kan inte komma på en lämplig rubrik




Igår åt jag min sista pizza. Jag tänkte såhär va att alla som är runtom mig ska hjälpa mig med vad jag trycker i mig. Nu skriver jag alltså inte att jag är feta fettot som köper 10 hamburgare om dagen och trycker i mig ett glasspaket på kvällarna och har en chipspåse vid datorn när jag är inne på facebook. Utan menar det att nu ska gymkortet slitas ut igen och kroppen ska trimmas ordentligt! Are you with me foxs? heheh


Ska ta mig fan fixa en före och sen en efter bild så får vi se om detta håller eller inte. Om jag känner mig själv bra så har jag tröttnat på springbandet och hantlar efter drygt 1 månad.



Återstår att se...

 

 





slapp söndag




Har inte gjort ett skvatt idag, tycker det är as gött så jag klagar inte och ingen annan för den delen. Tror att jag skulle kunna gifta mig eller åtminstone förälska mig i min säng. Den är så skön! det är just därför jag har spenderat hela min söndag i den och knappt lyft mitt arsle ur den.


Ny vecka imorgon, och då börjar vi med indiviuella valen också. Puuuufh slut på smekveckorna nu, tror jag känner att skolan kommer ta kål på en detta år.

Tvn kallar men först ut TOA!






tini wini stringbikini

hej hopp gummisnopp! Hur har dagen till ära varit för er alla, bra? dålig? Själv var jag ledig idag så det kan inte bli mycke bättre när man får sova hur länge man vill och spendera dagen med att inte göra ett skit. Just nu sitter jag och väntar på att mitt hår ska torka, intressant? trodde det inte heller. Anyhoe så ska jag till melanie ikväll för lite rajtan tajtan och jag tar med mig CARRO så hon kan få festa med dom riktiga grabbarna! och sen så får hon se den lite finare delen av stockholm, lidingö. Snälla inse att det är min ironi som snackar nu. Den fina delen är ju tumba fo sure!

Tatueringsmässan lördag - söndag på munchenbryggeriet, någon som ska dit?


Kÿss



SNÄLLA MAMMA




Snälla snälla snälla mamma, får jag göra en till tatuering?? jag lovar att det kommer bli en du kommer gilla! SNÄLLA ÄLSKADE MAMI? :D







DETÄRJOBBIGTNÄRENSFÖRÄLDRARLÄSERENSBLOGGGLÖMALDRIGDETNI.VISA INTE ERA BLOGGAR FÖR ERA FÖRÄLDRAR FÖR DÅ FÅR NI ETT RENT HELVETE AV FRÅGOR

Mamma och pappa. Titta på den här bilden istället och bekymra er inte och tro inte på allt jag skriver här i bloggen.
 JAG ÄLSKAR ER







jag, rita? neeeeee




Har en design läxa till imorgon. Hur tror ni det går? Joo åt pipsvängen rent ut sagt. Jag fick många bra egenskaper med mig när jag kom till jorden men inte ritkunskaper, to bad och jobbigt när jag går en linje med design..men jag får göra de bästa av situationen och fråga om syster kan rita lite åt mig som då fick dessa ritkunskaper och skulle kunna bli nästa Picasso.       Överdrivning till MAX!  nej hon är super duktig till skillnad från mig när jag ska rita en gubbe eller aa försöka få det att ens likna en människa så blir det strekgubbar med armar lika långa som anacondor.








"Okej se söta ut nu"

so B O R I N G

Idag var det polisbilar, folk från sveriges radio och tv4 på våran skola. Jag, Amanda och Tone blev så nyfikna så vi sprang från st görans till st eriks i spöregn för att inte missa något. När vi kommer fram så är ju självklart alla bilar borta. Vi tänkte fråga någon om vad som hade hänt men det missade vi, så vi trodde att det hade varit slagsmål, knarklangning eller skottlossning. Tror ni att det var något utav det? NEJ Lilla fredrik Reinfeldt hade bara varit på besök i våran skola.  VI VAR Å TAGGADE på att det kanske hade hänt något spännande i skolan men då får vi veta att en kostym nisse som styr och ställer i vårat land har varit på samma mark som jag går i skolan på. Who cares vi alla har ju sett honom på tv och aaa inte mycket att hänga i julgran.


Nu ska jag skotta fram symaskin och skapa some MAGIC



See ya later foxs!

owner of a lonely heart

Mitt hjärta har spruckit en gång. Den smärtan och dom tårarna vill jag aldrig mer känna.









sömnsvårigheter?

Kan.inte.somna.

