STORASYSTERS DAG

IDAG ÄR DET SYRRANS DAG, GRATTIS TILL DIG BELLA PÅ DIN 18 ÅRSDAG! nu får du gå på krogen lagligt hahaha Älskar dig

från italien

Ciao amicos! Är fortfarande i italien och har det jätte skönt våra grannar är dessutom här hos oss och mårten och eva. Igår asså onsdag så var vi på Mirabilandia, det är en nöjespark som är dubbelt så stor som gröna lund och liseberg i sverige och det var skit kul, massor med roliga saker och ett "beach land" med vattenbanor och pooler. Men kan säga att jag eller vi har det hur bra som helst och på lördag åker tyvärr grannarna hem igen men då kommer syrran hit från magaluf. Men men ska ut och sätta mig på balkongen nu med resten av folket, ha det så bra så hör ni något från mig snart igen (;

ITALIEN

Idag åker jag till italien och kommer vara borta till 14-16 augusti. Jag har med mig datorn men får se om vi fixar löst bredband annars får ni bara sitta och vänta ;D
Ha det så fantastiskt skönt nu och lev livet för det ska iaf jag göra nu i en månad med sol, bad, massa glass och god mat!


HEJDÅ VI SYNS SEN IGEN FAST SOM EN MKT BRUNARE EMILIA






Jag & Anna förra året

12.00 sunday

IMORGON ÅKER VI!
fan så skönt det ska bli


okay lite från igår, drog på fest hos Ville med bella och Jocke och resulterade till en riktigt rolig kväll! idag har jag kört omkring med mamma och pappa och inhandlat det sista till italy, det är myyycket som ska med i år. Sen nu håller jag på att packa det sista så att jag åtminstone kan kanske göra något kul sista kvällen. Troligtvis blir det fest hos någon Olle här i närheten men får la se.

Kisses

ANNAS DAG IDAG

IDAG ÄR DE INGEN VANLIG DAG, NEJ FÖR DET ÄR MIN BÄSTA VÄNS FÖDELSEDAG! HURRA HURRA HURRAAAAAA
16 LJUVA ÅR FYLLER HJÄRTAT ÅR IDAG :D
GRATTIS GRATTIS <3<3




Fredag

Hej allihoppa!
Sitter just nu i syrrans pojkväns lägenhet, har sovit här inatt med henne för kände sig lite lonely och självklart ställer jag upp för flickebarnet. Idag ska jag in till stan och handla lite grejer det blev inget igår för jag orkade inte men idag så då jävlar. Jag tänkte gå och kolla lite second hand, är det någon som har några bra tips på någon/några bra?
Ha en b e a u t i f u l d a y <3


ska det regna eller får solen vara kvar?

Det är så sjuuukt jobbigt när man måste gå efter väder för att kunna bestämma vad man ska göra en sådan dag, vädret vill ju inte ens bestämma sig för om det ska regna eller icke?

Men jag tror jag tar en snabbis in till stan idag iaf för det kommer säkert regna imorgon annars och då vill jag absolut inte åka in. Så jag tar  på mig gummistövlarna och traskar mig inåt och får förhoppningsvis sol.





bilder kan föra tillbaka minnen och minnen kan föra fram tårar

jag låter bilderna tala för det mesta och låter er istället få se hur roligt vi hade det förra sommarn på annas land.
Ett ord: SCHNÖÖK

        

Anna Emilia Sofie Elin Sofie




P.s Kolla in min älskade väns blogg. ensvenne.blogg.se

nu är det kväller

Filmen var riktigt bra och sällskapet var likaså.
Men nu är jag riktigt trötter och ska gå och lägga mig, det blir storstan imorgon istället för shopping och kanske träfa johni också.

puss och bää

onsdag, en härlig onsdag

Buonasera!

Vaknade för en stund sen av världens värk i hela bröstet och hostan har inte blivit bättre men förkylning en aning :/
idag så bara orkar jag inte ligga hemma bara under dagen så kanske åker in till stan för att kolla lite saker till italien som shorts och lite sånt. Senare idag så ska jag,bella,mamma, mormor och mormors syster gå på bio och se mama mia. Det ska bli riktigt trevligt faktiskt fast lite jobbigt och sitta inne på en biosalong och hosta som en tok..

Nej nu är det upp i sängen som gäller, visst hostar jag och allt men halvdöd är jag icke.

Ciao


I'm cool with my new heads

 
   



The favourite jacket it is

göteborgnews

Carro ringde för en stund sen och berättade att hon just nu var på liseberg och hade fått höra nyheten om att en åkattraktion hade gått av på mitten och folk hade ramlat ut och skadats!!?? :S 

Är det början på jordens undergång eller är det slutet på dom gröna kaninerna? tragiskt tragiskt...


