hungertörst

Slut på fantasier slut på ideér slut på kämparglöd slut på allt

Känner mig som
Torkel i Knipa


skärpning

Helvete så jag har skrivit i förra inlägget hahah kan ju tro att jag bara har satt mig på tangenterna

sorry sorry

ojojoj hoppas man inte blir halshuggen för dålig uppdatering för isånna fall är det byebye head. Nej men ledsen för dåligt skriveri men jag absolut inte haft någon lust eller ork :)

Men iaf förra veckan i tisdag så vitt alla vet så var det allsång premiär och jag och Carro var där. Vi kom 10 minuter precis innan det börja så vi går förbi där alla går in till vipen och alla sittplatser så vi går och snackar när vi hör att några skriker på oss : "hörrni tjejer vill ni sitta på vipplatser?"   och vi bara kollade på varandra och sa rakt ut JAAAA hahaha så jaa jag och carro satt på en varsinvipplats bredvid två heltrevliga små chicha tanter.  OCH vi var med på tv hahaha alla visste nog också att Håkan Hellström var där och tyck att jag e cool nu men han stog precis bakom oss och log mot mig haha :D
Så den kvällen var en turkväll samt turdag för allt gick i våran väg, tåget, bussen allt!

Det var höjd punkten från förra veckan sen dopet igår i linköping men det kommer det mer upp om.


    och såhär såg jag ut i tisdags dåra (ser lite halvcrackad på bilden men hade ingen bättre haha)

.......

IDAG FICK JAG TA BORT STYGNEN WIIE! gud så skönt nu kan jag prata som en normal person igen, jag kan skratta med feta smilet igen men... inte länge till imorgon sätts skiten på :'(  så idag har jag bara varit ett med mina tänder under den sista tiden vi har tillsammans, mycket sorligt tycker jag.

Jag är ledsen att också meddela att kameran krånglar så ikväll kommer det inte upp några bilder men ska sätta mig och kringla och krångla imorgon så det kommer upp några bilder imorgon och då kommer jag även berätta om min och carros turTISDAG hahah så jäkla nice!


Lite före och efter bilder nu då på en helt natural emilia. (förlåt om den första bilden kan verka lite små äcklig? så är det för att jag lovade syrran en bild haha)
 


  

Med detta så säger jag GODNATT Buona note!


tisdagar kan vara bra dagar?

Jag har sååååå mycket att berätta för alla er imorgon och har dock lite bilder också så se till och kolla in här imorgon dudes! för jag hinner tyvärr inte dra allt nu ikväll för en stackare som mig måste gå och lägga sig nu för att jag ska upp halv fem imorgon och jobba.. men men det blir ju kanoners när cashen rullar in och jag har en vältränad kropp? Thanks dear president.


Godnatt och sov så gott med er alla och så ses vi har imorgon!
P.S Carro om du läser detta så avnjöt jag i himmelriket ( if you know what I mean )

DOP

På söndag ska vi familjen på dop i linköping. Det är min kusins söta unge Oliver som ska döpas och jag och bella har fått äran att vara gudmödrar :D  Då vi ska sjunga en jätte fin låt till gullungen!

http://www.dopguiden.se/musik/mp3/alskadebarn.mp3





 

måndag

Back to work idag då fast jag jobbade inte hela dagen för jag hade tid hos tandläkaren halv två för att sätta in gummisnoddar mellan tänderna där bak. Har inte gjort mkt mer idag förutom att jag åt en riktigt god meny från Mcdonalds för nu kan jag äta hyfsat normalt igen (finally) och sen sovit till nu.

