jag är en grådöd fisk

JAG SOV TRE TIMMAR IMORSE! 
vi blev kvar inne hos grannarna till klockan sex imorse och jag skulle upp nio. Hahaha låter det logiskt om jag säger att jag var jäävligt trött? trodde väl det...


I helgen så har jag väl faktiskt hunnit med rätt mkt, i fredags fick jag ta en "day-off" från plugget (gracie mami) drev in till stan med mårten, eva och syrran och köpte tyg och fikade. Senare på kvällen skulle jag på fest i uttran på väl påväg dit så tappade jag suger helt enkelt, hur sjukt det än låter så kände jag mig inte som kung den kvällen. Och under tiden pratade jag med den berömde JOEL och han gjorde så att jag inte kände mig rädd när jag gick ensam i tumba the ghettow. Men sen så ringde jag johniboy och drog hem till Robin och spelade Guitar Hero med John och Robin och hade det riktigt Nice.   Jag tyckte att grabarna grus skulle införskaffa en blogg så det har dom gjort,  sexyboys.blogg.se bara att titta in och skåda deras nya mästerverk.

Sen kommer vi till lördag då jag gick upp rätt så tidigt för att spela fotbollscup i botkyrkahallen. Nej jag spelar inte fotboll längre men pappa ville ha med mig så eftersom att jag är en sån fin dotter så ställer jag upp för farsgubben och gänget! jag hade riktigt kul på plan och utanför men domarn kunde lika gärna gå och skaffa en ny hobby för domare ska han ju iaf inte vara...

Sen så var det middag inne hos grannarna då som jag skrev tidigare och där blev vi kvar till sex, men det är för att man har så förbaskat kul och trevligt!

Idag så var jag i kyrkan var med på gudstjänst spelade upp en teater och jag var EVA och Ch var Adam vi var förtjusande och ska satsa på skådespelarkarriären.



Allt för mig idag/lite från i fredags och lördags

OOUWI

Kommentarer
Postat av: Joelmus

Nöjet var helt på min sida:)

2008-02-10 @ 20:46:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0