text från min fredag

Vad gjorde jag i fredags? jo jag åkte till min min systers skola i Huddinge för att möta upp henne för att gå lite i affärerna på rean och vi gotta oss allt, vi kapade hem en boomerang jacka och då menar jag verkligen kapade hem! och sen fick bella två tillskott till också.
Jag är ju en sånt freakat pucko ibland för jag tog nämligen på mig högklackat den dagen och tog inte med mig extra skor så jag fick ju naturligtvis perkele ont och vi kunde inte bli hämtade och jag kunde bara inte tillåta mina fötter få lida mer så jag gick in på Din Sko  och köpte mig ett par låga lila ballerinor skor. Somliga tycker jag är helt jävla crazy men andra tycker att det är bara som den vanliga Emilia gör. My way

Nå och eftersom att vi kom hem rätt sent också eller sent och sent vi kom hem runt 5-6 tiden och jag var helt sluut i både ben, fötter skalle och fingertoppar så jag bestämde mig för en hemmakväll och det var hel nice. För man har nämligen aldrig tråkigt hemma hos oss på kvällarna för vi är en sådan familj som har humorn i högsta grad och är helt sinnessjuka med våra knäppa ideer och allt möjligt mellan himmel och koskit... Men för att komma till det jag vill komma till så fick jag en impulside på kvällen klockan 12 att jag ville sy en kjol! så jag gjorde det, det blev en röd pluff kjol och då menar jag asså en hög pennkjol som man har ett skärp upp till och så blir det pluffigt riktigt tjusigt. Ebba Von Sydow kan slänga sig i väggen för jag kommer ta hennes jävla blåbinda till helvetet soo BYEBYE blondie!


Allt för mig, jag vet att det blev mycket text men jag var bara tvungen att skriva av mig fingrarna började liksom föra sitt egna lilla liv och då är det svårt och få stop på dom.

Läs och njut eller skit i det ocg spy, CIAO!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0