beslutsångest

Imorgon blir det förhoppningsvis av, jag har tid klockan 9.00 hos tatueraren den söta till och med MEN the problems is att jag vet inte än vad jag riktigt vill tatuera? jag var  rätt hundra på att göra likadan stjärna som syrran men har på senaste tid blivit osäker på det.. har nu också fått en lapp med mitt namn på med kinesiska tecken och det ser rätt coolt ut.

Jag har iaf bestämt ställe vart tatueringen ska sitta och det är på höften om ni förstår foxs och om jag väljer kinesiska tecken så ska det stå neråt vid höftbenet men det är ett minus med kinesiska tecken och det är de att nästan alla har det men ändå så tycker jag att det är snyggt på ett sätt. 

sämsta bilden på stjärnan men här är den iaf på syrran och det var meningen att jag skulle göra en likadan fast på andra sidan som en syskonsymbol men är nu osäker. Snälla kommentera och skriv gärna vad ni tycker!!?

                                                        image91

Kommentarer
Postat av: Lilla Bella

Jag tycker du ska köra på syrrans grej, du vet ju hur det kommer se ut och behöver därför inte vara orolig. Om du sedan väljer att tatuera namnet när det gått ett tag, går ju bra det också :D
puss på nosen

2008-03-14 @ 21:57:45
Postat av: .

skriv ditt namn i andra tecken istället för kinesiska. t ex latin, japanska, afrikanska tribu...

2008-03-15 @ 12:19:38
Postat av: anonym

Det är nästan fler som har stjärnor nu för tiden än de som har kinesiska tecken.

2008-03-15 @ 18:17:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0