TILLBAKA I RUTAN

Hejhejhallå!
Sorry för att jag inte skrivit något om att jag är tillbaka på svensk mark igen men har inte orkat eller brytt mig hehe. Kom hem i fredgas iaf för en vecka sen och har haft det hur jävla bra som helst med familj, vänner, god mat och massa sol!
Lärde känna en italian boy som blev förälskad i mig och jag i honom så vi ska gifta oss om ett år. Nej skämt å sido träffade Ricardo som han heter och som är baddkillen, gullig. :) 
Amanda komm till oss sista veckan också och har haft en oförglömlig vecka med henne hos oss, det brukar bli så när vi umgås. blir inte mycket lugn direkt.

Anywho hitills har jag umgåtts med mina vänner och badat i svenskt vatten som var så kallt att jag trodde att mina tuttar skulle bli is. Förra helgen åkte jag med syster och billy til tranås när jag hade kommit hem, blev krogen och båttur gött gött. Ikväll är de kräftskiva hos anna med hela köret, ser fram emot det ska riktigt nice. Helgen ser späckad ut och kommer resultera i att jag kommer vara död på söndag.

Nej mer än såhär orkar jag inte skriva bilder visar jag en annan gång för just nu sitter jag hemma hos amanda och sen så har jag glömt mittt minneskort i tranås.

Tack och hej leverpastej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0