I dont feel so good

Har precis kollat på city akuten med mami. Idag har jag varit sådär jobbigt duktig igen, först upp ur säng halv sex imorse för att åka till jobbet slutade kvart över tre, sen åkte jag och gymma och sen åkte jag och sola. Men mina krafter är slut, jag får lyfta ena handen med hjälp av den andra och jag var beredd på att åka vidare på tåget bara för att få sova lite... jag är slut som människa.





Godnatt


till vardagsslit

Idag var jag inne i stan och krigade lite bland folket tillsammans med Amanda. En kjol, lite smycken och ett par uberheta trosor hehe. Ska snart gå och lägga mig för imorgon är det jobb som gäller igen. Ska ut på min cykel och dela ut post. men jag kände ångest börja krypa i kroppen för jag måste ju säga godnatt till er byfånar!


GODNATT

KUK HELVETE SKA DÖDA ALLA MESARSLEN

Hade suttit och skrivit nästan en hel sida inlägg och skulle precis spara och publicera. Vad tror ni händer då? JOOO ska jag säga er att min snibeelpippelknittel fitta till data bestämde sig att då ska hela jävla internet FUCKA upp sig så emilia inte kan publicera sitt inlägg. JAG ÄR INTE ARG UTAN JAG ÄR FÖRBANNAD. Vem kom på internet?? får jag reda på det så ska jag tortera den personen med lutfisk! sånt här gör mig mer förbannad än att se små barn kriga i Irak. Om det inte vore så att den här var den enda datorn jag hade så hade den legat i backen nu utanför mitt fönster ner spottad.

Ni hade älskat inlägget jag öppnade mig för allmänheten vidgade min vyer men då händer det, en bloggnörds mardröm. Helvetet bruter löst och allat bara kraschar. Nu ska jag gå och ta mig en julmust.




FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN



lördag

Så duktig som man är så har man varit och tränat idag och värken känns från knoppen och till tårna.



Nu är det hills nördning som gäller sen ska jag se vad som sker ikväll. BYE


små knottar














juldagen

Tänkte berätta lite om gårdage, alltså julafton.

Mycket god mat, otroligt myket julgodis och massa prat!

I mina julklappar fanns det :

vit mysdress

röd svart rutig klänning

skinnklänning

skinnjacka

nattlinne

röda jeans

påslakan, örngott och sånt

strumpbyxor

ur gullig spargris haha

mini tuggummi automat

smink borstar

pengar

sist men absolut inte minar ROCK BAAND!!!!! :D




hoho

Föresten, välkommen till min blogg MANNE njut nu för fan ;D

JULAFTON






GOD JUL



ÖNSKAR JAG ER







kvällen innan julafton





Jaa mina söta små vänner snart är det dagen vi väntat på ett helt år. Vi har räknat ner dagarna från 1 till 24. Nu sitter jag och räknar timmarna istället, om exakt 6 timmar och 40minuter ska jag vakna upp ur min säng och skrika JULAFTON och springa till min julstrumpa och hoppas på något fint.Jag är fortfarande som en liten flicka och sitter och tänker på vad det kan ligga i mina paket under granen. Vi ska vara hemma och fira julen med mormor och hennes sambo bara kommer bli mysigt. Jag har lagt alla mina julklappar under granen och städat rummet så nu är det bara att gå och krama kudden och vakna upp till den stora dagen. Julafton.










lördag

Igår var våran familj på Bröllop inget svensson bröllop utan turkiskt bröllop. En vän till familjen var det som gifte sig. Det var sjukt mycket folk där och det var inte tyst en sekund.  Brudparet var så fina speciellt Mehmet, hela familjen blev lite tårögda när dom kom ut.
Jag har också lärt mig att dansa aa vet inte vad det heter men kallar det "ring dansen" gjorde de många gånger under kvällens lopp hahaha. Sen var de några man kände där också så man kunde fråga vad man skulle göra och vad allt betydde för jag har inte direkt pluggat turkiska...

Kvällen var lyckad mer än vad jag hade förväntat mig!