KNARK ÄR INTE BAJS





Ge mig lite heroin så smärtan försvinner










SÖNDAGS ÅNGEST




Nu har man den där jobbiga känslan i kroppen då man vet att man måste nanna kudden tidigt ikväll och förberedda sig för ännu en vecka in the dark hell! ( skolan )

Min helg har bestått av : Vänner, familj, mamma, mys, fest, alkohol och en allt för ont stukad fot som jag trots allt pressat ner foteni högklackat!


Nu väntar jag på mat. Klockan är 20.41 och vi kommer väl äta  22:30. Just bara för att vi är italienare.

HEJSVEJS





HUNGRIG

FEED ME

nej jag vill ha sommarlov!




FY HÄLVÄTE! vad jobbigt det var att gå upp imorse fast jag började 1 hahaha det måste verkligen vara något fel på mig? borde nog egentligen blivit född som sånt där djur som alltid sover....vad tusan heter dom igen jag hade det på tungan innan jag tänkte skriva men nu kommer jag inte på det. Damn it och carro har ju inte koll på saken heller.

Jajajaja idag, aaa vad ska jag berätta skolan började fick nytt fint fräsch busskort och ett schema som inte var lika fräscht förutom mina fredagar då jag bara har en lektion TADAA!

Gick på en kvällpromis såhär på kvällskvisten med carrhoe som gamla goda tider!
Tvn är på högsta volym och sängen står varm och skön och väntar på mig tyvärr så ligger det ingen snubbe med en tvättbräda som bara gud kan be om.. men men.


GODNATT





tror jag har gått och slagit skallen




Vaknade 2 idag, skulle träffa brudarna inne i stan klockan 3. Hur går det ihop? nej inte ens jag själv vet, jag och tider är som judar och nazister. Det blev att jag kom in till stan halv fem istället så ni förstår vad det är jag snackar om. Sen var tanken var att jag skulle småshoppa lite men hitta inte ett skit.

Imorgon börjar skolan eller börjar och börjar vi ska väl dit och få nya busskort och nya schemat bara gissar jag på, börjar 1 dessutom. Men för att SL ska göra det så förjävligt för oss som bor i vretarna så har dom rivit busshållplatsen så man får gå till nästa. Nej men va smarta ni är fuckingasskukhole SL för nu måste jag ju gå hela 25 minuter innan bussen går.  Nej jag är inte bitter!





desperat behov av hjälp

Jag har länge velat lära mig spela gitarr så nu ska jag vara så finurlig och skriva som en "kontaktannons" här på min såkallade blogg.






Söker dig som kan spela gitarr och vill lära ut din begåvning till en tjej som har nada tålamod men vill gärna lära sig spela gurra. Har du det jag söker så slinka ner en liten kommentar så skulle jag bli mer än överlycklig.








I can feel the pressure














två dagar kvar...




Tills skolan börjar igen. Längtar jag? nej inte taggad alls! så nu längtar jag till två veckors höstlov och förhoppningsvis en liten tripp till italien då.

Känns som att mitt huvud har sprängts efter helgens allt party och tror nog att jag psykiskt har gått i ide för länge sen.
CIAO





SKRUV LÖS





Är jag dum i huvudet? jag ställer mig och börjar rensa min garderob kl 21:56 en söndags kväll.







TILLBAKA I RUTAN

Hejhejhallå!
Sorry för att jag inte skrivit något om att jag är tillbaka på svensk mark igen men har inte orkat eller brytt mig hehe. Kom hem i fredgas iaf för en vecka sen och har haft det hur jävla bra som helst med familj, vänner, god mat och massa sol!
Lärde känna en italian boy som blev förälskad i mig och jag i honom så vi ska gifta oss om ett år. Nej skämt å sido träffade Ricardo som han heter och som är baddkillen, gullig. :) 
Amanda komm till oss sista veckan också och har haft en oförglömlig vecka med henne hos oss, det brukar bli så när vi umgås. blir inte mycket lugn direkt.

Anywho hitills har jag umgåtts med mina vänner och badat i svenskt vatten som var så kallt att jag trodde att mina tuttar skulle bli is. Förra helgen åkte jag med syster och billy til tranås när jag hade kommit hem, blev krogen och båttur gött gött. Ikväll är de kräftskiva hos anna med hela köret, ser fram emot det ska riktigt nice. Helgen ser späckad ut och kommer resultera i att jag kommer vara död på söndag.

Nej mer än såhär orkar jag inte skriva bilder visar jag en annan gång för just nu sitter jag hemma hos amanda och sen så har jag glömt mittt minneskort i tranås.

Tack och hej leverpastej!


RSS 2.0