so fucking dead

MODEVISNINGEM VAR GRYM! den bästa kunde inte bli bättre alla var så jävla snygga och allt gick så bra.
synd för er som inte var där och missade alla fina plagg, och dessutom hade vi några ögongodisar till modeller som gick hehe.

En lång men bra dag resulterar i en dödsbädd. Jag ska slänga mig i sängen nu och lär somna direkt. Matteprov imorgon, taggad? svar nej.







måndag 27 april





ONSDAG 29 APRIL HAR VI MODEVISNING PÅ ST ERIKS GYMNASIUM. TID 19.00 I AULAN. INTRÄDE 20 KR OCH DET BJUDS PÅ FIKA.

KOM OCH TITTA VETTJA.




själv ska jag gå som modell och visa två av mina egna plagg och sen en massa andras. Jätte fina kläder kommer vsis.


när vindarna viskar mitt namn

Till slut har jag samlat mig ork till att ta mig upp till övervåningen för min "skönhetssömn"
måste förberedda mig för en morgonrusch imorgon.

Skepp ohoj Godnatt.



söndagsångest

Oftast gillar jag inte söndagar, dom ger mig magknip, kallsvettningar, pluggpanik men framför allt gör dom mig otaggad.
Som tur e har jag bara en lektion imorgon, idrott och vi ska springa 4 km och jag har inte tränat på 1 månad kommer krypa fram efter 1 km.



sol vind och vatten

älskar vädret just nu känns verkligen nu att sommarn är nära.
Igår var de riktigt lyckat vi satt 10 tjejer och plötsligt satt vi ca 20 pers hahah.
Laddar upp bilder från igår imorgon idag är jag alldeles för seg.

bye



FREDAG KVÄLL ALLT VAR REDAN STÄNGT

Ikväll blir de grillning i rålis med alla brudarna samt några fler från klassen skojsigt som fan, sen får vi se om vi drar vidare någonstans annars kommer vi sitta där på gräsplätten ett bra tag och bara snacka skit och dunka musik och grilla.


Nu måste jag fixa mig CIAO

scissor

Gjorde ett klipp och ångrar det fett. Jag får leva med det i någon månad och hoppas på att de växer ut snabbt.

Syrran du ska köpa en plastpåse, göra två hål för ögonen och två för mun och näsa så jag kan gömma mig.

Allt är skit.

plugghorse? nee

Önskar jag gillade skolan, att jag tyckte om att plugga men nej det gör jag inte och då finns det en tedens till att allt blir gjort i sista sekund. Jag ska skärpa mig till tvåan något rejält. Jag måste!
Men idag har jag fått två arbeten klara och ska snart börja med mina bilduppgifter, klippa och klistra lite så ikväll går jag tillbaka till 5 års åldern.

 H e j d å

guldklippa

Imorgon ska jag luncha med Anna. Saknat henne så, bruden har varit i thailand och levt i himmelriket. (hoppas du inte är brunare än mig anni)
Såna dagar gör mig glad!

Godnatt


du kommer stå ensam kvar en vacker dag





Du är en sån jävla stor besvikelse. Om och om igen.
Ta och skaffa lite vett och mänsklig omtänksamhet och sen kan du börja gå ut i världen annars tycker jag att du borde låsas in.
Sånt här gör mig så less och nere, ens dag kan förstöras på en sån här liten men betydlig sak.




fuck off..





ge mig ett jobb snälla..

Varför ska de vara så svårt att få ett jobb som 17 åring? alla tar hy bara emot 18 åringar. Vad spelar det för roll om man är 17 eller 18? ett års skillnad. Det är ju inte så att jag blir smartare på ett år direkt eller växer några centimeter extra, ser äldre ut. Ett års skillnad men ändå kan man inte få ett jobb. Det är irreterande för jag vill ju som alla andra ungdomar tjäna pengar för man klarar sig inte bara på studiebidraget inte jag iaf.
Kanske ska man ta på sig ett par styltor och sminka sig lite mer och puscha upp brösten lite extra nästa gång jag delar ut mitt cv? återstår att se...

DERBY

Ikväll är de derby premiär för bajen. Bajen - djurgården och jag känner lukten av torsk för djurgården hehe.
Tyvärr så kan jag inte stå och skrika och heja i klacken för jag är nergrävd i plugg men som tur e har jag Joel som min liverapporter som kommer stå och heja. Avundsjuk? kan man säga.
Aja man får väl vara stolt över att man är en pluggis ikväll och går mot strömmen.

HEJA BAJEN!!




