sista dagen på 2007

jag vill ägna några minuters skrivande till detta år som har varit. Imorgon kommer vi ju då inte så oväntat fira in det nya året och jag kan säga att jag har haft ett bra år 2007 med många händelser många minnen många nya människor och en massa skola och plugg.

Jag förväntar mig att år 2008 ska bli dubbelt så mkt bättre och jag har MASSA nyårslöften som jag ska försöka hålla och uppfylla höhö.. sedan så läste jag i tidningen idag att jag kommer vara populär nästa år och jag kommer vara passionerad och har bra caaashflow och ha tur i spel! haallå är det bara jag som sitter och njuter med feta leendet på läpparna och bara vill skåla in nya året eller är det fler i min patetiska omgivning? (ta det inte personlig) 
för timmen sitter jag och dunkar musik, jag har nämligen en ny kärlek Adam Tensta - My cool  och den kärleken sitter stenhårt i öronen och förblir kvar där ett tag framöver!  jag tror jag ska starta en kärleksaffär med den? nej stupid me jag måste sluta med mina fantasier och försöka prova mig fram till att hitta en drömprins. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0