burr

Jag har ätit min goda sushi, gjort lite på mitt svenska arbete, umgåtts med la familia, välkomnat bella och billy hem och lyssnat på jonas brothers. Men nu ska jag ner och kolla på film med puckona och det gäller försten ner för att hinna ta en egen soffa!  

 BYE BYE 


P.s är man mänsklig om man läser Matte D? jag förlorade mina få sista hjärnceller när jag bara öppnade billys mattebok...






home sweet home, right sis?


i väntan på...

jag väntar på SUSHI. Syrran ringde för ett tag sen och sa att hon och billy är påväg hit nu och dom stannar och köper thai mat och sushi till mig. Tack syster <3. 
Idag har jag verkligen bara slappat framför tv och sen kom tess över en stund för lite prat och så skulle hon låna min rutiga skjorta för maskerad. Sen för inte så länge sen städade jag lite här hemma och damsugit i mitt rum så allt för lat har jag inte varit idag hehe.


Senare ska jag bella och billy på bio eller det är planerat så men får se om det blir det för mig för jag måste verkligen jobba med mitt svenska arbete :/

Hejhejhejhejhejhej då

jag vill ha en vecka till höstlov

Idag var jag och simma som jag skrev tidigare med min söte vän Therese, vi simmade i 40 minuter non stop riktigt bra gjort av oss! Sen åkte jag hem lämnade väskan och åkte in till stan och träffade Melanie och Matilda för en fika på espresso house. När jag går till tunnelbanan utanför åhlens så håller jag på att gå in i Johan Palm från idol och sen när vi sitter på ute på espresso house så går Robin B och Lars förbi. Jag tror idolerna följer efter mig.

Nu sitter jag här med en smällmätt mage och kollar på Grey's anatomy och ska snart börja jobba lite med mitt svenska arbete suck.



Syrran kom hem nu! Saknar dig för fan


swim

Hej på er! har ni sovit gott? klockan halv fyra imorse så ringde någon idiot till mig, säger inte vem det är eller svarar när jag frågar ochså ringde den från dolt nummer också så jag kan ju inte ringa upp. Irreterande

Snart ska jag göra mig ordning för att åka och simma och får se om jag gymmar också men iaf sen tänkte jag åka in till stan efter om jag orkar vill säga.


Tjingeling så länge


dåligt väder men inga dåliga kläder

Sorry för dålig uppdatering men jag har legat på min latsida sen i lördags. Igår var jag inne i stan med lillbella och strosade runt på gatorna och tog en fika sen åkte vi hem till mig åt och kollade på sex and the city filmen. 
Idag vaknade vi båda sent och gick sen ner åt frukost och sjöng lite singstar tills playstationet inte riktigt ville fungera mer.  Sen har jag varit en snäll syster och lämnat tillbaka hennes böcker på biblan och även lånat om min engelska bok. Verkligen en intressant dag. Not


Vill också passa på att gratulera Billy till sitt körkort idag! GRATTIS GRATTIS nu får man väl se mer utav dig här i stockholm.

HÖSTLOV

Första dagen på höstlovet och jag njuter fullt ut. Ligger i soffan med datorn och inte gör ett skit och det är wonderbart!
Senare vet jag inte vad jag ska göra, kanske åker och hälsar på pappa på jobbet och köper en data.
CIAO

Q



Ibland blir man bara så sjukt trött på saker och ting och hur en del människor beter sig. Vad är meningen med att gå och spela alan och tro att man är störst bäst och vackrast och strålkastarna ska lysa på en men ändå så fortsätter vi, vi alla gör det men varför? det är ju så fånigt. Skulle vara kul och ha dolda kameror och spela in tjofsan och sen se på det och skratta.