I have a day off tomorrow

Syrran är hemkommen från tranås, det är liksom en helgstradition numer. Antingen far hon dit eller så kommer Billy hit. Jag förstår inte hur dom orkar men Hey man klarar alla motgångar för kärleken och dom klarar det. Gulligt.
Eftersom att jag inte ska till morgondagens enda lektion imorgon så ska jag sitta uppe och kolla på film ikväll, tror det blir antingen Sally boxen eller Yrrol. Älskar svensk humor eller inte all men det mesta. 
Har inget mer att tillägga för denna kväll så jag tackar och bockar för mig hej.










p.s 94 dagar kvar till Peace and Love.

BURNING HOT HOT

Tror ni inte att när jag skulle ta en klunk från mitt te så tappar jag hela koppen över mig?!?!  NYKOKANDE HETT VATTEN fick jag över mig! känns som om jag har fått brännskador över hela kroppen men fick bara över halva bröstet och halva magen. ONT SOM FAN gjorde det kan jag säga och ont gör de fortfarande och det är lika rött som tomat.
Kul jätte kul. Sånt kan bara hända mig. Bra emilia!



'



















Syns inte så bra på bilderna eftersom jag tog med webbcamen (har inte hittat min kamera) men lite ser ni ju. TÝCKER SYND OM MIG BUHUHU hahaha


söndag 19 april 2009 kl. 12:05

GODDAGENS

Det blev inte en shoppaholics bekännelser igår utan vi kollade på nya skräckfilmen, The uninvited. Den var läskigt men helt psykad fatta inte hela grejen men den var ändå bra lite värd att se. Idag är det fint väder ute också underbart men jag kan ändå inte göra ett smack för jag måste bli frisk till nästa helg och nästa vecka. Längtar.

Jag har helt vänt på dygnet igår somnade jag inte förens halv tre och så vaknade jag halv tolv idag och imorgon har vi bara en lektion och det är idrott och jag får ändå inte vara med så jag är ledig imorgon yeah yeah!

Hejhå

din lilla slempropp


 


Tonight blir det bio med melanie och emilia och vi ska se något så flickigt som En shoppaholics bekännelser.

På senare dagar har sommarlängtat verkligen kommit, mest längtar jag till Peace and Love det är bara 95 dagar kvar WOOHOO det kommer bli så jävla kul jag åker dit med världens skönaste gäng och jag kommer se så många bra band och artister. The kooks, The sounds, lars winnerbäck, pete doherty, Backyard babies, och så mycket mer and you name it.  ´Jag vet att ni är avunsjuka höhö.
 
Pappa ropar från grillen bäst att springa ner. KÖSS




Hur kunde Mischa Barton dumpa en sådan vacker varelse som Luke? hon borde skaffa lite vett i skallen


djävulen finns trots allt






Efter två stora koppar te, hostmedecin och två bedövsningstabletter mår jag fan inte bättre.
Om jag inte har något annat för mig idag ska jag börja gräva min egna grav.








rullar tummarna






Om det är någon som är lika rastlös som jag så kan du/ni titta förbi, komma och mysa framför en rulle och byta lite bakterier? 
Snälla någon?.....








ta mig till en öde ö så ska jag parta upp skiten

Jaaa ni folk idag lät det som om det var en helt annan människa som pratade ur min kropp, JAG ÄR SÅ JÄVLA HES! kunde knappt prata men gjorde det ändå för jag älskar att prata. Till och med min egna pappa kände inte igen min röst i telefon då har det ju gått snett med stämbanden. Jag har ju en infektion och den hoppas jag är borta tills nästa helg.
Skulle ta det lugnt och köra på "vithelg" men har blivit bjuden på festligheter ikväll så jag får se tror jag kör på redbull bara, det är ju förjävla gott.

Om jag visste hur micken på min data funka så skulle jag tala in ett röstklipp åt er så ni skulle få höra min röst eller vad man ska kalla det.






fula ankungen


snaaaark









 
G                                   O                                    D                        N                             A                       T                                   T








 


alla är värda en sådan känsla











Finns det något härligare än att känna denne närhet från en person man så mycket tycker om om nätterna, känna hans armar svepas runt sin kropp och känna hans hjärta bulta i takt med ditt. Höra dom små betydelsefulla orden viskas i ditt öra medans hans fingrar pillar försiktigt och gulligt genomt ditt hår. När hans händer smeker din kropp sådär ömt som tar dig till sjunde himlen. När du vaknar efter att ha sovit som en tusensköna med ett morgoruffs och vänder dig om och ser honom med ett leende på läpparna och säger : Godmorgon sötnos.  Han håller om dig hårt och ger dig en puss. Han reser sig upp för att överaska med fruskost på sängen för han tycker att du är värd det bästa. Han säger att du är hans allt och han är ditt.  kysser dig varsamt och ömt i nacken och säger
jag älskar dig.......








how you doen

'Finns kanske ibland inget bättre än en fylld mage med thaimat och sedan slappa i sängen framför vänner. Varför slutade man sända vänner och varför gör man inga nya avsnitt? Vänner är ju jävligt bra program man skrattar alltid.

