FUCK YOU FUCK YOU BRINN I HELVETET

HUR I HELVETE KAN DU SOVA OM NÄTTERNA?  du har fuckat upp mitt liv dom senaste veckorna och borrat sår i skallen på mig!  när jag springer på löpbandet är det DIG jag låtsas jaga och sedan spottar på. 
Du tror att du har en image som är "cool" men i själva verket är du en riktig patetisk nolla, du är inte mer än en kille på två ben utan stake eller moral i kroppen. Det småroliga i det hela är att du är 1 år äldre, det skulle lika gärna kunna vara ombytta roller. Jag är 1 år äldre och du är fjanten och lillgrabben.
På msn och sms är du en jävel på att vara kaxig och tycka att du har rätt om allt och tro att du har rätt och skriva vad du vill till mig. In the real, HA jag får ju tårar du kan inte ens föra en konflikt utan att tappa bort dig för att du antingen inser att du har fel eller att jag knäcker varenda litet ben i kroppen på dig.  Stå för vad du säger och sen fan se till att du kan säga face to face vad du sagt göm dig inte pussy!  Att du förväntar dig att jag ska vara på ett sätt du hade förväntat dig och sen att jag inte uppfyller dessa "önskemål" så är jag den onda djävulen. Vilket psyko sitter och planerar hur en brud eller person är innan man ens tagit kontakt med människan?
Jag är ingen docka som man kan beställa personlighet på och sen blir det fel så kan man lika gärna slänga skit på mig. Hell no jag är ingen mesig rädd person som ställer mig vid ett hörn och låter alla kasta och slänga en massa bullshit och skit över mig, verkligen inte jag ger fan minst lika mycket tillbaka som ni förtjänar om inte mer. De som du har gjort mot mig är inte rätt någonstans, om jag hade en sån stor makt så skulle jag se till att du/ni skulle få sitta i ett dasshus dag ut och dag in andas in all skit och SLICKA rent alla dasssitsas med era äckliga smutsiga skitiga världelösa tungor.


Många gånger har jag sagt att vissa killar är skit. Jag har mött en sådan och kan nu säga ALDRIG MER.
( ta inte åt er kära vänner detta är inte riktat till någon av er, utan jag behövde bara skriva av mig, all min agretion jag haft inom mig var tvungen att få komma ut och skrika. )

HEJDÅ


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0