Veckans planering:

Måndag: Jobba och tandläkarn
Tisdag: Jobba
Onsdag: Jobba
Torsdag: Jobba och sen sätta dit tandställningen :/
Fredag: Jobba sen Country festival kanske? :P
Lördag: Åker till linköping till släkt och vänner
Söndag: Dop, kusinbarn


ITALIEN-SPANIEN

FORZA ITALIA FORZA ITALIA FORZA ITALIA FORZA ITALIA FORZA ITALIA FORZA ITALIA FORZA ITALIA FORZA ITALIA, LA NUMERO UNO


Våra grabbar måste vinna nu!


rena rama cirkusen

Något jag tycker är irreterande, roligt, patetiskt och riktigt synd på samma gång är när en av sina vänner ljuger om nästan allt som försigår i dens liv, varför gör man det? Ska man kalla det vän eller okänd person? Har den personen fötterna helt nere på jorden eller allt för många fantasier i luften? Snälla förklara för mig hur man ska reagera för jag vette fan hur man ska göra!...

namnsdag

Så sant som rubriken lyder så har jag, bella och min mamma namnsdag idag. Vi heter nämligen Paula i mellannamn, fick veta det halv ett igårkväll från min mormor som skickade sms, man tackar man tackar mormor!  så vem vet kanske bjuder pappa på med något extra? inte troligt... haha

söndagen

Nu är vi tillbaka på söndag igen dåra. Veckorna går alldeles för fort fram tycker jag, det är nästan lite läskigt samtidigt.
Men dagens planer ser så ut att snart ska vi över till våra jugge grannar och äta har nämligen blivit bjudna på mat, I love it det är så så himla gott! Sen ska jag mami och papi till skärholmen och shoppa lite som vi brukar göra på söndagar så får se om man kommer hem med någonting. Sen ska jag och mami åka och njuta i ett varsitt solarium för att jobba på våran brunhet ännu mera till italien as usual.

Den här helgen har jag mest varit hemma och tagit det lungt efter i onsdags när jag opererade mig så det har varit skönt faktiskt för såna helger behöver man också, och Carro har gjort mig sällskap och Chrippa har kommit in lite på kanten där också höhö.

Sen igår som sagt så var jag och Carro och kollade på premiären av Sex and the City och den var som förväntat nästan ännu bättre åhh den var så bra jag höll mig i två timmar för att inte gå på toa fast jag höll på att kissa på mig så på två minuter sprang jag ut och kom tillbaka flåsande hahah man ville inte missa en sekund men jag missade två minuter.

Puss på er





midsommardagen

Goddagens! sitter hos carro just nu har precis reserverat biljetter till sex and the city premiären idag! riktigt riktigt kul älskar det där gänget.

Igår så var jag hemma med familjen och carro och chrippa och hade det kul trots värkande mun och knarkning av tabletter.

Har glömt att berätta att i torsdag när min syster kom hem så gav hon mig ett paket för att hon tyckte synd om mig för att jag hade opererats, och i det paketet låg det massa fina pärlörhängen i olika coola färger, en parfym som dofter himelskt och sen världens finaste halsband med ett berlock som man kunde öppna, och i det så låg det en jäätte liten lapp där det stog: Älskar dig lillasyster<3  Jag har den bästa storasystern och jag älskar dig bella!


Allt för mig för en stund måste klä på mig nu, puss

20

GLAD MIDSOMMAR ALLA GODA OCH GLADA



dagen efter

Goddagens alla!
Har nu blivit aningen piggare sen igår men är fortfarande lite snurrig och har huvudvärk och riktigt ont i munnen och är öm som sjutton.
Operationen igår gick jätte bra fick jätte mycket beröm från all personal som var med under operationen har jag fått höra från mormor och mamma. Jag kommer inte ihåg mycket från igår bara från att jag fick min medecin och sen när jag låg i operationsstolen sen är allt som dimma. Nu har jag 5 stygn i munnen som sticker ut mellan framtänderna inte så jäte vackert direkt och det är riktigt ömt och det enda jag kan äta är jordgubbskräm och fruktsoppa som blir min frukost,lunch och middag, gott..haha

Ni som inte vet så var jag tvungen att operera munnen för att jag hade en tand som inte hade kommit ner och lagt sig uppe i gomen och den jäklen var riktigt stor xD

Vill bara säga Tack till min underbara mormor som var med under hela proceduren! Tacktack älskade mormor, sen Carro för att du kom och gjorde sällskap under matchen igår :) <3

Nu ska jag sova lite till igen, hej

onsdag 18 juni

Godmorgon alla som är vakna!