Jag är fortfarande sjuk... Och inte nog med det nu är jag HES också låter som en gammal 60+ are som druckit whiskey hela livet. Syrran vill att jag ska med till tranås nu i helgen men jag får tacka nej för att jag fått en jävla infektion i halsen, Sablans också..


sängen är min bäste vän


MAMMA HAR DROGAT MIG















hahaha nee det är inte sant jag har bara fått lite hostmedecin men tydligen ska det vara jätte starkt så jag kommer sväva på rosa moln inatt och drömma om gröna pingviner. Godnatt



GREJJAN

Satt och kollade på grey's anatomy nyss och kom på ett nytt smeknamn: GREJJAN. som smaken i baken.
Har mycket att göra ikväll BARA för att jag var hemma igår shit shit skolan klarar sig inte en dag utan mig mohaha nee snarare tvärtom jag behöver mina tjejer att tramsa med om dagarna fast idag var jag mer som ett vandrande lik med hes röst och snorig näsa och svettig som en nysprungen löpare men det är såna smällar man får ta om man inte vill missa allt för mycket i plugget. Nu är jag på språng iaf med bellas balklänning ska göra mönstret lite snabbt nu ikväll innan jag går och lägger mig och imorgon kommer jag kanske kanske kanske bli klar med min blommiga somriga flickiga pippinutta klänning hehe very funny då kan den vara med på modevisningen den 29. 
 

Nu är det Fråga Olle som gäller. Love that man!


grr.. I'm so hot


alltid skönt med sömn

Idag vaknade jag halv tre snacka om skönt, men lite mindre skönt var att halva sidan av ansiktet kändes igentäppt näsan öronen och halva hjärnan typ. Min hals är lite bättre än igår men inte mycket för när jag pratar så känns de som att jag ska spy och jag blir nästan andfådd, lite konstigt det där. Ska iaf till skolan imorgon jag måste, ska börja med bellas balklänning så jag hinner i tid för jag cirkus en månad på mig plus att jag måste göra klart två plagg till modevisningen. Hej och välkommen stress!













liten djävul som stryper min hals inombords

Så känns det som just nu eller det har gjort det hela kvällen. Jag vill bara gråta så ont gör det just nu, kalla mig mes eller lipsill men skulle ni ha en igentäppt hals som gör att ni inte kan andas eller knappt svälja en alvedon så skulle ni förstå mig. Fan jag hatar att vara sjuk. Jag är som män när jag väl blir sjuk så tror jag att jag ska dö och mamma får ta hand om mig. Fast på dagarna får jag ta hand om mig själv om jag ens orkar det.

Godnatt på er era friska jäklar.

fan fan fan fan fan fan fan fan

Nu har jag gått och blivit riktigt sjuk. Har legat i min säng under täcket i några timmar. Min hals gör så ont att jag bara vill gråta och öronen värker så att jag knappt hör något och så kallsvettas jag. Fan hatar att vara sjuk speciellt ordentligt sjuk man kan ju inte göra något förutom än att ligga i sängen och pina...tror jag blir hemma från skolan imorgon.

Inte ska jag inte bara skriva hur mycket jag tycker synd om mig själv utan jag ska också gratta min underbara vän Matilda idag!! GRATTIS BRUDEN hoppas du haft en fantastisk dag.

alldeles för tråkigt

för tråkigt för att blogga dom senaste dagarna. I lördags hade syrran påskmiddag/fest här hemma så det var full rulle i stugan och kul var det. Igår så drog jag, emilia och amanda in till rålis för att grilla lyssna på musik och tjattra blev lyckat tills vår grill slocknade och emilia började lämgta efter sin mamma och skrek det över hela rålis hahaha.
Idag ska jag plugga, det ska väl dom flesta sen blir de sista fikat för denna vecka.
Det är nästan lite så att jag längtar till skolan fast bara för ett skäl, så jag kan börja med bellas balklänning. Jag tror den kommer bli jättefin eller jag hoppas på det iaf.

Den 29 april har vi modevisning igen hojta till om ni vill komma så säger jag tid och plats.


IM ON FIRE

HALLELULIA
nu är det fina vädret tillbaka igen, har varit lite grått dom två senaste dagarna men jag ber på mina bara knän att vädret ska få stanna.
Ikväll är jag så taggad på något skoj så jag, angie och emilia är i full fart för att planera litegranna och ser vad som händer och fötter bland våra trakter.

