill veta sån onödig info)

volbeat - I only wanna be with you

volbeat - pool of booze, booze, booza

volbeat - soulweeper

volbeat - We

volbeat - say your number

dead by april - what can I say

D-A-D - laugn 'n' a 1/2

itchy daze - monster

Ozzy Osbourne - mama I'm coming home



Jisses jag måste vara guds bästa barn!


PEACE





HAHAHAHA




Jag har hittat ett nytt favorit program.

Mammas Pojkar på torsdagar.  Jag älskart!! hahaha


"Men det är bra med stora tuttar, då kan jag ligga och flyta på dom"

klockrent sagt till morsan!







SUPERDUPER





Att en liten godisrem kan liva upp min söndagskväll. Det trodde man inte va haha. Snacka om lättroad just nu!







så är vi tillbaka på ännu en söndag

idag har jag inte gjort ett piss, men jag försöker övertala mamma nu om att vi ska gå på bio ikväll. Jag vill se en Midsommardags afton eller vad den heter. Har någon sett den? är den bra?


Nej nu ska jag ta ett glas SPRITE och ett gott och smaskigt äpple.

CIAO


fredag



började med att vakna upp hos snubben, sen så tog jag mitt feta arsle och åkte hem för att fräscha till mig för kvällen. Runt åtta kom brudarna, började sakta men roligt med att förar inne i vardagsrummet i samma takt som idol gick på högsta hugg på tvn. Sen tog vi alla vårat pick och pack och drog mot stan och sen hände ALLT mellan himmel och jord under gårdsdagens kväll. I en lägenhet på söder kan allt hända!



Kvällen slutade med tre av sex tjejer däckades i mitt rum klockan 6:00 imorse.

p.s amanda är livrädd för hundar men har hon lite alkohol i kroppen kan hon trotsa sin vilja och få istället hunden att bli rädd för henne...

OVER AND OUT







SÄLJES

Jag har en boomerang jacka som är jätte skön och den verkligen värmer, MEN problemet är det att jag inte passar i dunjackor för jag ser ut som en dvärg som precis klivit ur en iglo. Har haft den i ca 3 år det är storlek xxs och den ser knappt använd ut.

Jag har ingen kamera för tillfället så jag kan ta kort på den men det är en sån här fast i ljugrönaktig färg.

Om du är intresserad så maila mig på [email protected]




PEACE


CHECKA IN SKITEN




Min vapendragare Amanda Pundman har fött en blogg. Äntligen tänker vi då! Tycker att ni alla ska kolla in hennes blogg och använda den varsamt för man kan bli beroende.

http://bowage752.blogspot.com/


VARNING!!!! NI KAN FÅ NÄCKSPÄRR UTAV DEN DÅ NI MÅSTE VRIDA PÅ HUVUDET FÖR ATT SE BILDERNA.




endast till amanda: Nu får du fan länka till min blogg också! KYSS


en söndag och alla var bakis

Syrran har vaknat från det döda och ser ut som HELL! stinker gör hon också så jag går runt med en gasmask i ansiktet. Mamma har dragit för att kolla på pengarmuseumet som vi har i los tumba med börje billys padre och far min och billy är på siba och kollar in läget.
Så vad gör då jag nu då? jo sitter i köket och tänker på varmare tider.. längtar tillbaka till italien och sen drömmer jag om att jag var en stor hollywoodstjärna som bara hovade in cashen.

Älskar att drömma, först för att man kan drömma om precis allt och sen är det typ det enda som inte kostar något. right?

Skola imorgon, måndagar är roliga för då har vi sömnad hela dagen och det är niice och jag är inne på min andra skjorta som ska bli en jeansskjorta som jag ska speza till med lite nitar. Kommer bli uber snyggt!


Nej för fan kan inte sitta här mer HEJDÅ




Italien 09
Som folk är vana att se oss


4 oktober

Godmorgon vilken härlig dag, solen skiner och magen är fullproppad med mat mjaaaau.
Trevlig kväll igår hos Angelica men blev tidig hemgång för mig men skönt de också att slagga i sin egna säng mohaha.

Idag ska jag inte göra ett skit bara ta det lugnt kanske tar en trpp till cancerframkallningen och sen åker jag hem till snubben för lite oversleeping (kan man skriva så?) 

shoooluu



jag som antilop i mitt tidigare liv.


3 oktober

Godmorgon allesammans! Dagens planer är att ta mig in mot stan och träffa påli som det var allt för länge sen v i sågs, och sen ska jag hem och göra mig ordning för angelicas tjejmiddag. Dagens dunka dunka: Kleerup: until we bleed Volbeat: guitar gangsters volbeat: another day another way volbet: say your number HOFFMEASTRO: desperado HOFFMAESTRO: Seize the day nomy: cocaine king of leon : sex on fire promoe: dekardansen gentleman: leave us alone Och många många många fler!

dada da

Gentleman - send a prayer

Hai

Funtar på att färga håret. Antingen mörkare brunt nästan svart som jag har på bilden till höger eller rött!  provade att färga rött förut men det bev inget bra för jag hade för mörkt hår men om man tar en ljusare röd färg denne gång kanske de blir bättre.. värt att testa iaf tror jag, ska bara fråga "syster-frisör" om hon har lust och ork innan hon traskar tillbaka till linköping igen.

Nu: SÄNGEN och en bra rulle på tvn.




tänk om man kunde få vara såhär härlig brun året om va? attans att man inte föddes som neger
(sen får ni tänka bort fettvalken och ringarna under ögonen)


yoo whatz up?

tjenare bönor! jag vet jag vet att det är har varit skit uselt på uppdateringen men hello jag är ingen bloggare som tjänare storcosing på detta så jag behöver inte blogga varje dag hehehehe..

Allt rullar på fint just nu, snubben, skolan, pengar, vänner, ALLT och plus i kanten är att det kanske blir en tripp till london på höstlovet med brudarna! HIGH YEEAH

Just nu: Kikar på idol och plingar lite på gurran. Imorgon ska jag på tjejmiddag hos Angelica och jag vette fan vad jag ska ha på mig? Kan man kalla det här ilandsproblem? eller tror ni man kan maila någon av dom här stora modebloggorna och fråga om dom har några tips? Kanske ska man köra på fjädrar i håret och kondomdräkt på kroppen?   Skulle det funka tro...


 

Que? 



 


RSS 2.0