snark

Studion var inte öppen så ska ner i veckan och beställa tid. Längtar redan.
Anyway var nere i centrum med mami sen bara varit hemma, känns som att jag har sovit för en hel månad igår och idag. Skönt som fan så jag klagar inte.  Nåväl min kväll ser inte lovande ut. Kan bli att jag stannar hemma och pimlar framför melodifestivalen eller nej sorry drar till kyrkan och lyssnar på lite gudmusik. Hallelulia jesus kristus



Tjena


lördagmornar

Hallå hallå hallå.

Två dagar kvar till min födelsedag!  Ingen har väl missat de att jag fyller år på måndag? nee bra trodde väl inte de heller.
Jag vet redan en present som jag kommer få, det är en till tatuering :D Ska ner och beställa tid nu med mamma. Jag och Pappa har dessutom bestämt oss för att vi ska tatuera oss samtidigt denne gång, det blir hans andra också. Galet. Vet inte riktigt vad jag ska göra än det är ett problem. Fundar på att göra vid revbenen, nere vid svanken fast mer åt sidan eller bygga på min stjärna. Någon som har tips? Den ska iaf betyda något för mig som min tatto jag har nu gör. Det är en syskonsymbol som jag och min syster har, hon har en likadan fast på andra sidan.

Nej nu ska jag och mamma iväg. Ciao.


  
Min stjäääärna


Syrrans & min

posten = döden








Over And Out.











TONES DAG

FÖR DET ÄR INGEN VANLIG DAG NEJ FÖR DET ÄR VÅRAN UNDERBARA TONES DAG HURRRA HURRA HURRAAA!! Det är inte vanliga år heller utan hon blir hela 18 BAST. Sicken brud körkort,krogen och straffmyndig, hur ska detta sluta?

GRATTIS ÅTER IGEN GUMMAN DU ÄR GULDVÄRD <3










titta bara på henne, man blir ju så glad!

BÄSTA LISA OCH MATHILDA

HEEEEJ! lisa och mathilda (fin prick) här. vi vill bara säga att vi älskar er alla men emilia lite mer. okej, ganska mycket mer. men om ni är hennes vänner så tycker vi om er med. hoppas ni har en underbar kväll för det har fan vi. rebis hälsar också, det enda negativa är att hon inte är lika bra som oss.. det kommer hon aldrig att vara :D men hon kommer 3a på våran underbara unika LISTA :D wohohoohohohoh.. Vi älskar dig vår NATURLIGA emilia...Vi saknar dig jötte mkt ,, även fast du sitter brevid oss .. :')))))))))



Ha det jätte bra, oj förlåt LISA sa ha det bäst gumman, du e underbar! glöm ej det! hoppas ni läser detta underbara läsare :) VÅR EMILIA ÄR BÄÄÄÄÄÄST! LOVE YOOOOOYYYYYUUUUUU! Fortsätt läsa hennes underbara blogg :D wohohoshicliloi LOOO

// LISA OCH HENNES PRIMA BALERINA MATHILDA!! :D


HOS EMILIA BLONDIE

HÄR ÄR DE FART HÄR ÄR DE KUL VI SOM SKA BADA SKUMBADIBUUUUUUUU
LISA SITTER BREDVID ELLER JAG SITTER I HENNES KNÄ MENAR JAG. MIN UNDERBARA FLICKA HÄLSAR LISA ALLTSÅ! HON LÅTER MIG KROSSA HENNES SNYGGA BEN. tror jag ska byta ut hennes ben mot min hmm...... I THINK SO YEEES. SÖDERHAMN FOLK ÄR HÄR OCKSÅ. Nej jag snackar inte om Tone nu utan hennes kurre och kompis vid namn Fredrik och Mattias HEJ SÖDERHAMN!  Jag försöker få tag på snygg adam men nee hans nummer är på min andra mobild, good working Panto. Nej nu vill söderhamnsbona att jag ska vara socail, fan dom måste digga mig. Kram och massa jävls blötkyssar på er. LISA skrker hejdå och säger att hon älskar er och speciellt mig och min blogg.




CIAO akta er för alla hörn och kanter det kan finnas pedofiler överallt. Om du har tur kan du träffa på mig GRRRRR <3<3

kan vara bra ibland att vara små sjuk

6:00 imorgon går jag upp med tuppen om inte tidigare. Ska åka till jobbet 6:10 åker med Karin, grannen soft för då slipper jag ta tåget. Slutar 15:00 och då kommer jag hem och kommer slänga mig i säng som en pannkaka och ta en powernap sen blir de middag och annat hos Emilia! dagen efter är det bara för mig att kila upp klockan 6 igen..