Nej nu ska jag försöka hänga med under buzzfajten och se vem som vinner

.



fint väder och glada miner

Hej alla glada. Jag är glad iaf.
Lite synd bara att man inte är påväg till linköping nu bara hade varit kul och träffa faster och kusin  och grabbarna men förhoppningsvis blir de snart iaf.
Bella har dragit hem halva tranås till oss så det är fullt hus här alltid lika roligt med nya folk i vårat lilla gula radhus.
Idag vet jag intev vad jag ska göra riktigt tror jag ska med folket till stan för att lämna mina cv till lite fler ställen.
Jag är i desperat behov av ett sommarjobb så om någon människa där ute i vilda världen har ett jobb till mig så kan ni väl hojta till? jag kan göra vad som helst FÖRUTOM att torka gamla kärringar och gubbar i röven.
Ikväll är jag sugen på att parta men det ser dött ut så får vänta tills imorgon då det slår härliga till i taket.


Tack för mig hej.






on the train






Sitter på tåget och dunkar musik, Kan det bli mer softare? DIDN'T THINK SO!!






on the train






Sitter på tåget och dunkar musik, Kan det bli mer softare? DIDN'T THINK SO!!






FLOW

Hejhallå

Idag känner jag ett viss flyt i kroppen, mycket står på kartan med lite tid men ändå känner jag att jag kommer hinna med allt och sånt är ju förjävla bra inte sant?  Har printat ut en massa CVn och ska snart sätta mig och plugga lite (?) aa jag vet att det är lov och att det är olagligt att plugga under ett lov men jag måste och då är det mer än rätt att krossa lagen.
Sen har jag tid hos tandis klockan 15:00 och det lär inte ta sån lång tid sen ska jag ner och kolla till pappi en stund när han tatuerar sig och sen ska jag röra mig mot stan för att gå på jakt efter ett jobb eftersom att posten didn't need me denne sommar to bad men sånt är livet.

Nu fick ni lite text att läsa och onödig fakta om min så intressanta dag.

Heipa som vi säger i Finland


mjau

hallå där kom på att jag inte skrivit här på ett tag men inte fan har jag tid och lust med det när det är sommarväder ute och när man har lov.
Har varit med vänner, shoppat och solat så ni hajjar nog varför de varit off här. Anyhu nu ska jag gosa ner mig i sängen framför Sally boxen som man aldrig kan sluta skratta åt. älskart!



Goodnighti



fan så härligt

Guuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuud vad jag älskar lov. Ska njuta till 100 den här veckan med massa fika i fint väder förhoppningsvis med mina fina vänner och så måste jag se Kenny starfighter filmen hehe 

Just nu kollar jag på Sanningens ögonblick och bruden, herregud hahaha hon är lite skön i bollen och lite vrickad.

Puss hej



"dagenefter" haha


kvällens planer

Grillen står i lågor, pappa fixar med köttet, mamma leker pyroman och jag har precis målat naglarna och torkat håret.
På kvällens schema står de lattjo hos amanda med massa brudar och massa göttigöttgött.

Nu kan jag inte sitta här och ha tummen i röven måste fixa håret på något vänster.

såhär ser man ut i nuläget´SEXYY


ALLSVENSKAN ÄR IGÅNG

HAMMARBY - ELFSBORG 

1-0  efter första halvlek. Det har gått 27 minuter av matchen. KOM IGEN BAJEN!



Anders Svensson i elfsborg som spelar i landslaget hör inte hemma på plan, han ska vara hemma och gosa med mamma eller något. Han är ett skämt och fotboll kan han inte spela.

Tack för mig hej.







how hard can it be?

Nu när vädret är på sin topp och man vill bara springa ut naken, nee kanske inte naken men iaf med bara ben så vill jag till gymmet och trimma min kropp ännu mer faan asså jag har ju ett mål till sommarn och det är att verkligen försöka få min drömkropp ( kommer aldrig hända) eller en bit av den iaf skulle vara perfa.
Men aa får vänta nån vecka tills tatton har läckt och då jävlar då är det gymmet igen!

nej nu ska jag städa lite i mitt rum det ser förjävligt ut. Tjing

SUNSHINE

UNDERBART VÄDER!! skulle kunna gifta mig med vädret just nu

Har suttit ute i solen någon timma och fräknarna har bombaderat mitt ansikte.



leendet is on!

rerre och jag

Om man har tråkigt en svenska lektion så kan man ju alltid sitta och ta kort..
















en morgontur med bussen

GODMORGON herrskapet. Känner att det är en underbar dag idag. Fast intel ika fint väder som igår iof tyvärr, men aa man kan ju inte få allt här i världen har jag kommit fram till.
Jag är just nu påväg till skolan sitter på bussen och ska snart kliva av.
Har bara tre lektioner idag och första lektionen är matte BLÄÄ hatar matte är sämst på matte jag SPYR på matte.

nej nu ska jag börja plocka ihop mina grejer som jag har spridit ut över halva bussen typ?..

Hejdå på er, ha en grymt bra dag!

NYA TATTON

HÄR HAR NI DEN. JAG ÄR SUPERNÖJD!








RSS 2.0