Tack för mig, hej!







wopek




Ett ord kan sänka dig på sekunden, en mening kan sänka dig och 10 till. Hur skulle det bli om det skulle skrivas en bok om det, skulle man överleva då? hmm...

solen skiner

Goddag Goddag. Gudars så gott jag har sovit men drömde en sån läskig dröm!  Jag var i en idrottshall och kollade på fotboll med mamma, pappa och bella och så får jag en boll på mig och så ramlar jag pladask på magen i hallen och slår ut halva framtanden och hela tandställningen lossna. Sen så efter en stund så började tänderna där nere kännas lite lösa och sen vips så börjar dom ramla av en efter en!! och det forsa blod. Vad i helsikes är det för dröm? det konstiga och lite läskiga är det att jag har många gånger drömt om att jag tappar mina tänder och så vaknar jag och känner direkt att mina tänder sitter där det ska. Nej usch gillade inte den drömmen asså.

Jag har haft väldigt mkt otur i livet så som jag har sytt i läppen UTAN bedövning (knäppa jag) jag har brytit armbågen, opererat bort halsmandlarna, en liten grej som jag fick på dagis som var väldigt jobba så orkar inte gå in på detalj, brutit en sena i stortån på sportscamp 05 hahah, nu i somras opererade jag uppe i gomen och sen kom rälsen på. Jaa jag har varit med om en hel del så kanske en tandmardröm inte är så konstigt ändå? hahahaha




Såhär såg jag ut i käften i somras


freeedag!

Godmorgon alles! ligger just nu i min säng med datorn i knät och kollar på tv, jag har sådan lyx att jag börjar halv ett idag och har bara två lektioner och sen är det HÖSTLOV! fan så skönt det ska bli ska njuta varje sekund och jag ska göra det jag är bäst på, soooova.  Men men nu tänkte jag plugga lite och sen göra ordning en lunch till moi.



Ci vediamo

sov dags

Nu är det dags för mig att lägga mig i min säng som saknar mig nog vid det här laget. Igår somnade jag sammanlagt tre gånger på tre olika ställen, Först nere i soffan, sen i min säng över överkastet och sen på något konstigt sätt i duschen! jag har annars hört att man brukar bli piggare av att ta en dusch eller har jag fel? haha


Godnatt med er och sov så innerligt skönt och vakna upp till ännu en ny härlig fredag.

NY LURRE











VÄLKOMMEN TILL FAMILJEN. JAG SKA TA VÄL HAND OM DIG












hallå i rutan

Nu är det nödsituation här va! jag har blivit bjuden på maskerad på lördag, & vad ska jag klä ut mig till??!! mina förslag än så länge är: En kondom, pungråtta och Curella Duvill. Hjälp mig kom med förslag jag är öppen för ALLT.


Puss på lilltån

aa men tja

kunde inte låta bli nu när man sitter vid datorn i skolan hehe
Idag ska jag, Lisa och Tone till Nacka Forum som typ har öppning eller något sånt idag så vi ska kolla lite och kanske kommer jag hem med någon påse som pappa sa att jag skulle haha.

JUSTE kan ju också säga att Jag,Matilda,Rebecca,Melanie och kanske sjuka och stackarn emilia ska på High school Musical imorgon! woho ska sitta inne på bion och dräggla på Zac Efron.



PUSS hej

tråkigt

Just nu känner jag för att inte skriva någonting eller som folk säger i bloggvärlden "Jag har ingen inspiration just nu" får jag skriva så? jag kanske inte ens tillhör den världen?..
Anyway när jag har något nytt och fräscht att berätta eller bara skriva så återkommer jag men just nu ska jag dega i sängen och kolla på tv och plugga. Puss på er.


p.s. Anna Hjärtat krya på dig <3

:)



Oh dear, I love you from the deep of my heart

den hatande måndagen





END OF THE SCHOOL DAY YEEEEAAAAH













tjeeeena

aloha medborgare och medbrottslingar, degat gott eller? själv somna jag halv sju imorse hos anna i hennes soffa fast sen gick jag och la mig i hennes sängish. Min  kväll igår var really funny var hos anna med lite vänner och hade de naizee. -idag får man sota för så man mår buhuu men Johni gör mitt och annas liv lättare med att cykla iväg och köpa godis!!  mkt mer än så händer inte idag förutom att jag måste ta mig hem till los tumba.