Ser mitt sportlov roligt ut? men men den 25 nästa månad då kommer jag iaf ha roligare än dom flesta då cashen flyter in hehe.


seg

idag är en sån där dag då man bara ligger i soffan och kollar på värdelösa program som rullar på tvn. Snön ligger som en fet madrass på marken och det fortsätter bara snöa. Jag vill ut och leka i snön men eftersom att jag e halvt sjuk så går inte det. Virre ringde och fråga igår om jag vill med och åka bräda i veckan också, fan va kul tänkte jag och sa jag direkt men kom sedan på att jag har ett jobb som sliter ut varenda liten muskel och ork ur kroppen. Och jag ska jobba hela veckan.

På tvn just nu är det : Agent Cody Banks 2. Lite halvt barnslig så det faller rätt i min smak.

snarkande flicka

somna i soffan gjorde jag till Hot chick. Det är tur att man sett den några gånger då.
Nu har jag också gjort mina individuella val till 2:an, knepigt det där systemet asså..

Godnatt på er. Dröm sött.

melodifestivalen Nya kyrkan?

Driver svenska folket när dom röstar fram EMD och Molly till finalen istället för Rigo? Hon sjöng om gudar och annat, det lät som en psalm tagen ur bibeln.

Gott folk snart kan vi gå till kyrkan och kolla på melodifestivalen på lördagar istället för snart kommer allt handla om gud!






bara för att jag e så jävla cool


Fredag lördag och sen kommer söndag

Igår lirade jag som sagt skol-dm haha gick åt skogen eller aa vi vann en match och förlorade två. Gick hyfsat bra för mig blev några tunnlar höhö men sen fick jag på köpet fyra brännsår på knäna som svider så in i kattsingen och ser inte alls sexigt ut.

Sen på kvällen åkte jag hem till melanie och drog sen till Richard där jocke och Lucas a.k.a KUCKE. HAde riktigt nice mycket musik och mycket snack från alla håll och kanter.  Blev väckt 8:30 av söta Melanie som låg och kollade på mig bredvid och knackade mig på skallen och sa: Godmorgon!!   Flickan e charmig.  Melanie skulle iväg och träna sina små gymnaster så jag tog tillfället i akt och åkte med för att kanske få chans att hoppa lite trampets. Drog sen därifrån hem och sen vidare till skärholmen med mami och papi ett armband åkte med hem bara inget mer, var inte där så länge heller för alla tre musketörerna var så sega att vi knappt orkade sätta oss i bilen sen. Så nu har vi käkat glottar på melodifestivalen, Det var nyss Molly Sanden och nu EMD. Förlåt men ingen av dessa uppträdanden var några höjdare eller Molly sjunger ju som en gudinna men det var nog en av dom tråkigaste låtarna jag någonsin hört.
Varför kan aldrig typ band som Nirvana, Takida eller Marlyn Manson vara med i melodifestivalen? fatta vad gött det skulle bli, nästan som en rockkonsert då WOHO!

Nej nu är det chips och dipp som gäller. GODBAJS

gå och dö, jag vill ha min sovmorgon!

Imorgon ska jag upp halv sju för att hinna åka till Jakobsberg imorgon och spela skol-dm i fotboll. I vanliga fall har jag sovmorgon till åtta på fredag för jag börjar 10:20 men INTE DÅ imorgon ska jag få kriga mig upp ur sängen som alla andra dagar för att åka och lira fotboll som kommer gå skit...

Nej ut med dålig energi och in med ny positiv. JAG KLARAR DETTA! Godnatt sweeties jag ska slänga mig i säng nu.






ska man kanske kutta av till lugg igen? vad tycker ni "läsare"?

helgens bravader

Måste skriva lite om min helg för de som är "intresserade" haha
Fredag var jag hos melanie drog över till richard och jocke för lite små snack och lite drinkar. Sleepade över hos Melanie och drog sedan hem till mig dan efter. Väl hemma hos mig taggade vi till för kvällen och väntade in Rebecka och Amanda som kom runt 7 snåret. Vi fyra brudar taggade till 100 med maskinen -segertåget, våran låt.  Mami skjutsade oss till södertälje där det var lokalfest började riktigt segt med att snuten kom och skulle härja sen drog dom och baren öppnades!  Har inte dansat så mycket på länge och defenitivt inte i mina klackar! haha men fan så nice det var mycket gott folk och det roligaste var att mina tjejer var med. Efterfesten kirrade Erika där syrran och billy också var samt lite annat folk, billy langar iväg ett sms till mamsen och ber och skjuts. Jorden underbaraste mami hämtar 5 galna och natthungriga ungdomar och stannar på shell. Vi 5 ställer oss i kön för att köpa lite käk men framför oss står det ett gäng " icke europeer, if you know what I mean och ska beställa. Segt som det går ber vi dom att skynda sig och säger att vi fryser,  då en kaxig ful liten kebabbrud  står bakom en snubbe och vräcker ur sig orden :" Men vaad?? ingen har bett er att sätta på er tunna strumpbyxor!!?, och han är faktiskt full! då säger vi : AA men va fan vi är också fulla!

