söndagen

Nu är vi tillbaka på söndag igen dåra. Veckorna går alldeles för fort fram tycker jag, det är nästan lite läskigt samtidigt.
Men dagens planer ser så ut att snart ska vi över till våra jugge grannar och äta har nämligen blivit bjudna på mat, I love it det är så så himla gott! Sen ska jag mami och papi till skärholmen och shoppa lite som vi brukar göra på söndagar så får se om man kommer hem med någonting. Sen ska jag och mami åka och njuta i ett varsitt solarium för att jobba på våran brunhet ännu mera till italien as usual.

Den här helgen har jag mest varit hemma och tagit det lungt efter i onsdags när jag opererade mig så det har varit skönt faktiskt för såna helger behöver man också, och Carro har gjort mig sällskap och Chrippa har kommit in lite på kanten där också höhö.

Sen igår som sagt så var jag och Carro och kollade på premiären av Sex and the City och den var som förväntat nästan ännu bättre åhh den var så bra jag höll mig i två timmar för att inte gå på toa fast jag höll på att kissa på mig så på två minuter sprang jag ut och kom tillbaka flåsande hahah man ville inte missa en sekund men jag missade två minuter.

Puss på er





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0