nej vi är inte onda

Nå det är på tiden att jag eller snarare min kommentarpanel bredvid mig Emma och Michelle skriver what we don't like.
Jag ska ungefär göra som stureplan, ute och innelista men min är aningen mer ballare och mer skönläst än deras backslicklista!


Numero ONO :
Säger bara Blondinbella? ska man börja skratta eller gråta, jag lovar alltid mig själv att jag inte ska gå in på brudens sida men i  jöses namn gör jag de t förbaskat ändå och gör att slynan får allt mer pengar! men det går inte att undvika att kolla om hennes skriverier från riksdagen och VARFÖR VARFÖR är man med i tv och snackar om familjen Reinfeldt?  antingen gör man ju det för att man är besatt av dom eller för att man inte kan tåla att snacka om sin egna familj...
 Nee hon avnjuter första platsen på min UTELISTA OUTLIST


Numero DOE:
Kissie Kissie Kissie Jag vet att jag kanske ger dom publicitet att skriva om dom på min blogg men den risken tar jag för hahahahahahhaha jaa det är det jag alltid sitter och gör när jag går in på hennes blogg, jag skrattar för allt och ingenting, jag kan lägga mig på mage och börja gråta av skratt.
Nej men keep on going blondie du blir bara sorligare oich sorligare var dag som går.


Numero Tre:
EBBA VON SYDOW FY SKAM PÅ ALL DENNA JORD! jag är inte den enda jag vet men kanske den enda som vågar skriva ut all min hat på den kvinnan. Jag är dock inte heller den enda i familjen så att säga min gode far hatar henne dessutom, han tål inte att höra hennes namn och han blev lycklig av humor när han hörde att hon blev portad från alla krogar runt Stureplan.. hahaha vad har hon kvar att leva för? hon kommer sluta i tragedi
LOSEE!




Japp känner att min hand inte räcker till att skriva mer mina komplanjoner håller på att slockna bredvid, det blev lite för mkt för dom båda men jag kämpar för att hålla glöden uppe och ska försöka skriva lite under dagen men annars får ni ju ha en great dag och råna inte för många granntanter.

HEJDÅ

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0