Nu är det dagens som jag länge har fruktat och räknat ner, idag ska jag opereras i munnen och jag börjar nu bli lite skakig i benen och handsvetten närmar sig.. tanken att bara sy inne i munnen gör mig svimfärdig. Fast jag har den bästa tandkirurgen man kan ha så jag behöver egentligen inte oroa mig men det är klart man blir skraj när man har varit med om mycket.




Så nu är det bara på med riktiga bekväma kläder och äta frukost och sista måltiden för idag dåra..
Antingen skriver jag ett litet inlägg senare idag när jag har kviknat till eller så blir det ett imorgon då jag har världens ömhet i munnen och är halvt drogad av smärtstillande.


Hejdå och hoppas eran dag blir aningen mer gladare och spännande! :)

filmrecesion?

Filmen var bra kommer dock inte ihåg vad den hette men typ Beck aktig film, popcorna var goda men framförallt, min saft var BÄST! hahah


Hemma från Carro nu och ska gå och lägga mig. Imorgon gäller det fitta fitta jag ser inte fram emot detta :/


Godnatt med er foxs så hörs vi imorgon när solen har stigit upp.

hos carro

Sitter och väntar på att carro ska komma ner med lite popcorn och något att dricka och en bra film men den bruden tar sin tid hon, och jag har nyss "hållt" i en råtta för första gången! det är fan framsteg i livet. ( Carro har en råttis )
Båda två orkar inte göra så mycket mer så det blir en skön hemmakväll och kanske planera lite till midsommar? får la se liksom.


Nej, tror att jag går upp nu och kollar så att hon inte har dött för det vore ju jobbigt mitt under sommaren


SO LONG





Här har vi min sjukt goa vän och hennes egna sliskiga rottatoli


hard work work

Idag på jobbet så var det sista "utbildningsdagen" och allt gick på flyt. Så nästa vecka kommer jag få ta hand om mitt distrikt själv, jag är fett med nervös!
Hahah jag måste bara nämna mina arbetskamrater haha dom är för sköna speciellt Holland. Jag trodde jobb innebar tråk men icke då fan jag har så jävla kul på jobbet.  ;D


Och imorgon sker det en skräck som pirrar lite i kroppen eftersom att jag hatar sprutor.

me like vattenpipa











Såna här stunder kommer jag sakna! <3

jobbjobbjobbb

Ännu en dag med jobbjobb. Som säkert ingen vet här på bloggen så sommarjobbar jag som brevbärare på posten haha det är riktigt chill jobb typ bästa arbetsplatsen man kan hamna på med världens skönaste människor!  Men iaf imorgon så ska jag för första gången få ta mitt distrikt helt SJÄLV jag kommer dö om inte de så kommer jag tappa all post och lägga hos fel person och etc. Snacka om att jag ska be innan jag går och lägger mig ikväll haa.


Nu är det bara 2 dagar kvar och jag längtar inte!

im so tired

Egentligen borde jag ligga i sängen nu eftersom att jag ska upp klockan 5 imorgon och jobba men jag är för pigg för det! kroppen vägrar ge med och somna, så istället blir jag kvarsittandes här och gör inte ett skvatt.

Föresten är det 3 dagar kvar nu endast, fy fan.....




COCCO



Det här är några vårnyheter från Coccos vårnyheter. Dessa halsband är några av mina favoriter och funderar på att klicka hem det guldiga med handbojjorna och den silvriga med vingen. Riktigt sjyssta faktiskt.




Det färgglada Peace armbandet är något jag suktar efter! även det guldiga var lite sådär små mysigt armband.




 



Allihoppa fall mig i smaken, skulle bli riktigt snyggt runt handleden på fiesta!

 

¨
Jag har helt inne på peace märken det är ju lite chill sådär och jag skulle då inte säga nej till det svarta, det röda eller de gröna.


För att beställa hem smycken från Cocco.se så kan du gå in på deras hemsida som finns till höger om bloggen där på hemsidan står det även hur du beställer hem och sådant.

Hej!


ett under!

Jisses så mycket bilder jag visar nu men så blir det när man snokar i carros data (a)

Dom här bilderna är från skolavslutningen nu när vi gick ut nian, lite svett och tårar blev det allt men jävligt sköntmed sanna ord!

