Året som varit

Jag kikade in på mina vänners gemensamma blogg och såg att min hjärtevän Anna hade skrivit om året som varit. Jag tänkte sno hennes ide och skriva om mitt år.

Kika föresten förbi på deras blogg. www.ensvenne.blogg.se




Januari- Nytt år (stockholmarnas år 08) firades hemma med familj, grannar och vänner. Sen började sista terminen i 9:an


Februari- Jag fick en glädjande nyhet att min kusin hade fått en liten son, Oliver och att jag och min syster hade blvivit gudmödrar. Försökte komma igång med skolan men var lika seg som vanligt började också knåda ihop planer för en bal för oss nior som jag var med och höll i. Åkte sedan till åre med kyrkan och massa vänner och åkte snowboard som jag nu blivit hyfsat bra på!


Mars- 2 mars Jag fyllde 16!! fick den bästa presenten någonsin, min tatto. Dagarna gick åt till att vara nervös och exalterad tills dagen kom. 12 mars gjorde jag min första tatto, en likadan stjärna som min syster fast på andra sidan och med babyblå färg i ursnygg.


April- Jag konfimerade mig och blev ett av guds änglabarn. Haha. Skolan fortsatte som vanligt och jag blev allt mer stressad över slutbetygen och gymnasieval. Planerna för balen såg allt ljusare ut och tillslut så hade vi pengar till en lokal och allt annat. Helgerna blev det mycket festande i tumba trakterna med alla möjliga sorters folk.


Maj- Valborg inte en så lyckad men hade ändå kul mot slutet haha. Skolan tog upp det mesta av min tid och mycket gick även åt till att öva in sång till vårshowen. Det sista till balen blev färdigt!  


Juni- En efterlängtad månad. Vi hade våran bal som blev så fantastiskt jävla bra! Vi hade vårshowen där jag sjöng med Christina Im yours som gick jätte bra trots att vi var nervösa så att vi kunde skita på oss. Sen 9:ornas avslutningsmiddag och sen förstås skolavslutningen, många tårar men även glädjetårar det betydde ett avslut men även en ny början. Gick ut med hyfsat Okej betyg har aldrig varit någon slags smart person.
Resten av månad och inpå sommarlovet jobbade jag häcken av mig på posten som brevbärare. Gick upp halv fem varje morgon och åkte in till stan för att jobba. 18 juni opererade jag uppe i gomen och gick runt med 5 stygn mellan tänderna i en vecka. Sen när dom försvann fick jag tandställningen (rälsen, tåget) hade smärta i sisådär 2 veckor. 


Juli - Jobbade ännu mer man såg mig på kungsholmens gator cyklandes på en gul cykel fylld med post. Gick på lilla Olivers dop och sjöng tillsammans med syrran som två stolta gudmödrar.
Sista veckan på jobbet var som en veckas julafton. Var ledig en vecka och tog det bara lugnt passade på att umgås med vänner. En vecka senare åkte jag, mamma och pappa till italien och syrran åkte till Magaluf på krökresa med vänner. Jag var ensam nere i Italien i huset med mami och papi i tre dagar sen kom våra grannar ner och stannade i 10 dagar. Dessa dagar var så jäkla underbara roliga och aa jag hade så kul. Sen under dom dagarna kom även Mårten och Eva och skulle upptäcka en annan del av världen, Marina Romea där vi bor. Vi blev tolv svennar i en liten ort där dom tror att det går isbjörnar på gatorna i sverige. Familjen Ridhagen tackade för sig och tog flygade hem och det blev genast tomt men inte allt för länge för då kom syrran ner till oss för att rehabilitera sig efter en veckas festande. Mårten och Eva var kvar yttligare några dagar men tackade sedan även för sig och åkte hemåt mot Göteborg. Då var det bara la familia kvar innan vi började röra oss hem efter ca 1 månads semester i paradiset.
18 Juli fyllde Anna 16 år!
31 juli fyllde syrran 18 år!! en stor siffra men ack lika liten hehe


Augusti - Kommer hem från Italien sent på natten/morgonen efter två dygns bilresa, fått hem ett brev från St:eriks gymnasium och får veta att jag kommit in på mitt första handsval SKRÄDDERI - MODE, DESIGN
Blev överlycklig men började tveka om jag ville gå där eller inte.
Så skolstarten kom och jag vart mer och mer tveksam.

September- Skolan flöt på och jag njöt som handen i handsken! gjorde rätt val ändå och tvekar inte en sekund nu på att byta. Lärde känna nya underbara människor. Nu kom festandet igång igen på helgerna. Jag och mami åkte till linköping under en helg för att träffa faster lotta och kusinerna. Jag shoppade lite på linköpings gator och träffade lkp grabbarna.


Oktober -  Jag upptäckte att jag älskar Guitar hero och började knarka det på vardagar och även helger. Höstlovet kom och jag tog det mest lugnt andades in höstkänslan och var mest med vänner och tillbringade tid i stan till att fika. Jag finner en nygammal vän som jag blir allt tightare med och som blir som min nya lumparkompis. Angelica.


November - Vi närmade oss december som innebär jul och jullov.
Firade mina vänners blogg, ensvenne med en god middag och festande på söder hos en långhårig snubbe.
Spökbollstunering i skolan som hölls under en natt, aldrig haft så kul i en idrottsal, halva skolan var där och alla var utklädda. Lärde känna yttligare nytt folk och kom närme vissa.


December -  Blev allt latare med skolan ju närmare vi kom jullovet.  För min del skulle det inte vara ett så lugnt lov utan jag jobbade varje dag då det inte var helgdagar. Cyklade runt på min gula cykel igen på kungsholmen gator och dela ut allt för många jullkort det enda jag tänkte på var jullkort. Sen kom julafton, jag blir som ett barn igen och jag fick massa fina julklappar. GUITAR HERO ROCK BAND!! Jag och syrran sken upp som små knottar och slet upp paketet när pappa läste upp. Med min sköna vän Angelica så satte party spåren FART allt mer. Många sena kvällar och mycke taxi åkanden som det kommer bli dubbelt så mycket mer av år 09! Året 08 avslutades/firades hemma hos Anna med det mest skönaste folket man kan hitta!




Jag har gjort mycket roligt under detta år. Glädje, kärlek, vänskap och smärta från tatuering till annat. Min sommar gick mest åt till att jobba men det är inget att gnälla över heller för mina stålar har jag kvar till nu liksom! den som spar den har så är det. Jag kunde ha tagit skolan lite mer seriösare men jag var inte dålig bara lite lat.
Jag har hittat de vänner som betyder mest, nya som gamla. 
Som anna skrev så har hittat tillbaka till varandra igen. Det är nog det jag mest är arg och ledsen över att jag låtit den bäste jag har hamna i skymten.

Jag ser fram emot det här året. Jag ska uppnå alla löften och förväntningar, allt ska bli till det högsta grad! Sommaren ser jag mest fram emot. Sommarlov,Festivaler, italien, landställen, festerfesterfester, grillkvällar, shopping.

Jag skulle kunna skriva så mycket mer men det släpper jag till er fantasi, you know what I mean.


Ciao <3

Kommentarer
Postat av: Anonym

skäms du inte emilia? vad hände med biten "decebmer: festande tog fart MER med min vän angelica som vaknat från graven, med många vilda/galna/misslyckade/as bra fester som forstätter nu 2009"

2009-01-11 @ 22:36:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0