veckan som varit

I veckan var jag väldigt stressad hade liksom många bollar i luften. I måndags skulle jag och Tone egentligen träna men så blev det inte för jag kände mig inte särsskilt pigg och tone var fast i Söderhamn. På eftermiddagen fixade jag fram ett snöbollskrig, jag blev totalt dödad av bygg snubbarna men inte fällde jag en tår inte utan gav tillbaka hehe men slutade med ett rött öga och frusna tår. I onsdags tog jag ledig från skolan för att kunna vara hårmodell år syrran till deras hårvisning.  Dom hade africa tema och jag var en antilop ( se bilderna ) såg jävligt coolt ut samtidigt lite små roligt men måste berömma och skryta lite om syrran. Du är förjävla duktig på det du gör och bara du tar tummen ur röven så kommer din karriär klättra. Jaja sen så i torsdag vaknade jag med ont i halsen och smått rinnande näsa så jag tog ledigt då också väldigt skönt. Kände ångest mot Tone för att vi skulle träffa personlig tränare på SATS så drog in till stan och mötte Tone och köpte present till mami och sen drog vi till sats och körde igenom lite maskiner. Sen hockade amanda, melanie och emilia oss till att följa med till globen för att titta på stockholm horse show var alltid och kollade på den förut när jag red men för 2 år sen så det var kul att se showen igen! det bästa var att vi gick gratis, Tack Gunilla. Gunilla är våran materiallärare i skolan och hade sytt alla dräkter och kläder och ditten och datten till showen.
I fredags Fyllde MAMI år firade henne efter skolan, drog till vreta stugan här uppe och åt en rejäl fin och god middag hela familjen + billy sen åkte vi in till stan till cirkus för att se Rheborg Ulveson och Magnus Uggla. Bland det roligase jag sett. Så jäkla sköna och bjuder på sig själva till 100. Till kvällen fick jag mysigt besök och satt uppe med Bella och Billy och spelade spel till 3 sen slocknade jag som en snörflande gris. I lördags aa eller igår var vi då hos Anna som jag tidigare skrev.
Oj det blev väldigt mkt text nu men ingen tvingar er till att lösa så de så.



              


Mer bilder från visningen finns på Facebook.


slapp dag

Söndag söndag söndag. Bakis dag och svullo dag.  Igår langade sötaste Anna fest i stora huset med tre våningar alltid lika lyckat! Jag drog dit med Angelica, vi tog tåget dit OCH det stora O: et är att vi hann med tåget på 1 minut. Då menar jag alltså att vi fick springa i våra högklackade uppför 4 trappor samtidigt som vi hör tåget komma. Hör och häpna VI HANN. Angie agerade väskbärare och jag hållauppdörren slav.  Som sagt kvällen var lyckad många dans och hopp och måste bara säga att ALBIN är en av de skönaste jag vet ( ta åt dig dude )
Angie gick på egna äventyrare senare mot natten tills våran taxi kom och skulle ta oss till tumba the ghetto förorten där allt händer you name it.

Tack Anni älskling för kvällen <3
 




P.s bilder kommer.


bättre sent än aldrig

Ni får ursäkta mig folket men jag har varit i full rulle denna vecka och har inte riktigt hunnit lägga handskarna på bordet och skriva något i bloggen. Men nu är de lördag har precis varit och gymmat med Bellas boy, Billy. Sen ska jag träffa Angelica för att hitta på något och vi hoppas på partaj för hela köret.
Ni kommer få veta allt imorgon vad jag har gjort under veckan.

Puss på er galningar

MAMI

GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA MAMMA!  <3<3




hej igen

Jag har uppstått till liv igen. Men tror jag ska dö snart igen. Hatar datorkunskap.

RIP MIG






jag är stendöd









00:00 SPÖKBOLLSTUNERING

Klockan tolv ska vi samlas utanför 7-eleven ikväll. Det är spökbollstunering som står på kvällens schema i skolan. Team måttband har gjort sig redo för krig och vi är taggade för hela natten. Sova? det ska vi inte göra utan vi ska vara med från början till slut, vi ska ta hem segern.  Klockan 10:20 imorgon bitti har jag svenska lektion och det är första lektionen och då ska jag redovisa. Hur jag ska förberedda mig? joo kasta en massa jävlar bollar och ha kul!


Hejdå & godnatt för jag säga nu för nu ska jag sova en timma sen ska jag röra mig in mot stan til skolan.

ingen rubrik idag

Förlåt mamma & pappa. förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt.














ti amo

hopp i säng

Nu ska jag gå och lägga mig, börjar liksom tio över åtta imorgon... hoppas jag vaknar med lite mer hjärnceller och en smartare hjärna så jag klarar matteprovet imorgon.


