Tisdag Kväll och klockan är 22:15

Eftersom att det inte verkar vara många livfulla människor uppe just nu så ska jag knattra mig till sängs och somna med tvn på för det är då jag somnar som bäst!


GODEN NATTEN


dag ut och dag in

Jaa på loven så kan man säga att jag bosätter mig i stan nästan, tragiskt? jaa och sant är det också..

Idag träffade jag mormor inne i stan för att få min födelsedagspresent och sen för en lite lunch och det var uppskattande och riktigt mysigt :)

Låt mig inte glömma att jag kapade hem ett par halvfräna dojjer också JOJO ett par vita höga tygskor från Cheap Monday för ynka 100 spännis! Snacka om att jag är lagom bra assså



  





comments

filmen var bra. jag skratta, jag blev rörd  men inget mer? jag hade förväntat mig mer skratt!! men den får en 6 av en 10



Nu ska jag sova så godnatt bjuxs
Sleep tight

kvällens aktivitet

Det blev inget gymmande för oss för dom stängde tidigare än vad jag hade trott så jag tränade lite här hemma istället, så det blir gymmet imorgon. Så istället följde vi med mamma att tvätta bilen eftersom att vi är två ängladöttrar.

Jag, Bella och mamma ska snart iväg på bio och se Juno hoppas den är bra som jag har hoppats på annars så tar jag mig en powernap på bion.








ADJÖKEN


I'm a good girl

Så sant så sant med rubriken jag har städat HELA mitt rum, dammat, damsugit, byt sängkläder fixat garderoben, RUBBET jag känner att stoltheten bara kryper i kroppen på mig.

Ska snart iväg till gymmet med syrran för två timmars träning och sen avnjuta kvällen med bio I think.
Måste bara säga att jag hatar SNÖ just nu fast om det är mkt snö hela veckan så drar jag till flottsbro och glider lite på brädan..




image127
ÅRE


början på lovet

mm och jag har inte ett skit att göra idag och vädret ger en inte mycket lust till att göra något heller när snön bara skiter ner från himlen jag verkligen hatar det.

Ska nog träna lite här hemma och sen drar jag och syrran till gymmet efter att hon har jobbat woooowo




image126
syrran och jag i somras i Italien

en strålande dag

Detta kan kanske nästan inte låta trovärdigt men det är det, Solen lyser utanför mitt fönster och jag vill bara ut och spring NÄCK nee kanske inte näck men jag blir sugen på att gå ut och ta mig ett varv.

Iaf så var jag inne i stan i torsdag med carro och kom hem med lite grejer.
När vi väl står i kön till omklädningsrummet inne på H&M med en varsin bunt av kläder så bara råkar jag kolla mig över ryggen och ser en ensam klänning hänga där sådär sockersöt som jag hockade till mig och tänkte den här ska jag ha! Den satt som en smäck och jag tänkte köpa den och ha på balen men färgen är lite sådär tråkig men jag tror att jag köper till mig den i veckan för den blir fin i sommar eller på partaj :D



   

lördags kvällen

Igår blev det lite fest för min del, Tobbes brorsa fyllde 20 år och hade fest så vi fick komma Gratulation! Men festandet fick ett stop vid midnatt då några idioter hade sprutat in pepparsprej eller tårgas i hela huset så man knappt kunde andas. Det kallar jag verkligen för ett sjysst drag punks...

Iallafall så var det här min partydress under kvällens gång:

(kamera bilder så man kanske inte ser så "jätte" bra)

   

Den gröna jackan var ett av köpen jag haffade till mig igår

PÅSK

GLAD PÅSK




                                                              


och så är det

Kom hem för ca en timme sen från skärholmen med mama och papa. Två kassar kom jag hem med fyndade ett par fulcoola skor från myrorna och en knall grön kort jacka som är också rikigt coooool.

