tisdag

Vad ska man skriva idag då? joo kan ju börja med att vi hade andra delen på matte nationella skriftligt. Fy satan så det gick. Jag fick panik och började nästan skrika och var nära på att slänga kaffemuggen i väggen!  kan ju då också tillägga att jag satt över tiden och det är ju inget gott tecken...

Jag + matte har aldrig gått ihop och kommer nog aldrig heller göra det tyvärr, för jag vill verkligen vara bra på det.

Men men efter skolan så insåg jag att jag hade glömt rabattkupong på Kappahl för att jag skulle nämligen köpa en söt liten blus till min mummi. Som den superbästa dottern jag är så åker jag självklart hem och hämtar den (fick skjuts av alexandra iof sig)  men jag åkte iaf hem och sen tillbaka till centrum för att köpa den till henne så nu lär hon bli glad när hon kommer hem och jag ligger nog på ett extra plus hihi.

Sen jag kom hem så har jag legat i soffan med datorn i knät och virvlat runt på olika sidor och sprungit och knapprat en massa kort på klänningen jag köpte i söndags och mina ÄLSKADE skor. För att informera er så sitter jag i soffan med dom på fötterna likte knasigt va? oh ja men jag är knasig, en enda stor knasboll rent ut sagt!
Så bilder kommer upp senare.

KEEP EARTH CLEN I'M OUT


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0