Hahah sorligt med såna människor, vad har hänt med artigheten i sverige? är det slut på det eller? haha man undrar fan.
Men min helg var mer än grym! <3

en matte lektion

Om man har tråkigt under en mattelektion och inte pallar jobba mer så kan man spexa till lektionen som jag & melanie gjorde idag.











Sen hängde emilia & rebecka på. Slutade med att hela klassen satt och kolla när vi ritade så ingen mattlektion blev de icke!


some photos from today's fashionshow

Två bilder på mig och min härligt snygga kompis melanie i två av fyra av våra byten idag från modevisningen.






fler bilder kommer.

tisdag


Hej biatches
sådär jaaaaa nu var modevisningen över också. Idag var vi i Tensta gymnasium och hade modevisningen fy fan så kul det var och bra gick det. Jag hade fyra plagg alltså fyra ombyten, snacka om stress stress men jävligt kul. Fan att man inte var 1.80 cm lång och smal som en spätta då kunde jag ju leva på detta!
Det roliga är också att det var någon snubbe från skolan som var ädro ch kolla och hade kollat upp mig i skolkatalogen och skrivit till mig på facebook och sagt att jag var grym och bäst och tyckte att jag borde söka till modell. Aa det är kul att någon uppskattar mina korta muskellösa ben på catwalken ;D


nu ska allt smink bort och sen är det los sängos som gäller. <3

melanies place

Sitter i melanies soffa med hennes farsa bredvid. Båda sitter med varsin data och nördar och själva M är inne i duschen. 

Ikväll blir de party i närheten av mig eller aa södertälje anyway. Mina snygga vänner ska med och jag säger bara! DANCE ALL NIGHT LONG
PUSS

en ny hjärna på ingång?

Kan man vara så usel som jag är på matte? jag tror fan inte det. Jag kan knappt gångertabellen hur i helvetos ska jag kunna geometri provet imorgon? jag måste ju antingen ha födds utan hjärna eller åtminstone så har jag färre hjärnceller än alla andra. Jag har suttit sen sex idag med matte boken och jag satt i måndags och plugga och i söndags. INGENTING går in i min "hjärna" kanske jag ska börja tänka med  baken istället? slår vad om att det  skulle gå bättre!

im still in live

Jag klarade mig galant i backarna igår haha förutom att brädan var ganska så förstor men det gick väl ganska bra... jag har fått någon blödning i nacken så jag ser ut som en stel pinne och kan knappt vrida på huvudet utan att skrika. Aja jag lever ändå.

Idag var de skola hade sömnad hela dan, somnade på en bänk utanför sysalen med Tone bredvid inte det mest bekvämmaste men man tager vad man haver. Sen drog jag amanda och melanie iväg till Tensta jaa ni hörde rätt Tensta och för att träna inför midevisningen på tisdag. Om ni vill komma dit så är det klockan 16:00 i tensta gymnasium inträdet kostar 10 kr för ungdomar. Kommer säkert blotta rumpan igen.

Tack och hej.

SE UPP I BACKEN, FYRA HÅL I NACKEN

Brädan är fixad, kläderna är framme, skidglajjorna är på sin plats och mina rosa dundersköna långkallingar hänger på stolen. Imorgon är det Järvsö som gäller skolan har idrottsdag,  fan så taggad jag e det var ett år sen jag åkte bräda ( senast var i åre ) Ska bli så jäkla kul att åka igen och det roligaste är ju att jag åker med mina härliga tjejer!!
Kommer förmodligen ha en massa goa bilder efter morgondagen som jag kommer visa upp men nu är det sängen som kallar för imorgon klockan 6:00 ska jag stå utanför plugget, lycka till emilia du kommer såååå missa bussen..





me in action uppe i åre förra året


wiiii HOOO

FAAAAAAN SÅ SKÖNT DET ÄR UTAN TANDSTÄLLNING!!!
Vet att jag inte har bloggat sen i onsdags förra veckan men har bara inte haft den minsta lilla lust att göra det heller hehe.
Aaa som ni nog vet går jag rälslös nu mera WOHO jag är skit läcker i käften och går och ler hela tiden. Det lilla minuset är bara de att jag har en genomskinlig skena på tänderna just nu som jag ska ha i 3 månader, men vad gör det liksom? får äta äpple nu igen och allt annat!