Kanske slänger upp en liten snofsig bild på mina inköp och sen kanske också det jag shoppade igår och i torsdag, men bara om jag orkar och vill höhö


CI VIDIAMO



image119
hmm...?


for only one person

Detta inlägg är tillägnad till Anna
Du har, är och kommer alltid att vara min bästa vän oavsett avståndet mellan oss. Vi har gjort så mycket tillsammans, italien 07 var bland den bästa sommaren för mig för jag tillbringade den mest med dig och det är det jag vill göra. Jag vill åka på safari och upptäcka nu vilddjur, jag vill dansa onykter på mitt hustak med dig, jag vill att du ska bli gudmor till mina barn, jag vill att du och jag ska sitta på en varsin gungstol någonstans där det är varmt och bara snacka om en massa skvaller och glo på allt folk samtidigt som vi har det så himla skönt . Allt allt allt och mkt mer!
Det låter som om vi är gifta när jag skriver det här men det finns en låt som bara påminner mig om dig Anna och det är "World's greatest" För mig så handlar låten bara om hur jävla kanon underbar du är!

Jag saknar dig, oss och den andra halvan av mig själv.
För mig är du world's greatest Anni Synnerlig
/Din Pantad

en ganska så gammal bild på oss men det är min absoluta favorit bild bland alla  bilder!

 image118

<3

tävling

image636

Jag har gått med i tävlingen om att vinna dessa underkläder sjysst va? Gör det du med, gå in på
http://flachsan.blogg.se/1206035749_tvlings_dags.html?cache=D3B410F3B6859AD5C02EC875E1D0A14A
Och tävla

kalla det vad du vill

Igår satte jag på mig min AA fodral klänning för typ första gången och jag köpte den för kanske 2 månader sen, helt sjukt men har inte kommit rätt tillfälle för att plocka fram den ur garderoben men igår skrek den efter att få komma ut.
Some pics


       




hej mr taliban

sämst på uppdatering jag vet men jag har ett skäl nämligen LATHET japp man kan ibland beskriva mig med 1 ord och det är laaaat

för att inte era hjärtan ska krossas allt för mkt pågrund av att jag inte har uppdaterat på någon dag eller så kan jag också säga att jag har inget att skriva? hur sjukt är inte detta på en skala 1 till 10? jag satsar på en tjuga...så varför inte langa in en tjusig bild på farsgubben min
 




                                                           image106

PAPPAZITO

gimme gimme more

JAG HUNGRAR EFTER SHOPPING

och så var det snö igen...

Hanna och jag ska bli kändisar that's it.

Vi ska vara med på melodifestivalen nästa år och vi håller redan på att diffra ihop lite coola saker.. så nu sitter ni säkert spänt framför datorn och undrar: vad i helsike ska brudarna göra?
Jo håll i hatten nu. Jag ska dansa naken med enbart en dusch mössa på huvudet och hanna ska sjunga på teckenspråk.

Nu vet jag att ni ALLA väntar enormt mycket och ser fram emot detta och det gör ju förstås vi med för jag säger bara en sak, Vi kommer ta världen med STORM!





image103


IGÅR

"SOM NI ALDRIG HAR SETT MIG FÖRR"
(ironi, det är inte ovanligt att se mig såhär)

Dessa foton är från skolans egna paparazzifotograf PAULINA.


      

om ni inte lärt er det än så trycker ni på bilderna för att kunna se dom i större format



KISSANDBYE


en bra fråga

ett snabbt skott i hjärtat eller överfallen av 100 getingar? vad ska jag välja?...

its so fucking monday today

Nisse, Hanna & Alex tre mkt härliga knuttar inpressade i en bild :D<3

image97





blå blå himmel och hav

Visste ni att i Sverige så finns det 1.700 olika nationaliteter? om du inte visste det så vet du det nu...
och jag är en av dom




image95
and btw bilden är från åre


svara eller skit it

ska jag behålla bloggen eller lägga ner crapet?
svara om ni vill vara med och medverka mitt beslut foxs mohah




image94

NU ÄR DET GJORT

NU ÄR JAG GADDAD!

