Första inlägget

Hej! ja nu har jag då skapat mig en helt egen blogg och tänkte att jag skulle informera er lite om mig själv etc etc.
Mitt namn är då Emilia och inte bia utan det är bara ett smeknamn som jag har sen födseln från min syster och med då så kan jag säga att jag lever med mina familj som består av fyra personer: Mamma, pappa och min storasyster. Vi har dock en "inneboende" eller jag kallar honom för min storebror fast han är en nära vän till familjen och jobbar med pappa  och han bor hos oss ett tag tills han hittar ett eget krypin men inte skam för det alltid rolig med fler folk under samma tak. Och på pojkfronten är det NADA tyvärr men jag ser inget sorgset över det ändå för singellivet är något att skåla för!
Skolan går jag förstås i och går i nionde klass alltså sista högstadie året jippie! Skolan enligt mig är ett tortyr hem där djävulen har satt guds folk och so on (jag är inte troende) MEN jag håller faktiskt på att konfirmerar mig och konfirmationshelgen äger rum sista helgen i april så jag ska försöka att inte använda guds namn i onödiga sammanhang. Åter till skolan så är det ju höstlov hallelulia till det men under min skolgång så går det väl hyffsat bra för mig förutom att jag skulle kunna anstränga mig en aningen bättre men det är mitt löfte till efter höstlovet att ge mig själv en spark i baken och ge till det där lilla extra i plugget.

HÖSTLOV
Tänkte dela med mig av vad jag har gjort under min andra dag på höstlovet. Fast egentligen finns det inte mycket att berätta för jag har bara legat i min stora sköna säng i mina gråa mjukis shorts och favorit tjocktröjan med datorn i knät och haft det riktigt soft. Jag ansträngde mig lite då jag gick ner och gjorde ordning mig en liten lunch som blev pasta med pesto,  I'M ITALIAN
Varför jag inte har hittat på så mycket idag är nog för att jag råkade ut för en liten olycka igår med kökets vassaste kniv.. jag kan ju dra historian så får ni själva bestämma om ni ska äcklas,visa medlidande eller dra erat största garv åt händelsen.

Jag ska skära en bit salami bit med kniven och som man ABSOLUT INTE ska göra så skär jag mot mig så jag slinter till med kniven och jag skär mig på fingret och det jag ser är att det nästan forsar blod och såret är ganska så djupt och jag ser kött eller det man har inne i fingret. Sen så sätter jag mig ner och mamma pappa Mårten och syster ställer sig vid mig och frågar och tar hand om mig och jag blir likblek i ansiktet och svimmar och kan inte se men sen vaknar jag och har riktigt riktigt ont i fingret och som stöd står min käre syster och säger att jag kommer tappa fingret!? jag blir förstås rädd och frågar om jag kommer göra det men icke då det var bara bella som drog ett passande skämt i situationen. När jag har lugnat ner mig och så  så får jag en sån där som ska stoppa blödningen och en sorts fingerbinda tror jag det heter  men iaf något sånt liknande för att inte infektera det. Så nu har jag den där bindan runt fingret och kan inte använda det och har oerhört ont men jag behöver förhoppningsvis inte sy så jag hade lite tur med mig ändå.  

Men nu ska jag ner och gå lite på steppern för jag har nämligen börjat träna några dagar i veckan och sen ska jag äta min efterlängtade sallad som mamma har köpt hem.

Tjingeling med er! puss&kram / Emilia


ETT NYTT LIV HAR FÖDS

Ja då har jag som många andra skapat en blogg.  Kommer skriva om allt möjligt från himmel och jord och försöka skriva så ofta som mögligt!

Jag kan ju börja med att visa en bild på moi¨
 

                                                                                   image2

RSS 2.0