TJUDELU


mjaa

Vänner, bekanta, okända, ovänner

Om ni skickar sms till mig och inte får ett svar så betyder det inte att jag dissar er utan att jag skär ner på lite viktiga saker.


I still love you guys ;)

IMORGON TORSDAG 5/2

IMORGON ÄR DAGEN DÅ JAG SKA TA BORT TANDSTÄLLNINGEN!
Jag har bara haft den i 9 månader och det var beräknat att jag skulle ha den i 1,5 år till och med, men för att allt har flyttat sig och gott så bra så tar dom bort den redan imorgon!! :D
Konstigt nog kommer jag sakna rälsen lite men jag kommer nog samtidigt tycka att det kommer bli jätte skönt hehe.


Nej nu ska jag sova ska upp halv nio imorgon. Godnatt.

VÄLKOMNA BUKSVÅGRAR

Nej men hoppsan kerstin i lingon skogen kollade nyss in statistiken och det ser mucho brava ut. Välkomna ni nya läsare och till er gamla säger jag bara fortsätt i samma stil bara Cause I love it! Hoppas ni avgudar min blogg annars räcker det med att ni bara gillar den.

glömde ju nästan att räkna ner idag..






Endast 2 dagar kvar!










kroppen är som en bakåtvänd röv

Shischeeeeeeeeeeeee så slut jag är. Skolan idag bestod utav matte och engelska, nice med enkla ord alltså.  Drog till odenplanish för att chaka lite tyg till kommande plagg som ska bli en rockig tröja av något slag?.. hm hur ska detta gå.
Sen drog jag och Tone och gymmade, körde i 1 timme & 20 minuter snacka om duktiga. Blev mycket svettandes idag trots mensvärk.
Drog förbi polarn med O där jag lirade lite fifa och ägde röven av grabben sen fick jag en välförtjänt belöning. 

Som somliga kanske vet så har vi ju nu lite byggare i hemmet som ska riva köket så vi har ingenstans att äta eller ens laga mat så det blir köpmat hela veckan? well vi får se. Tur bara att det inte är toaletterna som dom gör om för vart skulle vi skita om vi blev dassnödiga? bra fråga.


H E J D Å


mmmmmmmmmmm sängen







GODNATT GODNATT GODNATT ska sova som en stock nu.











two and a half men

3 dagar kvar!


Glottar på tvn och hör pappa ute i köket snacka med några polska byggare. SAY WHAT?


fett med sjuk

Stannade hemma idag. Mamma väckte mig runt sex men lika fort som jag vakna så somnade jag om. Hade så pissigt ont i halsen och jag kan ju säga såhär att mensvärken är kvar!! ska ta 100 tabletter till kan jag lova. Ligger  i soffan just nu orkar inte göra ett skit, som tur är så kommer syrran snart hem så hon kan slava lite till mig.

softar med Crossfade - invincible

AAAAAJ SOM I ****

VILKEN JÄVLA MENSVÄRK JAG HAR DÅ!
jag vill bara skära upp min mage och gräva ur mina äggstockar och tömma allt jävla blod!! HAR SÅ IN I HELVETE ONT! har ingen som kan massera magfanskapet heller så ligger i sängen och smeker magen som en annan idiot. 100 cyklo F har jag proppat i mig så jag lär väl ligga stendöd imorgonbitti men det gör inget för då slipper jag åtminstone denne jävla smärta...just nu känns det som att jag bara vill komma i klimakteriet och slippa den här onödiga smärtan och massa tjafs med proppar. Ni killar och kärringar ska skatta er lyckliga för vi unga har det inte lätt...



GODNATT

/ en mycket magontskrikande emilia från andra sidan.


söndag

Nu är det bara 4 dagar kvar.


Idag har varit en riktigt slapp/lumpar dag, drog till skärholmen med mami, papi, Mårten och Eva efter frukosten och kikade runt i affärer.Köpte nya träningsskor och lite coola texter som man sätter  upp på väggarna.
Imorgon är de skola, då är det idrott som gäller ska bli kul och skönt för jag har verkligen svullat denna helg haha fy fan.


Hejdå på er.

RSS 2.0