Jag tackar för mig och ha det gött foxs. PEACE OUT



Bilder kommer upp från kvällen senare

jippi lördag

Halloj godingar. Har varit vaken ett tag men just nu sitter jag och lyssnar på Jonas brothers är ni förvånad? I didn't think so och sen så är jag hemma själv, bella jobbar pappa jobbar och mamma är på kryssning.
Idag ska jag inte göra mycket alls tänkte gå ut på en promenad men kom sen på att jag går lite på steppern istället för det är så jädrans tråkigt att gå ut och gå själv och jag är beroende av sällskap eller inte alltid men för mesta dels så är jag de.




Jag & Hanna på tyska flygplatsen 07

pass på.

För ett tag sen så la jag ut en massa bilder på lite plagg som jag säljer och gör jag igen wohoooooo


  30 kronor


  80 kronor Ryggurringning där bak och rosett. Endast använd 1 gång från H&M

  100 kr Aldrig använd från H&M



  armani jeans stl 26 men rätt stora i storleken. Använd fåtal gånger. 150 kr


   50 kr stl 36. Aldrig använd från H&M

  Beige trenchcoat halvlång i stl 36. Endast använd 1 gång. Från Vero moda

  stövlar 100 kr aldrig använda.


Ber om ursäkt att bilderna inte är åt rätt håll men jag har kriget mot datorn för att få dom rätt men jag förlora... så ni får luta huvudet om ni så vill.

welcome weekend

Äntligen fredag!

Idag tog vi skolfoto och jag såg ut som CRAPE jag ska göra så att alla i min skola blir blinda eller att ingen får skolkatalogen för jag såg ut som ett nykläckt arsle.  Anyway mina planer för kvällen? har inga rätt skönt också för då kan jag göra precis vad jag vill. Det kommer bara vara jag och pappa hemma så antingen drar jag mig ut om det händer något eller stannar hemma och tar en soffa och glor på tv med pappsen (det lockar)
Vad ska ni göra ikväll, några roliga planer? isåfall CALL ME höhö

soft

Hej på er!

Mår ni bra? aahh jag trodde väl det också. Med mig är det fint trött som vanligt fast har en mättad mage efter ett besök på kolgrillen med pappa och bella.
Var i skolan först idag sen så stannade jag kvar i stan en stund med Amanda, Lisa och Tone super mysigt.
Imorgon är det FREDAG yeeah, men fan så läskigt fort veckorna går man hinner ju knappt blinka så är det fredag igen men inte klagar jag inte eller joo för jag vill vara liten igen då problem inte fanns i ens tankar och att fredagsmyset hemma med mamma och pappa var höjdpunkten på veckan och att man så gärna ville ha den nya fina barbien.
Såna tankar har man inte längre, ne utan nu sitter man i skolan sista lektionen för fredagen och tänker : " vad ska jag göra ikväll? ut och partaja eller dega med en Ben&Jerry framför tvn?"  jaaa vi har det inte lätt vi ungdomar... hahaha


God kväll och hoppas ni har en fortsatt trevlig torsdagskväll!





Some viktig information. Jag har skolfoto imorgon och VAD FAN ska jag ha på mig???


engelska prov imorgon

Mina ögon är halvt döda eller snarare jag är halvt död. Ska snart sova och drömma om engelska substantiv.  Tack Joel för hjälpen idag!

En väldigt rolig sak är att jag fick VG+ på mitt stora förkläde som jag gjorde i sömnaden som var ett av de första sakerna vi gjorde. SKIT GLAD!


Godnatt sov gott dröm sött vakna torrt och gå upp med ett leende på läpparna.


gallagallapallasalla

( fantasi torka och därför drabbas rubriken )

FY helsikes så dåliga ni som läser min hemmagjorda blogg är på att kommentera! come on bring me som shit to read när jag loggar in för att skriva ännu ett nytt uselt inlägg bara för att låta sanden mellan tårna rinna av och för att slippa drunkna i plugg. 
Sitter i rummet med Sonohra - L'a amore  en italiensk pojkgrupp såg dom faktiskt på riktigt i italien i somras tillsammans med ca 200083985 andra italienskor som slickade sig runt munnen och hade ögon formade som två hjärtan.





