söndagsparty med emilia

Ligger i soffan nu igen, börjar bli en tradition det med eller som en andra säng men problemet är ju de att våra soffor är förjävla sköna, man kommer till en helt ny värld liksom.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva här längre så fundar på att bara en massa skit som kommer i min väg. Så ikväll tyckte Oskar att jag skule skriva om hur charmig han e så det är väl lika bra att köra då.
Oskar Lundin är en 17 år pojke/kille/ungkarl ca 170 cm lång och singel. bor i en lägenhet på söder. Något jag älskar med denne grabb är förutom att han gör allt jag säger är att han åker longboard bland det sexigaste som finns, en kille på en bräda. Får rysningar bara jag skriver om det anyhoe han är en riktigt jäkel på att charma mig och resten av sin befolkning runt om honom speciellt flickor i min ålder så att vi får rosenröda kindor han är grym på att få ur sig rätt ord ur käften men ibland har han sin ocharm genom att peta i näsan eller låta alla få veta att han ska skita på dasset. Inget jag egentligen klagar på eftersom att jag är en sådan person själv i mesta drag fast han snäppet värre.
Nu börjar jag få slut på ord eller ne det är inte sant men jag pallar inte skriva mer och kan inte låta oskar få allt för mkt luft. 
Och NEJ detta är inte en kontaktannons utan bara några rader om hur charmig du e.

OVER AND OUT.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0