mystime




HEJ!


ligger i sängen med datorn i knät och en dreglande pojke bredvid. Vem kan det vara? vad får honom att tro att han kan ligga och sprida saliv i min säng?!?!..

Första dan i skolan igen då efter 5 veckor, kändes riktigt konstigt och konstigare var de att börja sy igen. Började med lite övningar med byxor idag, var kul och bra gick det! ska sy ett par svarta chinos dom kommer nog bli döläckra.



Tack för mig så länge.





28 & 29 november

Jag vill bara säga innan jag går och lägger mig att igår fyllde  Min Världens mest underbaraste och bästa mamma år!  GRATTIS IGEN MAMI



Idag fyller min käre Mormor år. GRATTIS!



Jag älskar er båda två men det visste ni redan! <3 :)





jag och mamma i San marino förra året.




Jag och mormor för länge sen haha






JAG SKA

Okej helt seriöst nu och jag struntar i om ni säger nej mamma och pappa för detta är en julklapp till mig själv HIHIH




OM det är någon som säljer eller vet någon som har kattungar SKRIV då till mig för då vill jag köpa en! haha jag kanske är dum i huvudet men jag saknar att ha en hårig liten boll att gosa med när man kommer hem från skolan osv.

 

Tack och hej för mej. (felstavning, jag vet)


1 advent





Hej!
Jahopp då är vi här igen då, 1 advent. Känns som att det var förra veckan vi kom hem från Italien.

Händer för skoj denne vecka då... Imorgon är det skola igen som gäller efter 4 veckor praktik ska bli lite kul men samtidigt tråkigt för jag har haft så J***a kul på Carlings! men det ska jobba där i Jul också så det var ju inte sista gången hehe. Sen så händer det väl inte så mycket i veckan, eller börjar 1 på onsdag för vi ska ha öppet hus hela dagen. Okej inte för att det är kul men man får sova lite längre.


Nu ser jag föresten framåt nästa helg för då ska jag och amanda eventuellt gå och se en Julsaga Jim Carrey eller heter den så? iaf jag och amanda är ju sådana att vi kan vara rätt barnsliga när de handlar om filmer men det finns ett barn i oss alla. Men i oss två är det väl så att det barnet kommer fram lite väl ofta...

 

KYSS






see the light in the dark




Gooooodday!

jag överlevde... på sätt och vis kan man säga. Är en arm och en halv hals mindre levande.  Ska snart pallra mig ner till köket och göra ordning något att äta för magen skriker som en överkörd katt. 


Föresten, Torsdag - söndag så är det 50% på ALLA Vailent och poco loco kill överdelar på Carlings!!! fan dra dit om ni inte har annat för er och shoppa upp lönen lite smått ;)



Tack för mig hej! KYSS






haha jaa vad ska man säga?


241109

jag överlevde inte svajnsprutan...




hahaha jora för fan! men satan vad ont jag har nu i hela armen och nacken. Den stora frågan är om jag kommer leva imorgon?! :O




EN MÅNAD KVAR TILL JULAFTON!

herrejisses vad tiden går fort. För fort det får fan inte gå fortare nu hinner ju knappt andas känns det som.

Idag på jobbet så står jag och viker lite kläder och i samma stund kommer Robin Bengtsson in från förra året i idol (med brud) och ca 1 kg smink i ansiktet. Oj vad duktiga tv4 var på att sminka idolerna då tänkte och medans min chef kommer mot mig och säger: Visst var det där han robin? Jag: Aaa!!
Ja jag är kändiskåt. Skulle passa bra som papparazzi.

Nej nu ska jag kolla klart på tv och tjuta lite för min onda arm. KYSS












hahaha blogg is not my thing!

Vet inte varför jag inte lägger ner den här skiten.. haha kanske för att de ende personerna som jag underhåller är min faster och mina trogna buksvågrar!

Men det blir lite glest med uppdatering närm an jobbar från 10 - 19 varje dag.

jahop vad merdå, ska ta svajn sprutan imorgon, kommer dö. Ska gå in med amanda har vi bestämt så det är hennes ansikte som är de sista jag ser i livet. Nej fan nu kommer min ironi fram om ni inte hajjar.

Ska mysa med snubben nu.

KYSS





 se men inte röra haha





nu har jag lite tid för bloggning





Amen tja det var inte igår kan man säga. inte mycket som händer nu jag jobbar, sover, skiter och myser med snubben. 


Glottar på gossip girl just nu, egentligen gillar jag inte serien så mycket men den är så dålig att den blir äckligt jävla bra att jag måste följa den!


KYSS





söndag 8/11





Jag mamma och pappa körde vår vanliga söndagsritual. Vi åkte nämligen till skärholmen en snabbis på jakt efter en farsdag present till pappsen men han ville inte ha något (??) och jag efter en jacka men kom bara hem med ett par strumpbyxor. Svårt det här med vinterjacka, jag hatar dom och passar inte i någon sorts tjock jacka. Jag skulle kunna gå runt i min skinnjacka året om! men kan bli ganska kyligt.


Ska ta och plinga lite på gurran och sen så ska jag duscha, tidig morgon imorgon.


KYSS







qzdhvuq...lördag




Vet inte hur jag ska börja... kanske med ett hej? Jag är levande död efter en vecka på Carlings. Hahah hur ska jag kunna klara vuxenlivet sen!? haha nej men fan jag har det skit gött där och roligt, sånt härligt gäng!

Ikväll får jag se hur planerna ser ut. Mamma och pappa vägrar släppa ut mig för att dom vill att jag ska stanna hemma men jag känner sånt sug för att vara lite rebellisk så jag kanske knyter ihop några lakan och hänger ut det genom fönstret och sen klättrar ner. Vore ju inte helt fel. Men sen kan man ju undra sig, varför inte bara ta dörren.. Nee för det blir inte lika spännande! Det är som att säga till spindelmannen att han kan gå istället för att klättra på väggarna. Hajja vinkeln.



Ska ner och ta mig ett glas julmust  & jag vet att jag typ är 1 månad för tidig men kan man motstå en kall julmust? OH NO






stor suck...




Ja men tja.

Har inte haft tid den här veckan att skriva ett skvatt i bloggen för jag praktiserar just nu på Carlings, sliter ut mina knän till förbannelse men kul som fan är det! Älskar folket och kläderna.

Saknar mina tjejer om dagarna, men man får helt enkelt längta till helgerna nu. Nej fy satan in i duschen med mig nu jag luktar ju som babyspya.

GODNATT





jag och mina bitchar ( + Tone & lisa sen tog matilda kortet)


RSS 2.0