P.S Carro jag saknar dig så in i norden, fan skit i fotbollen jag vet att du har det roligare med mig

vi är som black and white

Idag vaknade jag i ett nafs och hoppade in i duschen för att sen efter väcka storasyster min som sover som en sjusovare. Vi skulle nämligen dra iväg och få våra nails fixade på någon salong. Nailsen blev riktigt fräscha, så 2 timmars sittandes värk i baken gjorde mödan värt!

Just nu sitter jag med mina nya hörlurar och knarkar musik i högsta volym samtidigt som bulan står och stylar till mitt hår. (hon fick ett ryck och ville leka lite)


På dagens höjd bjuder jag på lite bilder:

 

monday afternoon




Tjullelu på er gamla godingar

ligger för stunden i soffan som mer har blivit min säng. Ska börja göra mig ordning ska iväg till huddinge centrum med systra min och köpa hörlurarna och sen hämta ut mitt nya pass sen blir det soffan som gäller igen.

vi höres senare heipa






ska du lyssna på musik så ska det synas




.iEar DJ-886 Vit



Dessa snyggingar ska jag köpa imorgon, gå runt med på huvudet på stranden i italien och lyssna på skön musik.
Billiga är dom också 199 rikdaler och det är ju som hittat







helgsjuka

nu har man gått och blivit genom förkyld och hostar som en jävla knarkrökare! fan det låter inte bra och känns som om att jag hostar upp hela bröstkorgen ajaa bara jag blir frisk innan vi drar till italien på söndag så blir jag glad. Fast lite små tråkigt är det att bli sjuk precis när man fått sommarlov... men får snart komma till italien och vara där 1 månad och ta det lungt.

Saken blir inte bättre heller att Carro nu har åkt till Gothia (göteborg) och är borta hela veckan, kul för henne tråkigt för mig :/ men jag hoppas hon kommer få det riktigt kul eller jag vet att hon kommer få det!  ska krama om skiten sen när hon kommer hem för sen drar både hon och jag till våra hus utomlands, hon till thailand och jag till italien dåra.

Hejdå på er så länge friska människor


oj så det kan gå

My bad! och ja nästan lite med flit mitt sug har inte kommit tillbaka ska ni veta och jag får se om det ens kommer göra det? tror nog det är jobbet som har sugit musten ur mig att ens orka lyfta fingret till tangetbordet.

Om 1 vecka och 3 dagar åker vi äntligen till italien, herre jissanes så skönt det ska bli att få komma hem till sitt hem där man verkligen inte behöver göra ett skit utan bara vara, kolla på lite snygga italienska killar och äta tonvis med god mat och glass. Jag hoppas bara att man slipper träffa gammelmormor iår igen för nee ussch ( förlåt mamma ) hahaa
nej nu ska jag slå på en bra film att somna till innan jag slocknar med datorn och allt i knät.

hejdå




söndag

Hej foxs!
lite om helgen som varit dåra. I fredags gjorde jag inte mycket efter jobbet jag var seg men ändå hyper på att göra något men alla är bortresta eller helt döda så Carro kom över under middagen och sen drog vi ut och cykla i över 3 timmar i ungefär hela tumba och träffade även Alex och Nisse vid statoil.  Sen igår så var både jag och Carro taggade på fest så jag ringde niklas och så drog vi på fest hos felix här i närheten där vi bor, var där hade det trevligt träffade folk både man kände och inte kände. Sen så drog vi vidare till en annan vän som både precis brevid men sen tyckte vi att det var dags att gå hem så det blev hemgång till slut och sängen var efterlängtad sloknade direkt efter att ha suttit och snackat med carro i en timme hos henne.
Sen idag har jag inte gjort mycket vaknade av att mamma stack in med huvudet genom dörren och sa att det var frukost och en riktigt god frukost var det!  Har enkelt sagt inte ens satt foten utanför huset idag.

Nu ska jag sätta på en film och försöka underhållla Oscar lite som är i sälen nu under veckan.

kisses and hugs best people


hel mysig lördag

jag har feta bloggtorkan just nu och det har ni säkert märkt men min torka kommer alldeles snart att livas upp igen och då bombas det med inlägg, men så länge hitt på annat!

<3

tisdag 1 juli

Idag är det ju 1 juli och vi närmar oss allt mer skolan igen... fy fan och mitt sommarlov har inte ens börjat än.
Ska bli så skönt att sticka iväg till italien 1 månad efter allt slit.
Idag har jag jobbat sen när jag kom hem slängde jag på mig bikinin och här ute har jag suttit i cirkus en timme med datorn i knät så jag hoppas att jag inte får några fula märken från den? hahah
Ska snart in och fräscha upp mig lite ska träffa Bellislittle (inte min syster) utan det här är min "lillasyster" jag kallar henne för det, vi har känt varandra typ hela livet i ur och skur <3


Hejdå bönder glöm inte att njuta av sommarskenet så länge det varar för snart sitter vi i det grå tråkiga igen.

RSS 2.0