              

Det vart inte så många och "bra" bilder för det var så mycket folk som trängdes för att ta kort och sen trodde ja att jag jade laddat kameran men det hade jag ju inte..

the kooks




Goddagens på er alla tokskallar. Sitter och diggar musik till The kooks och just nu spelas det Luby Lou.
Mamma ska snart skjutsa mig till station så jag kan åka in till skolan. Har samling kl 13:00 och sen ska vi till kungsholmens kyrka och sen har jag JULLOV underbart underbart. Min kväll är inte riktigt spikad än får se hur jag vrider och vänder på alternativen. Ciao











torsdag 18 december 22:10

Hej medfolket. Idag har varit en skön dag. Två lektioner endast inga överjobbiga direkt heller. Sen tog jag mina klasskamrater i armarna och åkte in till city. Fika, kollade affärer och fika lite till. Har glömt att berätta att i tisdags fick jag veta att jag fick MVG på mitt engelska prov och VG på mitt materialprov! jag är överlycklig och har levt på de hela veckan. 
Men imorgon är de ingen vanlig dag för ne då är de JULAVSLUTNING
SING HALLELULIA
Ska bli underbart men jag ska ju jobba på lovet så ah inte mycket lov blir det för mig men lite extra cash sen sitter ju inte fel. 
Nu ska jag göra något så ointressant som att glo lite på tv. Hejdå

årets första julkonsert

Skola först idag. Blev klar med min kjol också ÄNTLIGEN skit söt ser ut som en god liten bakelse mjaau. Efter skolan drog jag in till city en snabbis lämnade tillbaka syrrans julklapp hon ångrade sig sen så stack jag vidare till Fruängen där det var julkonsert för hela bunten. Anna,Sleven, Sofie, Elin  och Olivia plus två tjejer till med vet ej namnen. Dom var så duktiga allihoppa satt och fick gåshud varje gång dom tog ton. applåder till er <3
Sen så åkte jag till gamla tråkiga ruttna ghettot tumba. Käkat och suttit och skrivit julkort till alla vi känner. Kanske slinker det ner ett eller annat julkort till någon av er ? hehe det vet bara tomten.
Skämt å sido GODNATT

Im just saying, SUCK






Det är så JÄVLA kul när folk tar ens ideer och härmar en med typ ALLT!!!





Fuck off..








aj aj aj

Jaa det gick som jag trodde med skridskorna på fötterna idag. Jag har jätte ont i fötter,ben, knän och rumpa! en helkroppsmassage skulle inte sitta fel. Efter skridskor i kungsan åkte vi tillbaka till skolan och gjorde dataprov sen sluta vi. Har varit inne i stan sen 9 imorse till halv åtta och det tär på kraften ska jag säga er.


Hejdå

jag ljuger inte när jag säger att

jag är SÄMST på skridskor. Imorgon ska vi till kungsträdgården på idrotten och åka skridskor. Vill min idrottslärare att jag ska skämma ut mig för stockholm nu eller? nee men om ni vill få er ett gott skratt eller bara komma och tjinga så åk till kungsan vid 9 tiden imorgon så är jag där. Jag kommer se ut som bambi på hal is fast ännu halare..




Tack för mig leverpastej

tredje advent

Varit inne i stan hela dagen med familjen. Letat efter klänning till bröllopet på lördag och till nyår. Hittar ingen som faller mig i smaken :/ snälla ge tips på vart man kan kolla.

Imorgon är de skola igen men sista veckan för jävla skönt fast en annan jobbar på lovet suck... men cash blir det ju sen iof sig.


Ska glo lite mer på tvn nu skriver kanske något litet sen pussen

jag vill bara HA





Varje jul och födelsedag dom senaste åren har jag önskat mig en hund. Har jag fått det? nej. Och inte tror jag att jag kommer få det iår heller så Mamma & Pappa är det okej om jag köper en söt liten kattunge?










Lucia

Det är lucia idag. För exakt 1 år sedan blev jag vald till Botkyrkas Lucia. Hade krona på huvudet med levande ljus och rinnande stearin i håret och ner på näsan. Mysigt var det och vi sjöng en massa. Idag var det min tur att kröna detta års lucia, en liten ära må jag säga. Åkte ner till tumba c krönade satte på lucia kronan och gav henne ett halsband tackade för mig fick lite applåder och åkte hem. Hemma har jag spelat guitar hero med billy och kollat på ca 10 avsnitt med The Hills. Ikväll får vi en massa folk hem hit har ingen lust att vara hemma eftersom att det bara är äldre som kommer för att äta och supa. Jag får se om jag själv ska ut på äventyr eller om jag sätter mig i en skog och smugglar svamp


Mer från mig senare eller imorgon beroende på hur min kväll blir!! <3


sköna fredag

Hi dudes! står allt bra till? bra kände det på mig. Det är guld med mig gymmade idag med Tone the man ( girl ) och sen solade jag. Känner mig som en helt ny människa. Imorgon tar jag en day off från skolan för jag ska till tandis klockan 2 imorgon så skippar skolan helt istället. Sen tänkte jag ta en tripp in till stan och kika lite. Någon som vet vart jag kan hitta en snygg nyårsklänning?

