den sista spurten

Igår kunde jag inte skriva så mycket för jag satt fastkedjad vid datorn med plugg plugg hela eftermiddagen och kvällen och har inte mindre plugg idag för det utan nästan minst lika mycket...
visst är det skönt att det är slut snart finally! men, det ståra MEN är det att nu i slutet är det så nedrans mkt att göra att man knappt hinner andas mellan varven.

Men idag har jag iaf först varit i skolan som är lika tråkigt som vanligt fast kanske lite mer slappare lektioner sen så var det bara raka spåret upp och sjunga, vi har nämligen Vårshow på Tumba scenen den 3 juni  och jag ska sjunga, eller jag och christina ska sjunga får se sen om det blir solo på skolavslutningen. Sen så åkte jag hem slappa lite sen kom mamma och pappa hämtade mig så åkte vi till bellas skola för att kolla på allas vårkollektioner (den som jag var med i, bellas alltså) och japp där var man med på den stora projektorn och fullt med folk var det i rummet också men INTE skämdes jag inte för jag älskar att stå i centrum oh ja!


Nej nu ska jag börja med pluggandet igen, kanske slänger in ett litet inlägg innan sängen skriker efter mig. Puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0