fredag lördag söndag

I fredags var det inte en sån jätte bra dag kan man säga för min del! skol-dm gick skit hahah riktigt skit men ändå var det lite kul. Vi var 8 pers på 11 man och körde 2x30 två matcher efter varandra, jag var helt fucked up efteråt tror aldrig att jag har varit så trött eller slutkörd. Mådde inte så bra på kvällen heller efter fotbollen så ja var hemma med syster och hennes tranås besök. i lördags igår alltså så var jag syster billy och berry i skärholmen kikade lite och samt åt en höjdar lunch sen mot kvällen åt vi en ännu godare middag som mamma o pappa lagat ihop samt egen gjord tiramisu så jävla god! Sen rörde jag mig mot carro vi tog bussen till ante där det var fest så där var jag hela kvällen. Jätte tråkigt men hade kul med mina vänner och skratta åt alla andra.

Så nu idag söndag ska jag bara ligga i sängen kolla på tv ta en sked och dela en ben&jerry med bulan och sen ska jag öppna materialkunskapsboken och plugga lite till provet på tisdag som jag fortfarande inte kan något til!!!??
Aja jag får be till gud att han ger mig en spark i röven och kanske får in lite vett i skallen tills dess så jag klarar provet.

Med detta säger jag hejsvejs så länge.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0