Nu ska jag lira lite guitar hero så grannarna börjar klaga lite såhär vid 23:06 tiden. Skämt å sido vi har dom grymmaste grannarna som aldrig klagar!


Tjingetjofsan

nattetid

Så nu har jag pluggat engelska, kommer nog inte kunna provet ändå. Hatar våran engelska lärare han är en riktig fjolla!
Nu ska jag sova och ladda upp nya hästkrafter för morgondagen.

Godnatt

för mkt att göra på så lite tid

Borde egentligen plugga engelska nu till provet imorgon men det finns ingen ork till det.

Idag var jag duktig. Gymmade med Tone och det ska vi göra imorgon också, Heja oss!

kudden som gäller

Nu ska jag sova tänkte bara vara lite vänlig och säga godnatt till er alla som läser (är inte så många) men iaf ni som gör det GODNATT. Får se om jag skriver imorgon för jag har lång dag.


K'y'ss

jag är ingen morgonmänniska

Jag ställde klockan på 6:00 så att jag kunde hinna göra mig ordning och hinna ta bussen som gick 07:26 men INTE DÅ jag vaknade istället 06:45  och kunde säga byebye till min buss så jag fick ruscha på mig kläder sket i att sminka mig och fick springa till nästa buss som gick 07:46 men då skulle jag komma försent till skolan men det gjorde jag inte riktigt skönt de men hade prov första lektionen så hade egentligen inte gjort något om jag hade missat de hihi. Hade som tur var bara 2 lektioner idag jag halvsov sittandes på matten typ och såg ut som ett nyväckt liv från det yttre.  Amanda och jag åkte in till city för att handla julklappar, jag hitta inga men amanda gjorde. Sen mötte vi upp Melanie, Emilia, Rebecca och Kicki. Kom hem slappa åt slapppa och nu är det DHW.


Tack för mig leverpastej. SLUT

hemskt mycket plugg

Nu har jag suttit sen klockan 17.00 och pluggat materialkunskap. Klappar mig själv lite på axeln. Halva pluggandet är klart nu återstår bara andra halvan suuck.


Så nu ska jag gå ner och göra ordning en hink med kaffe för kvällen och inta pluggpositionen igen. TJING

en vecka kvar till jullov

Idag var de skola igen då. Helgen har varit kanon! Fredagen spenderades hos Rebecca med underbara tjejer och sedan med besök av några killar, En riktigt lyckad och rolig kväll. Lördagen så sov jag u ca 3 timmar när jag kom hem från Rebecca och sen kom Jonatan på besök. Igår söndags så haka jag på mami och papi till pappas butik för att mami ville ha en inspelningsbar dvd och jag fick ju då också ett GUITAR HERO som jag redan sitter och dreglar framför. Tror jag kommer få fyrkantiga ögon om jag inte redan fått det?..

Nu ska jag plugga materialkunskap för imorgon är det prov och jag kommer inte klara det så en applåd mig för tack. Nejdå.

Hörs senare och så ska jag försöka lägga upp bilder från fredags. PUSS!

JAAAAAAAAAa

JAG HAR FÅTT GUITAR HERO WORLD TOUR AV VÄRLDENS BÄSTA PAPPA!


sitter och lirar för fullt med Jonatan just nu och jag äger!




hej så länge godsaker


tisdag

Jag hatar matte fick veta idag att jag fick IG på matte provet kul. Inte det minsta utan snarare förbannad. Omprov på torsdag och jag kommer inte klara det då heller. Kommer aldrig kunna klara ett matteprov om inte jag skulle få en annans hjärna så att säga.

Nu ska jag plugga lite innan middag och läggdags. Bye




tror jag vill vara i din famn hela tiden...

-

Vissa saker är svåra och jobbiga att ta itur med.


Själv ska  sova på saken . Godnatt

over as a person

Helt slut i hela kroppen är jag! Först hade vi idrott imorse första lektionen då vi körde bandy och badminton sen när vi tror att lektionen är slut så säger våran lärare : Vi ska ha ett konditionstest, BIP testet.
Jaa men vad kul. Not. Så det var ju bara att göra sig redo för position och börja springa. Är lite missnöjd med min insats kunde klarat längre men jag var så trött att benen vek sig men var kvar sist iaf. Sen efter skolan gick jag och Tone till gymmet och körde i 1 och en halv timme där stenhårt.
Nu känner jag mig som en slutkörd hund men duktig också.





Tvn kallar Hej.

RSS 2.0