italy 08

tidig tisdags eftermiddagskväll

Hej Alla Glada!
Är ni glada och pigga och exalterade över att det är tisdag? det är jag eller nja har varit en helt ok dag. Skulle till tandis idag men min nye tandläkare fick jour och var tvungen att rusa med häcken före istället för att ta emot mig idag, suck men skönt för då blir det ingen öm käft förens 6 november igen. MEN nu till en god nyheter mormor ringde och sa att tandläkarn jag hade innan tyckte att jag skötte tåget (tandställningen) så bra att jag kommer ha den kortare tid!!!!! JIPPPIII så nu springer jag runt och hoppar på soffor och bord här hemma och sjunger till Jonas Brothers - Hold on.


Nu ska jag plugga lite engelska substantiv och sen ska jag och min kropp med träningsvärk ut på en promenad. CIAO!

TISDAG MORGON

GODMORGON!

Usch usch usch usch för att gå upp och gå till skolan, vad är det för mening egentligen buuhuu jag vill lägga mig i min goa säng igen och dra över täcket och bli matat när jag vaknar upp...



Men så är inte fallet nu ska man nämligen till skolan. Suck.

nattnatti

Att man kan vara såhär seg fast att jag har sovit två timmar redan idag?! hahaha jaa jag är allt för härlig jag.  Imorgon är det tandis som gäller klockan 13.00 betyder att jag måste åka från skolan tidigare men sen är de bara hem och försöka plugga lite svenska och engelska.


Nu är det sängen som gäller och drömma mig i massa konstiga drömmar. Godnatt

måndag

skola skola skola skola sen italienska. Imorgon ska jag köpa kort på friskis och svettis med Tone så den här veckan börjar jag med ett nytt projekt called "hard work work" hihih
Här med ska jag bara leva på vatten!

13:53

Jahopp sista dagen i linköping för den här helgen...känns sorligt som vanligt att åka härifrån jag vill flytta tillbaka hit tycker inte om storstäder gillar mer när det är cosy och nära till allt. Jag tröstar mig själv med att faster kommer till oss snart också för det har hon lovat!
Nej skriver gör jag mer sen när jag har kommit hem.

kram på er!


I love it!

Godkväller glatt folk!
Ja jag är i linköping åkte hit igår med mamigullan och ska åka hem imorgon. Igår gjorde vi inte så mycket vi kom hit runt åtta tiden och åt sen prata lite sen gick vi till min kusins egna lägenhet checka den skit snygg sen träffade jag Gustav och hans polare en snabbis sen vips som det var kom bulan billy berry och två tjejer från tranås haha nice.
Idag har vi gått på stan shoppat, fikat och sen träffade Gustav och emil gick hem till Gustav chillade galet där tills jag fick sällis tillbaka till stan för att gå hem till faster och mami igen. Nu sitter jag här vid datorn har precis ätit en jätte god middag och nu sitter jag här med en uppsvullen mage och ser ut som att jag ska föda när som helst. 

Nej inte ska jag sitta här mer ska ut till köket igen. För nu ska bästa faster fixa naglarna på mig!


Hejdå på er och hoppas ni har en kanon lördag.



p.s ät mycket godis


KVÄLLER I LKP

Är i linköping om ni inte visste skriver mer senare ska se kussens nya apartment.


BYE FUCKERS

I have totally a crush on these guys




just nu skulle jag vilja sitta mellan två killar...Joe och Nick
so hot hot and so cute!





JESUUUUUUUS

HEJ HEJ HEJ HEJ HEJ HEJ ALLA GLADA
jag är däremot ÖVERLYCKLIG idag efter skolan så drar jag,emilia,melanie och matilda oss in till stan och sätter oss på espresso house och fikar. Först ser jag PETTER ANDERSSON som precis har slutat i bajen typ en av världen snyggaste, sen bara tio minuter efter ser jag halva ligan ISAKSSON, KIM KÄLLSTRÖM, MARKUS ROSENBERG, MELLBERG och en kort som jag inte kommer ihåg vad han heter. OH MAMA jag blev helt exalterad och typ hoppade i stolen och gaaah så snygg Markus och Petter är i verkligheten och inte bara i tv rutan. Jag vill att dom båda ska bli pappor till mina barn hahaha. Nu när jag kom hem var jag bara tvungen att springa över till grannen och säga att jag såg dom för hon tycker också att dom e snygga! Hon blev minst sagt avensjuk hehe men jag är happy as a hippo och kommer leva på detta i kanske ett halvår?