Godnatt <3

KRAMSNÖ NÄR JAG GICK HEM

Välkommen snön!
Ligger ner mysad i sängen med datorn i knät och tänker på mina två redovisningar jag har imorgon. Så jäkla skönt att jag gjorde klart både engelska och svenska arbetet redan förra veckan så jag har ingen att oroa mig för eller bara om vad jag ska prata om men det brukar oftast komma en massa babbel från min mun. Sen har jag matteprov också imorgon, det kommer gå RÖVDÅLIGT. För er som inte vet så är jag riktigt usel på matte och tror att jag aldrig kommer lära mig hela gångertabellen ens.






P.s Välkommen hem igen Morre!

ogillar regn

Nej jag ogillar det inte jag hatar det! Idag har man ju fått springa mest bara för att det har regnat så mkt.
Efter skolan idag så åkte jag och Tone och köpte tyg i sumpan, fan vad mycket snygga och roliga tyger det fanns. Det kommer sys mycket kan jag lova.  Jag köpte ett vanligt rosa bomullstyg för att sy min volangkjol.

Imorgon är de sömnad hela dagen, ska bli skit kul sen så ska jag hem och plugga matte för på torsdag är de döden. Alltså matteprov.





See yaa

"somna in i bädden så fin"

Nu ska jag sova. Drömma ska jag också göra, Ikväll blir det min älskade Zac Efron <3

work the body

Anlänt hemma för ett tag sen, tränade gjorde vi allt Jag & Tone riktigt skönt och SJUKT snygga tränare fanns det där också! Örjan som vi satt och prata med innan var inte helt fel, hans leende var to die for.
Har nu ätit middag det paaasta och köttfärssås men inte bryr ni er om det. Sitter nu och kollar på fotbollsgalan där min käre fader är just nu tillsammans med våran granne Dennis. Gissa vilka som köpte två biljetter till farsgubben?? JOJO jag och syrran min, vi måste vara världens bästa skitungar.


Byebye




måndaaag

Sitter nu i min säng med Tonelito ska snart dra ner till min italienska och sen ska vi till SATS och bränna FETT whoo våra nya liv börjar nu! hejdå

natten

Godnatt alla sov gott och dröm sött men vakna inte blött.

lördagens

Igår var jag i rönninge på äventyr med min käre vän Angelica vid min sida. Tillsammans i armkrog gick vi hem vid 2 snoret jag i högklackat och Angie i platta sköna shoes. Det kändes som att vi gick 1 mil tills vi kom hem till henne men väl hemma gjordes det mackor och varm choklad. En toppen kväll dear.



       



Fler bilder kommer soon.

den trogne söndagen

söndagen som gör så att vi alla får ångest över något. Antingen är det plugg, jobb, man ångrar att man drack lite väl för mycket kvällen innan, eller så ångrar man att man inte gick på den där festen.



Nu ska jag dega mig i sängen sen får jag se om jag drar med på bio med några vänner. HEIPA

LÖRDAG JAA

Goddagens alla fans hur mår ni idag? jag mår som handen i handsken men trött är jag som bara den. Dagens planer? har inga och det är jävligt skönt ska jag säga er för då kan jag göra vad tusan jag vill.
Ikväll vet jag inte heller vad jag ska göra antingen träffa anna eller angelica så får la se.

Nu ska jag ner till vardagsrummet och se om mina päron fortfarande är i liv och inte har somnat om.

emilia & emil





IDAG HAR JAG NAMNSDAG
GRATTIS TILL MIG OCH MIN KÄRE VÄN EMILIA <3







 
emilia brun & emilia blond


med lätta ord

För att göra en mening kort. Godnatt.


dödens död

Jag är helt död. Två visningar hade vi idag det gick jätte bra och det var SKIT kul. Hahah jag hade på mig en jätte fin svart klänning som påminner om den som Sarah Jessica Parker har i sex and the city filmen i början den med rosen, fats den jag hade var svart med en rosa ros och öppen ryggurringning. Det kommer upp bilder imorgon förhoppningsvis. Men iaf klänning var ganska kort så när jag gick första visningen så åkte klänningen upp och vips så syndes rumpan! haha inte gör de mig något för de the guys som var och såg gillade det ;D. Så jag har varit på gymnasiemässan hela dagen och ska även vara det imorgon också. Kom förbi St:Eriks gymnasiets ställe och säg hej om ni känner för de eller bara kom dit och glo.


Just nu för stunden sitter jag i mitt rump med bara en lampa tänd och lyssnar på musik super skönt. Sovit har jag redan hunnit med när jag och mamma låg och kolla på tv i hennes säng hehe.


Synes.