det blev en stjärna som syrrans fast med svart och blå skuggning intuti. Jag är riktigt jävla super skit NÖJD

och här har vi gadden själv :D



image93



beslutsångest

Imorgon blir det förhoppningsvis av, jag har tid klockan 9.00 hos tatueraren den söta till och med MEN the problems is att jag vet inte än vad jag riktigt vill tatuera? jag var  rätt hundra på att göra likadan stjärna som syrran men har på senaste tid blivit osäker på det.. har nu också fått en lapp med mitt namn på med kinesiska tecken och det ser rätt coolt ut.

Jag har iaf bestämt ställe vart tatueringen ska sitta och det är på höften om ni förstår foxs och om jag väljer kinesiska tecken så ska det stå neråt vid höftbenet men det är ett minus med kinesiska tecken och det är de att nästan alla har det men ändå så tycker jag att det är snyggt på ett sätt. 

sämsta bilden på stjärnan men här är den iaf på syrran och det var meningen att jag skulle göra en likadan fast på andra sidan som en syskonsymbol men är nu osäker. Snälla kommentera och skriv gärna vad ni tycker!!?

                                                        image91

gårdagens ballader

Igår var jag på Rihannas konsert på Hovet och jag kan säga att jag och syrran satt så jäkla bra! Hela konserten var helt i min smak men kunde kanske ha varit lite mer show eftersom att hon kan göra precis vad som helst och även se och vara lika vrålsnygg för det.

Hon körde många av hennes hits men slutförde allt med Umbrella  och det blev verkligen ett riktigt stohej och gung och det var många gånger jag fick lust att bara i benen springa ner till scenen och ställa mig där och shake och dansa loss med Rihanna, det vore iof jävligt soft men hade ju blivit nerkickad direkt utav 45 vakter..

nej men åter så var jag riktigt super nöjd med kvällen och allt är tack vare Mårten. TACKTACK ännu en gång :)




P.S kanske lägger upp bilder från kvällen och kanske en video om jag orkar haaa


en ny uppsyn av mig själv

Jag har kommit på mig själv, något jag nästan alltid tillägger i en mening är "Man lever bara en gång"  men det är ju också så.


Så här med belönar jag detta till mitt motto.

snygga personer ska visas med stolthet

så sann så sann är min rubrik


This beautiful person is Meira
Klicka för att stänga bilden

uberlycklig

JAG HAR FÅTT TVÅ BILJETTER TILL RIHANNAS KONSERT 12 MARS!

PERSONEN JAG HAR ATT TACKA ÄR MÅRTEN, HAR REDAN SAGT TACK FLERTALS GÅNGER MEN GÅR ATT SÄGAS OCH SKRIVAS IGEN

TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK






bilder

ÅRE VAR GRYMT
Jag hade skit kul och vill åka tillbaka inom kort tid men jag kan ju bara sjfpwfksf med det eftersom att jag har no cash för det..

men aja kanske skriver lite mer om själva "resan" men jag langar lite bilder att softa av avund framför.



             
 
     haha vi fick putta på bilen..  



Kommer förmodligen lägga upp fler lite mer spännande bilder när jag har fått resten :)

HAPPY BIRTHDAY

GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS TILL MIG SJÄLV!
många andra också men jag är ett stort ego just nu eftersom att det är min blogg och jag skriver vad fan jag vill HA


Fyller då 16 bast idag riktigt soft har fått många sköna prylar, ny mobil, design sak till mobilen, jätte söt klänning, presenkort på syrrans jobb, och sen till sist *TRUMVIRVEL* EN TATUERING :D jag är så lyckligt!


Jag vill tacka alla underbara vänner som har grattat mig idag, skrivit i sina bloggar gjort pressar och ditten och datten. Jag är med alla ord mer än glad och tacksam.

Mucho kärlek och jag hoppas ni alla lever ett lyckligt liv för det kommer jag göra tahaa <3


RSS 2.0