HEJ IGEN

HEJ PÅ ER!
jag har inte dött, inte flyttat, inte bytt identitet utan bara haft två jävligt bra veckor och bra sommar än så länge.
Förra veckan var jag på Peace & love. Det var så jävla kul och vill tillbaka dit nu med en gång! att sova i tält en hel vecka var inga problem förutom dom två sista dagarna då jag inte pallade mer så jag dygna i två dygn heheh, Såg grymma konserter, Volbeat var bland dom bästa likaså The sounds, Turbonegro, hoffmaestro, Johnossi som spelade istället för the kooks som jag hade sett fram emot att se men johnossi var inte dåliga, Mötley crue, Lars winnerbäck som jag inte kommer ihåg så mycket ifrån hahah wonder why..., och sen så såg jag Håkan sista kvällen och det var det bästa jag sett med honom! jag är inte ett stort fan men ändå så kan man några av hans låtar och han gjorde succe!

Jag hade jätte kul med älvsjö gänget/ amanda och med alla nya människor man träffade.


Sen denne vecka har jag jobbat trots att man var sliten efter en galen vecka så gick jag upp 5 varje morgon. Duktiga jag.
I fredags blev de spontan chillkrök hos en snubbe efter att jag och amanda satte oss i rålis då det började regna direkt. Klockan 4 kom vi hem efter en rolig kväll.

Idag ska jag till Christina för en hel dag/kväll med tjejsnack och pillandes i håret och bara bli helt crazy som vi brukar :)

Har en massa bilder att bjuda på så jag kör de i olika inlägg.

GODBAJS


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0