ännu mer skit..

aa nu sitter jag ännu en dag efter skolan och måste jobba stenhårt.. idag känns det som om jag jobbar för alla! jag är layout ansvarig till våran tidning i våran grupp (svenska arbete) och jag trodde jag skulle få lite hjälp med det men NEJDÅ får sköta allting själv och det värsta är också de att alla har inte skickat alla sina artiklar,krönikor och ditten och datten så vad fan ska jag göra? sitter med panik i högta hugg och har bara lust att slå ihjäl något, typ en vas eller en penna. Sen har jag ett so arbete som måste bli klart tills imorgon också  vad är det här???!! som jag brukar säga No fucking life!


Nej nu känns det som om jag bara har klagat de senaste dygnen och okey det har jag ju också men jag har verkligen mycket och PLUS mitt i allt detta måste jag lära mig låten som  sjungar på vårshowen på tisdag utan till,  kan ju knappt första raden!
Men nu ska jag ut och sätta mig kan ju faktiskt inte göra så mycket mer än att vänta på att alla ska skicka sina saker till mig så att jag kan få ihop den här förbaskade tidningen.

HEJDÅ FRÅN EN PANIKSLAGEN EMILIA


image220
bella, anna och jag i italien förra sommarn

Kommentarer
Postat av: anny5

du jag bella. bekymmerselöst,glädje - my good life!

2008-05-29 @ 22:31:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0