Fredag lördag och sen kommer söndag

Igår lirade jag som sagt skol-dm haha gick åt skogen eller aa vi vann en match och förlorade två. Gick hyfsat bra för mig blev några tunnlar höhö men sen fick jag på köpet fyra brännsår på knäna som svider så in i kattsingen och ser inte alls sexigt ut.

Sen på kvällen åkte jag hem till melanie och drog sen till Richard där jocke och Lucas a.k.a KUCKE. HAde riktigt nice mycket musik och mycket snack från alla håll och kanter.  Blev väckt 8:30 av söta Melanie som låg och kollade på mig bredvid och knackade mig på skallen och sa: Godmorgon!!   Flickan e charmig.  Melanie skulle iväg och träna sina små gymnaster så jag tog tillfället i akt och åkte med för att kanske få chans att hoppa lite trampets. Drog sen därifrån hem och sen vidare till skärholmen med mami och papi ett armband åkte med hem bara inget mer, var inte där så länge heller för alla tre musketörerna var så sega att vi knappt orkade sätta oss i bilen sen. Så nu har vi käkat glottar på melodifestivalen, Det var nyss Molly Sanden och nu EMD. Förlåt men ingen av dessa uppträdanden var några höjdare eller Molly sjunger ju som en gudinna men det var nog en av dom tråkigaste låtarna jag någonsin hört.
Varför kan aldrig typ band som Nirvana, Takida eller Marlyn Manson vara med i melodifestivalen? fatta vad gött det skulle bli, nästan som en rockkonsert då WOHO!

Nej nu är det chips och dipp som gäller. GODBAJS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0