WHATA FUCK

VAD TROR NI JAG VAKNAS AV IMORSE???? JO BLONDINBELLA SOM ÄR MED I VAKNA MED THE VOICE MED SIN GNÄLLIGA RÖST! STÄÄÄNG KÄFTEN DITT LILLA KRÄCK

Vad är det som hon gör är så jävla bra och intressant? varför tjänar hon flera tusen kronor och vi andta får höra hennes babbel? AHH slå ihjäl henne med en stekpanna eller något som får henne bli till plattad av all botox som bruden måste ha i facet!
Det mest roliga är ju att det hon skriver inte är ett skit intressant eller roligt på något vis alls och om man ska ta det här med modebloggar så är hon ju minst sagt en modebloggare! om jag inte har fel så ska man väl ändå ha en sjysst stil för att vara en "modebloggare" ser ut som om hon bara tar det dyraste hon kan hitta inne på NK för att se preppy ut USCH
"Mr X" SNÄLLA alla blondiefreak visste ju redan att skiten handlad om en snubbe så varför inte bara slänga ur namnet med en gång annars behöver man inte skriva om det..

EXCUSE ME att det är bara jag som stör mig riktigt irreterat mycket på henne!?
får jag se henne en gång till i tvn kommer jag förmodligen att slänga tv genom fönstret haha.


Jag känner ingen ånger efter att jag skriver det här för bruden är patetisk i sina rosa blåa gul fucking skjortor för helvetes RALPH LAUREN (ingen illa menat mot märket men i denna stund ja)



BORT MED BLONDINBELLA JAG SKA TA ÖVER BLOGGVÄRLDEN


" THE BIGGEST ASSHOLE BIA"






Kommentarer
Postat av: Kalle

hahahahaha :P LOL!

håller med en del... för varje besökare hon får, så får hon säkert minst 50 öre.

GO BIA!

2008-04-16 @ 19:38:36
Postat av: Angelica

hell yeah!

2008-04-17 @ 18:01:32
Postat av: mikaeeeela

HAHAHHAHAHAHA! that's my girl, ta stekpannan det skulle sitta fint

2008-04-20 @ 20:29:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0