bara babbel

Jag är på feta humöret idag okej nästan som alla andra dagar. Men men iaf idag började halv nio slutade 12 riktigt GÖTT. Hade matte nationella prov muntligt och det gick bra för min del eftersom att jag äälskar att prata så jag känner starkt för det här provet.
Sen så åkte jag och Mischa till tullinge för att sola där syrran väntade. Som varje gång är det alltid lika skönt att slänga sig i ett solarium med bluff sol och komma ut med en bluff bränna hihih

Men sen åkte jag och bella hem och nu sitter jag här super rastlös och uttråkad medans bella ligger inne i vardagsrummet däckad och dreglar ner ena soffan och adrenalinet inom mig bara hoppar för att busa lite med henne medans hon ligger där och bilder en ny flod.
Jag vill vara den elaka styvsystern fast jag är då den elaka riktiga systern.  Sen senare får jag se om Oskar ringer om han har blivit på bättre humör den surpellen för att umgås lite men jag tror han är lite sur för att han saknar en rinnande snus i käften eller har jag fel Oskar? :)


Aja känner att nu byggs texten på med en rejäl fart och jag blir illamående utav att försöka läsa allt så om ni ska läsa så var beredda med en spypåse för detta är ovanligt mkt trams på en och samma gång

HEIPA


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0