REDAN TORSDAG

GODMORGON GODMORGON I OTTAN!
Sovit gott? aa men vad nice själv har jag snuffat riktigt skönt MEN inatt fick jag kramp i vaden. aj aj aj. Jag vaknade och fick ligga och massera i typ 10 minuter men vad gör det om 100 år? NADA.   Idag har jag en sån skön dag, gymnasiemässan-modevisning-gå hem-sova-sova lite till.


Vi hörs mer när jag kommer hem efter dagens hoj och ståj om jag inte är allt för slut i huvudet.

jag adore denne söderhamn brud


Detta skrev Tone precis till mig på msn. Jag ljuger inte när jag säger att jag fällde 2-3 tårar.



- en sak är saker du är BÄST gumman, åååh vad jag gillar dig! du är så snäll jämt !




hiho

Var i skolan idag, sömnad hela dagen super kul ska börja på min egen designade kjol nästa vecka!

Imorgon är det ju gymnasiemässan som alla 93:or ska gå på. Våra tvåor i skrädderi ska ha modevisning och jag ska gå som modell ska bli riktigt kul, får se om jag tar med mig något eget som jag har gjort. Så om ni ska dit imorgon kan ni ju se våra 2:ors modevisning där jag kommer vara med på scenen kl. 13:00 imorgon och på fredag.




So long

jag vill också...

HA ETT HUSDJUR. Det enda "djur" mina föräldrar går med på att köpa är en pissig liten guldfisk. För mig är inte det ens ett husdjur utan en sak som simmar runt och tror att den kommer till ett nytt ställe hela tiden.

När jag har snott Zac Efron så ska vi ha massa hundar och katter. Kanske en dvärgkanin också för dom är söta. Sen ska vi gå hand i hand och jag ska göra alla brudar avensjuka på mig.






Ser ni hans blick? Jag VET att han vill ha mig!..& det vet ni också höhö







kom inte på något





Klar med min book report, I'm proud over myself.

Så nu ska jag utforska min nya symaskin yeeeeeaaah







hatar regn

Skolan idag, bara två lektioner yeeah soft som hell. Sen träffade jag Anna för en fika på Waynes och där satt vi ett bra tag och hade det riktigt trevligto ch mysigt!


Nu måste jag bara få min book report klar så jag kan skicka den till min engelska lärare som jag hm...ogillar.


Mig hör ni mer ifrån senare byebye

regnig måndag

Tillslut så somnade jag igår typ vid två halv tre. Fan så trött jag var idag i skolan och på idrotten ville jag bara lägga mig ner och snarka. Tur var också att pappa hämtade mig i tumba och så åkte vi hem åt lite och la oss sedan i varsin soffa och somnade direkt haha.

Har läst ut min engelska bok nu och håller på med min muntliga redovisning som ska redovisas imorgon och sen inlämningen.   Imorgon är de skola sen ska jag träffa Anna för en fika <3




hejdåpåer


problem

jag kan inte sova. Har försökt räkna får, lyssnar på Jonas Brothers, Good Charlotte, Nirvana, Takida, Rihanna, The kooks, 30 seconds to mars,Eros Ramazotti, Sonohra. Allt som är underbart för örat men nee jag kan inte sova.
Jag ska ju bara upp kl 6 imorgon, lycka till emilia jag kommer vara död och låta som en gnällig baby när mamma kommer och försöker dra mig upp ur sängen.


vet inte varför jag skriver egentligen säkert ändå ingen annan som är vaken nu som läser min så grymma blogg? maghelvetet vägrar ge mig ro och tanken på att jag ska upp och ha idrott första lektionen imorgon bitti gör allt inte lättare..
Nu ska jag göra ännu ett försök till att sova.
Godnatt Emilia


skönhetssömn





Nu ska jag tillbringa ännu en kväll till att somna till Jonas brothers och drömma om Joe.

GODNATT











hej igen

Im back in tracks.

Har varit lite på latsida men i fredags iaf var jag först hos tandis, bytte båge och fick två ståltrådar mellan och en jäkla gummisnodd. Mmm jätte skönt.. nej!  Sen senare åkte jag in till stan och mötte Melanie och Emilia för en middag. Jätte mysigt. Brudarna sov hos mig sen också.

I lördags var jag med Carro, johanna och erica en trevlig kväll.


Hejdå.

EMA



SITTER KLISTRAD FRAMFÖR EUROPEAN MUSIC AWARD



MTV European Music Awards 2008






sisten uppe

Sen 18:45 har jag suttit och kämpat med mitt arbete och nu är jag klar men ändå känns det som att jag inte är det så jag kan inte skriva ut tills jag har kommit på vad det är som saknas.. och när jag väl har gjort det så måste jag även ägna kvällen/natten åt att förberedda mig för redovisningen imorgon.

Om ni people skulle se mig nu så skulle ni nog bli mörkrädda, har feta ringisarna under ögonen och min kropp är så trött att det ser ut som en säck slapp potatisar när jag sitter.

