så fel






Okej vad är det här, jag ligger i soffan helt däckad klockan är snart sju och jag orkar inte göra ett skit?! Det är fredag och jag ska vara taggad till tusen till att göra något men nej det är andra bullar som gäller ikväll. Jag orkar inte göra ett skvatt. Kan man ge mig diagnosen slappis? tror det... men nu ska jag försöka lyfta en muskel iaf arslet så jag kan ta mig till toaletten så att det inte blir någgra missöden.





Mitt försök att försöka se söt ut
"Bruden med det lösa huvudet på sne" haha ser gaalet ut!






hejhejhej




Hejsan mina buksvågrar!

Är allt bra?  Idag hade jag en riktig chill dag. Först hade jag idrott och då hade vi bara hjärt och lungräddning så det tog typ 40 min bara. Sen mönster i två timmar så  och på onsdagar slutar jag alltid 12.30 så jag amanda och tone drog in till stan och köpte glass och satte oss i kungsträdgården. Vi tjuvstartar lite på våren med "glass-solglasögon-sol-kungsträdgården" hehehehe

Jag har panik eftersom jag har ju praktik V 15 till 18 och jag fick ju återbud från F*** veckorevyn och det är inte någon som har svarat på mina mail och jag har ingen aning vad jag ska göra!?!?! om det är någon som råkar känna någon designer eller kanske en modefotograf så kan ni väl hojta? jag skulle kyssa den personens fötter.



Heipa





PÅ TIDEN



Hej svenska folket!

Ja jag har fått massa klagomål att jag inte har bloggat på evigheter och passade på nu när jag ändå satt vid datorn.


Kan berätta lite smått vad som hänt senaste veckorna och då menar jag att det har hänt EN HEL DEL
Jag har fyllt år wiiihu hela 18 bast är jag nu ( fyllde på sportlovet ) 
Jag har blivit blond!?!, har bokat en resa till Thailand för mig och syrran och jag bjuder förstås ;D  har tränat och gått på diet som ett as och gått ner 10 kg!! Har bokat tid hos en plastikkirurg (Hemligt hehe)  jag har shoppat massor för det blir lätt så när man har pengar  inte sant? , och sen sist så har jag fått veta att jag är gravid. Jag och Max är glada över den roliga nyheten men våra föräldrar är väl mindre glada men dom får ju iaf bli unga mormor, morfar, farmor och farfar man måste liksom se det från den ljusa sidan.








kan ni tänka er hur söt vårat barn kommer bli? :)




HIPP HIPP HURRA




IDAG FYLLER JAG ÅR!!!! 18 BAST ÄR JAG NU.  Det är som att livet börjar på nytt!


Jag väcktes av min underbara familj och älskling med sång,tårta och presenter.


ska visa bilder på alla presenter jag fick ikväll för nu ska jag fira min dag! :D









SNART SMÄLLER DET






DET ÄR BARA 2 TIMMAR KVAR!








RSS 2.0