Det här är mest bilder från Carros klass men dom måste ju också få vara med här eller hur?
      Jag och Carro     Vi igen


at carros place

Medans Carro sitter ute i köket och käkar så snokar jag lite bland hennes balbilder så voila vad emilia fixar, JO hon snor dom! mohahaha


      

Se så fina vi va!

stööörtregn

Påvägen upp till Carro så börjar det ÖSregna och jag kom in genom Carros dörr med vatten rinnandes ner för ögonen som en blött hund. Och nej det blev ingen kungsan utan vi har nu bestämt att vi kolla hemma i den goa soffan hos mig och glider sen iväg till gulan och hyr film so mutch nicer!

Har även sett att Carro har lagt ut en riktigt ful men smått skön bild på mig i hennes blogg som jag precis tog på mig själv hos henne hahaha, I love the camera...




EM DAGS

Idag är det Sverige-Spanien som krigar mot varandra, jag själv ska in till kungsan och "försöka" se något för det kommer ju säkert vara bombat med folk därinne..

Sen så får man se om man drar vidare någonannanstans eller om det blir hemvägen och hem och chilla galet med kusinen som är på besök från Linköping,tidigare idag när vi tog en kortis till kungens kurva så hittade jag två par pumps bruna och svarta likadana och dom var perfekta och jag bestämde mig för att köpa båda men vad händer då jo min kusin vägrar ge sig och betalar dom för mig som en senare konfirmations present. Lägger upp bilder senare.

Nej nu måste jag börja klä på mig, vad ska jag ha på mig för sjutton? äsch det får bli jeans och någon tee till och sen den lilla svarta jackan över.

Byebye käraste

FREDAGEN 6 JUNI BAL

Fredagen den 6 juni på Sveriges nationaldag förra veckan hade vi bal. Det var det allra roligaste och mest lyckade som vi har gjort i nian (efter tysklandsprojektet då).  Alla hade kul och alla var verkligen super fina :)  Vi  i balgruppen fick mycket beröm under kvällen och även biokort höhö.

Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva med ord den kvällen förra veckan men det var verkligen RIKTIGT RIKTIGT KUL och vädret kunde inte vara bättre heller!   TACK FÖR EN FANTASTISK KVÄLL ALLA NIOR I TUNASKOLAN

Jag hade på mig min mormors gamla "drapering" klänning en jätte fin gräddvit med en fläta över hela året. Alla tyckte jag att såg ut som en grekisk gudinna (a) :)

Ännu fler bilder kommer sen.
                           


Tack ännu en gång för den här oförglömliga kvällen!

the blogg is back in aciton

Allright nu ska det uppdateras så det bara skriker om det!  Jag har inte kunnat komma in på bloggen på drygt en vecka det är därför det har varit så torrt här men det ska nu ändras för nu kommer jag nämligen in och har MASSOR att berätta och en massa bilder!


THE BLOGG IS BACK

:D

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA  JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

torsdagens härligheter

Idag har varit en riktigt mysig dag, först så åkte klassen till aspudden till någon sjö med berg där vi solade och badade och spelade lite fotboll också. Sen senare så drog vi hem för att göra oss ordning för att sedan träffas för att äta middag inne i stan tillsammans och det var GALET NICE! 

Bilder kommer upp imorgon för Tess är lite seg med att dra tummen ur arslet och sen skicka bilderna till mig men imorgon ska jag haka till henne hehe.


Godnatt allesammans

HJÄLP??!!

Nu har jag suttit flertal gånger och försökt mig på att lägga till cocoos annons på min blogg men jag fixar inte till det!! Är det någon som kan detta och har hjärta till att kanske hjälpa mig, förklara lite bättre hur man gör? Snälla all hjälp behövs för jag känner mig som en invalid utan armar.

lite synd

nee jag fick tillbaka min datorn... lite ledsen men jag tror det blir att chaka den lilla också iaf (a)

en ny fin liten sak


Imorgon kommer denna data kanske bli min! ahhh jag blev kär vid första ögonkastet.
Min bärbara vill tydligen inte hänga med i spelet längre, den har bara lagt av så om den inte går och fixa så åker denna med hem!
den är lika stor som ett litet anteckningsblock och kan bäras med ÖVERALLT.

RSS 2.0