Men tacka gud gör jag för energi dryck!

skoltrött

Sitter just nu och försöker en sista gång att få ihop mitt otroligt dåliga svenska arbete som ska lämnas in imorgon OCH redovisas! säger bara skit ner dig det tänker jag inte göra tadahaa.






" WAKE ME UP WHEN SEPTEMBER ENDS "

mrs trötter





NU SKA JAG SOVA. GODNATT SLEEP WELL!









-

Så mycket att göra men så lite tid.

Törstig är jag också...

en smula gladare

Hej hej hej hej hej hej hej
Idag var de skola och försov mig gjorde jag också trots att vi hade sovmorgon hur går det till? kanske för att jag sover så jävla gott om kvällarna.  Till lunch blev det en caesar sallad på donken och en cola light, kör ju på "nyttigt" nu. Sen efter skolan åkte jag in till stan och glodde lite och väntade på melanie och andra emilia för lite sällis. Sen kom mami så vi kunde åka till skolan och ha utvecklingssamtal och bra gick det också.

Sen när jag, mami och papi handlat mat och grejer så åker vi hem och det första jag gör när jag kliver ur bilen är att springa till brevlådan och JAAADÅ mitt nya SIM-kort kom idag. Glad är jag med jag kunde varit gladare om det ändå vore så att min mobil låg där också.. men det är mkt i livet som man hoppas på och vissa idiotet vill man bara skjuta. Kan alltså inte få allt här i livet.

Nu ska jag plugga och försöka få ihop mitt svenska arbete, två andra diviga människor har fortfarande inte svarat på mina mail. Ett jätte tack assholes!






(har inte halebop)


ILSKA

JAG ÄR SÅ JÄVLA ARG
ingenting vill gå bra för mig den här veckan. Jag har slut på tårar också efter i fredags. Fan fan fan fan. Önskar pappa kunde fixa så allt blir bra som han brukar kunna göra.  En sån jävla ångest har jag också så det tär sönder på mig, jag hatar att ha ångest för när jag har det så kan jag inte tänka på annat och allt blir bara bajs.



Godnatt på er, ska vakna och hoppas att det som har hänt inte skulle ha hänt och så ska jag be lite gud (?)






STORT FRÅGETECKAN

Kan någon säga mig varför "kända" människor inte kan hjälpa en stressad första årselev med att svara på några frågor om dens yrke??! TROR NI ATT NI ÄR SÅ BETYDELSEFULLA ATT NI BARA KAN IGNORERA OCH TRO ATT DET LÖSER SIG? DU ELAKA MÄNNISKA OM DU INTE SVARAR PÅ MITT MAIL INNAN TORSDAG SÅ SKA JAG FÖRBANNA DAGEN DU FÖDDES OCH DET KOMMER VARA DITT FEL OM JAG FÅR IG PÅ MITT SVENSKA ARBETE!



Tack för mig hej

it's cold around me




GOOOOD SÅ KALLT DET ÄR UTE NU!


jag ska skaffa mig en dun overall som jag ska gå runt med i vinter så jag inte kommer frysa. Någon som vet vart man kan köpa såna? Call me. Ne juste någon idiot har ju snott min mobil...







skolan

Har datakunskap. Sitter med bästa Lisa & Tone. Ledsen men jag dör nu.
CIAO

degos

Skola imorgon fy fan. På tisdag är det utvecklingssamtal också och på torsdag ska jag till tandis och spänna tåget.


Jag ska nog vara sjuk den här veckan.


jag saknar min phoniee..

Sitter just nu och kollar på KÖPING med bella och billy.  Sitter och skrattar hela tiden som man samtidigt tycker att dom är så söta!  
Min favorit är Tobbe. Han säger det alla människor vill säga, hallelulia för honom.
Jag skulle lätt kunna jobba med såna det är ju som att vara hemma, jag bor ju med invalidos <3













fredagens

Hej alla!
I fredags så hade jag och emilia, Matilda och Rebecca fixat en liten överaskningsmiddag till melanie hemma hos henne på lidingö och sen så skulle det vara partaj hos henne. Allt gick bra maten blev jätte god och vi hade super trevligt, allt folk kom och festen började komma igång sen hör jaf att det skriker "han blöder" så jag går ut till toaletten och ser att en kille sitter på toalett stolen och det sprutar blod! han hade fått en glasflaska i huvudet av sin kompis..
Ambulans kom och sedan polis så alla var tvugna och dra. Men mitt i allt så ska jag hämta min mobil som jag hade gömt tillsammans med min kamera men inte fan låg den där! Så min mobil blev snodd en helt ny mobil som jag fick förra veckan, jätte kul verkligen...


Så folk ni som vill eller har försökt nå mig sen i fredags så vet ni varför nu.


Hejdå.

RSS 2.0