TJUDELU

helvetes

imorgon vill jag verkligen inte till skolan jag vill inte göra det där matte provet som jag inte kan något till jag har verkligen försökt att få in det i skallen men nej min hjärna vill inte samarbeta med mig. Nu skulle jag bara helst av allt ta lite sömtabletter och sova en lång tid, hälsa på Heath Ledger pussa lite på honom och tjata om varför han lämnade jorden.

Jag hatar matte


Godnatt

night sleep

! Godnatt och sov så gott allihoppa det ska iaf jag göra


så jävla nice

Tjenare
Plugget som vanligt så fast fick sluta tidigare så det var riktigt skönt, somnade på tåget gjorde jag också hihi. Nu sitter jag i soffan med datorn och kollar på tvn på något skit program är inte ens värt att nämna vad det heter hahaha..

På sista tiden så har jag börjat sakna ridningen och jag vill börja igen vet inte om jag vill börja på ridskola eller privat som medryttare men något utav det vore kul! Så om någon av er läsare kanske vet någon som letar medryttare eller vet någon bra ridskola så vore det asome om ni skrev det till mig.

Kyss på tår och fötter nu ska jag ta en powernap


då var det måndags kväll igen och problemet med vad man ska ha på sig imorgon

Först var jag i skolan och när vi väl hade slutat så orkade varken jag,Tone eller Lisa röra på oss så vi satte oss på två bänkar i skolan och kollade på alla människor som gick förbi, det var kul och jag undrar om det är så vi kommer fördriva tiden i skolan i tre år? haha anyway sen så var man ju tvungen att börja traska så jag fick bära mina ben till tåget för att åka hemåt. På tåget satt en URSÖT kille riktigt cool med tattos på armarna grrr jag gillar fick även in en liten ögonkontakt (a) Sen när jag kom hem så hittar jag bulan i ena soffon så jag tar den andra och båda slocknar direkt. Så jävla skönt sov i kanske tre timmar men det är ändå inget problem för mig att sova nu ikväll för jag somnar när som helst och hur som helst. That's the way it's!


Med detta ska jag hälsa på mr Bed och säga hejdå till er. Godnatt och sleep tight och vakna inte blött.



jag & sötaste hanna i nyköping

bio yesterday

Igår kväll var jag på bio med syster och vi säg Patrik 1,5 and I loved it! jag ville verkligen inte att den skulle sluta den var så himlans bra. Jag kommer vara först ut med att köpa filmen sen när den kommer ut och då ska jag se den om och om igen. Har du inte sett den GÅ OCH SE DEN NUUU!  om ni inte gör det kommer ni ångra er kan jag lova

Jag älskar personerna i filmen dom spelade så jävla bra,Gustav Skarsgård och Torkel Petterson gick verkligen in för rollen som ett bögpar.




hej på er

sitter just nu i skolan på datorkunskap skit trist gör inte ett skit fast de märker ni väl eftersom att jag skriver här hehe
Idag vette fan vad jag ska göra slutar efter den här lektionen så ska väl kanske in till stan och fika och glo på lite grejer med emilia och melanie.

Kära faster Lotta, på torsdag kommer jag till er och stannar till söndag om det är okej? :D

puss på er alla söta

när man har tråkigt

1. Vad heter du? emilia
2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? emilia eller Bianca
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Roberto!?
4. Vilket stjärntecken är du? firre fisk
5. Vilken årgång är du? sketen 92:a
6. Vart bor du? Stockholm/tumba
7. Bott utomlands? nej/  räknas Italien 1 månad om året? hehe
8. Flyttat antal gånger? 1 gång
9. Hur lång är du?
158 cm sist jag mätte mig
10. Hur mycket väger du? 53 kg tror ja
11. Hårfärg och frisyr? brunt & långt
12. Ögonfärg? blååa
13. Mest nöjd med? Mina ögon, speciellt mina ögonfransar *blink*
14. Minst nöjd med? MINA BEN
15. Skostorlek? 36-37-38 det varierar till skor haha
16. Har du några piercingar/tatueringar? En tatto och hål i öronen.
17. Vad brinner du för?  vet inte.. får vara tråkig och säga familjen och sen hitta på roliga saker med vänner

en regnig söndag

jag vaknade utav att jag hörde från nedre våningen att mamma höll på att göra fruskost, regnet fall ner mot mitt fönster och täcket var lika skönt som vanligt och jag hade godissmak kvar i munnen från igårkväll. En typisk söndag, en riktig hemma helg med familj och sköna grannar med mycket sång och buzz spelanden. Imorgon börjar en ny vecka med nya upplevelser nya läxor och ett matte prov. Nästa helg åker jag till linköping och hälsar på kusinerna och bästa faster! Snart ska jag och mamma på jakt efter ett par nya jeans till henne och jag ska kanske åka och simma om jag inte gör det imorgon istället det orkar jag inte tänka på just nu för nu ska jag lägga mig i min säng igen en stund lyssna på när regnet faller mot mitt fönster... En riktigt söndag





slkjfqwofa

Jag har bytt sängkläder, damsugit, dammat av, torkat rent, vikt alla mina kläder i garderoben och nu ligger jag på sängöverkastet med datorn på magen och känner mig alldeles alldeles seg? aa och nyss ringde snus oskar och fråga om jag ska med på krökis ikväll. Får se hur jag gör kanske blir bio kanske blir party det kan bara ödet avgöra..


Kyss

dagens

Hej hej hej hej hej!
Sovit gott allesammans? det har jag iaf gjort för det syns på min säng, jag ligger inte direkt still när jag sover kan man säga. Man kan säga såhär att mitt lakan ligger inte riktigt som det gjorde när jag gick och la mig haha.
Igår gjorde jag ingenting jag stannade hemma av ett skäl men det har jag inte lust att dra. Idag ska jag snart åka och öka på med hudcancer med bulan och sen se vad som händer under dagens lopp.

Ha det så förträffligt bra folket.



p.s jag är kär, jag är så jävla kär i en pojke som heter Joe mer än så säger jag inte men jag är säker på att jag inte är den enda som är kär i honom :/ hihi


scköönt

Godmorgon eller Goddag ska jag väl säga. Har sovit hela härliga 11 timmar inatt! jag kommer vara som en nattuggla ikväll och kommer vara så pigg att folk inte kommer palla med mig hhehe. Fast just nu såhär på soliga dan så vet jag inte vad som händer och sker i helgen, tänkte åka ner till linköping och hejja på kusinerna och träffa lite vänner men det ser inte så ljust ut på den fronten så jag får la se för om de blir så tar jag ett natt tåg ner ikväll.

Dagens planer för övrigt är att jag ska börja röra mig till skolan snart och då har jag först estetisk verksamhet och sen mönsterkonstruktion hatar hatar det måste vara den mest tråkigaste lektionen som har kommits på! usch fy och blä..

Hejdå och hoppas ni alla får en fin fin solig dag både som unga och gamla.


nu blev det kväller





SNIPP SNAPP SLUT, NU ÄR DENNA DAG SLUT!!








slut på ideer på en rubrik

åhh igår berättade mamma en wonderbaaaur grej för mig som händer efter höstlovet. Jag längtar jag längtar.  Goda nyheter var det idag som gällde också för imorgon börjar jag fantastiskt nog halv ett istället för 10.20 så jag får sova mucho längre imorgon, tror ni jag e glad? tss jag är överlycklig jag är i mitt himmelrike. Typ. Kanske inte men nästan hihi. 
Nu ska jag och syster röra påkarna och dra oss upp till Carro för att omvandla hennes hem till en frisössalong för nu ska det kuttas hår!

HEJHEJHEJHEJ HEJDÅ

RSS 2.0